ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Κόντρα στον αγαπημένο του αντίπαλο ο Στέρλινγκ

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ πανηγυρίζει στην αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Σάλτσμπουργκ
Ο Ραχίμ Στέρλινγκ πανηγυρίζει στην αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Σάλτσμπουργκ © 2022 LEILA COKER / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Τσέλσι με την Μπόρνμουθ για την Premier League.

Μετά την καθιερωμένη Boxind Day, το πρόγραμμα στην Premier League περιλαμβάνει απόψε ακόμη δύο αναμετρήσεις. Στο Λονδίνο, η Τσέλσι κοντράρεται με την Μπόρνμουθ, σε ένα παιχνίδι που οι "μπλε" υποχρεούνται να το πάρουν (19:30 Novasports Premier League, Live από το SPORT24).

Η Τσέλσι άλλαξε τεχνικό τον περασμένο Σεπτέμβριο, ωστόσο ο Γκράχαμ Πότερ δεν έχει καταφέρει ακόμη να περάσει τη φιλοσοφία του και είναι φανερό ότι χρειάζεται πίστωση χρόνου. Οι Λονδρέζοι σε 14 ματς με τον Άγγλο μάνατζερ στον πάγκο τους, έχουν πετύχει μόλις 19 γκολ.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι η Τσέλσι πήγε στη διακοπή για το Μουντιάλ με ρεκόρ 2-2-4 στα τελευταία οκτώ επίσημα ματς. Πλέον, οι "μπλε" βρίσκονται στο -9 από την τετράδα και για να καλύψουν το χαμένο έδαφος, πρέπει να καθαρίζουν παιχνίδια, όπως τα δύο που ακολουθούν, με Μπόρνμουθ απόψε και με Νότιγχαμ την Πρωτοχρονιά.

Βέβαια, μένει να φανεί σε τι κατάσταση θα παρουσιαστεί η Τσέλσι μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού έστειλε συνολικά 12 διεθνείς στα γήπεδα του Κατάρ. Από αυτούς, δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμη στην ομάδα ο Κόβατσιτς και ο Ζίγες, που έπαιξαν στον μικρό τελικό.

Από εκεί και πέρα, μετράει αντίστροφα για την επάνοδό του ο πολύτιμος μπακ Τζέιμς. Αντίθετα, παραμένουν εκτός οι Καντέ και Τσίλγουελ, ενώ υπάρχει αμφιβολία για τη συμμετοχή των Λόφτους Τσικ και Μάουντ.

Η Μπόρνμουθ επέστρεψε στη δράση την περασμένη Τρίτη, με την ήττα-αποκλεισμό (1-0) από τη Νιούκαστλ για το Λιγκ Καπ. Πριν τη διακοπή τα "κεράσια" είχαν σκοράρει οκτώ γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια τους με Τότεναμ, Λιντς και Έβερτον. Συνολικά πάντως, η Μπόρνμουθ έχει μείνει άσφαιρη φέτος σε επτά ματς πρωταθλήματος, τα περισσότερα μετά τη Γουλβς (8).

Προγνωστικά Στοιχήματος

Εκτός έδρας πάντως, τα παιχνίδια της είναι συνήθως ανοιχτά, αφού μετράει 5/7 Over 2,5, με παθητικό 24 τέρματα! Μόνο κόντρα στη Νιούκαστλ (1-1) δέχθηκε κάτω από δύο γκολ.

Η Τσέλσι χρειάζεται νίκες και μάλιστα με πειστικό τρόπο για να βρει ένα καλό σερί και να χτίσει ψυχολογία. Ο άσος ωστόσο, στο 1.30, δεν έχει το παραμικρό στοιχηματικό ενδιαφέρον, επομένως θα πρέπει να στραφούμε σε κάποιο combo για να πάρουμε καλύτερη απόδοση.

Μία σκέψη είναι το anytime του Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος σε εννιά παιχνίδια Premier League κόντρα στην Μπόρνμουθ, έχει σκοράρει ισάριθμες φορές. Σε αυτά τα εννιά γκολ, περιλαμβάνεται και το πρώτο χατ τρικ στην καριέρα του Στέρλινγκ, τον Οκτώβριο του 2015, όταν ακόμη φορούσε τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο 28χρονος διεθνής, Άγγλος μεσοεπιθετικός έχει πετύχει συνολικά 11 τέρματα απέναντι στην Μπόρνμουμ (εννιά στην Premier League και δύο στο Λιγκ Καπ). Απέναντι σε καμία άλλη ομάδα δεν έχει σκοράρει περισσότερες φορές. Ο άσος της Τσέλσι με το anytime του Στέρλινγκ φτάνει σε τιμές στο 2.60+.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τσέλσι – Μπόρνμουθ: 1 & Στέρλινγκ Anytime (απόδοση 2.60), 19:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ