ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τσάρλι Στοίχημα: Ποιότητα φόρμα και απουσίες οδηγούν σε δύο πονταρίσματα

Οι παίκτες της Λιόν πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν για την Ligue 1 | 9 Ιανουαρίου 2022
Οι παίκτες της Λιόν πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν για την Ligue 1 | 9 Ιανουαρίου 2022 © 2022 LAURENT CIPRIANI/AP IMAGES

Στο ντέρμπι μίσους της Γαλλίας μεταξύ Λιόν και Σεντ Ετιέν και σ’ έναν καλοπληρωμένο άσο ποντάρει από το πρόγραμμα της Παρασκευής (21/01) ο Τσάρλυ.

Κλασικό ντέρμπι μίσους ανάμεσα σε Λιόν και Σεντ Ετιέν (22:00 NOVASPORTS 2 , LIVE από το SPORT24 ) έχει το σημερινό πρόγραμμα στο Σαμπιονά. Η Λιόν πέτυχε την περασμένη Κυριακή την πρώτη της νίκη μετά από 6 αγωνιστικές. Προέρχεται πάντως από δύο θετικά παιχνίδια, καθώς είχε προηγηθεί η ισοπαλία με 1-1 εντός με την Παρί.

Τελευταία ευκαιρία να γυρίσει την κατάσταση

Έχει μείνει πίσω στην μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και σήμερα η νίκη είναι μονόδρομος. Το παιχνίδι με την μισητή αντίπαλο τους Σεντ Ετιέν, είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, καθώς ακολουθεί μία σειρά με σημαντικά εξάποντα για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Μονακό εκτός, Νις εντός, Λανς εκτός και τη Λιλ εντός. Καταλαβαίνετε πως αν καταφέρει η ομάδα του Πίτερ Μποζ να πιάσει ένα καλό μομέντουμ αυτήν την εποχή, μπορεί και να γυρίσει την κατάσταση. Δεν χωρά συζήτηση πως με αυτό το υλικό είναι ανεπίτρεπτο η Λιόν να βρίσκεται στην 11η θέση.

Στη Σεντ Ετιέν τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα. Ο Κλοντ Πιέλ άφησε καμένη γη και η ιστορική ομάδα είναι το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό. Ο Ντιπράζ που ανέλαβε διαπίστωσε γρήγορα πόσο δύσκολο έργο έχει. Ξεκίνησε με δύο εντός έδρας παιχνίδια, με Ναντ και Λανς δεν έχει πάρει ούτε βαθμό.

Το Κόπα Άφρικα τους πήρε 5 παίκτες

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά τα προβλήματα, το Κόπα Άφρικα τους έχει πάρει 5 παίκτες. Τον ηγέτη Καζρί (19/7), τον φορ Μπουάνγκα (17/3), τον μέσο Νεϊγιού (13/0) και τους στόπερ Μουκουντί (14/0) και Σο (11/2).

Με κορονοϊό ο σκόρερ της περασμένης αγωνιστικής οργανωτής Μπουντεμπούζ (15/1). Για τον ίδιο λόγο θα λείψει για δεύτερο παιχνίδι ο αριστερός μπακ Τράουκο (10/1), μακροχρόνιος ο Αμουμά. Δεν υπάρχει βάθος για να καλύψει όλα αυτά τα προβλήματα. Λογικά χαμηλός και πτωτικός ο άσος, πηγαίνει στο 1.55 με το over 1,5.

Η φόρμα δείχνει Βερόνα

Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με την Σαλερνιτάνα η φετινή Βερόνα εντυπωσιάζει. Με επιθετική τριάδα τον καυτό Σιμεόνε και τους επίσης φορμαρισμένους Καρπάρι - Μπάρακ, η Βερόνα σκοράρει με ευκολία και παίζει και σε υψηλούς ρυθμούς. Βρίσκει την Μπολόνια (21:45 COSMOTE SPORT 3 , LIVE από το SPORT24 ) σε μία αγωνιστική περίοδο που δεν είναι καλά. Δημιούργησε πολλά προβλήματα στην ομάδα ο κορονοϊος και ήρθαν δύο ήττες στην Κάλιαρι και εντός με τη Νάπολι. Ο Μιχαΐλοβιτς παραδέχτηκε πως οι παίκτες του δεν είναι σε καλή κατάσταση.

Προγνωστικά στοιχήματος

Σε αυτό έχει παίξει ρόλο και το Κόπα Άφρικα που πήρε από την Μπολόνια τον Μπάροου (18/5, 3 ασίστ) τον επιθετικό που ανεβάζει την ένταση που επιτίθεται η ομάδα. Κομβική η απουσία για το Κόπα Άφρικα και του στόπερ Σουμαόρο (14/0). Αμφίβολοι δίνονται ο εξτρέμ Ορσολίνι (14/3) και ο φορ Αρναούτοβιτς (19/7). Με λίγα λόγια η Βερόνα βρίσκει την Μπολόνια σε μία εποχή που δεν είναι καλά και έχει την ποιότητα να το εκμεταλλευτεί. Ο άσος στο 190 - 1.95.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βερόνα - Μπολόνια: 1 (απόδοση 1.90-1.95), 21:45
  • Λιόν - Σεντ Ετιέν: 1 & over 1,5 (απόδοση 1.55), 22:00
TAGS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ