TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλι Στοίχημα: Η απελπιστική εικόνα της Γουότφορντ και η ασφάλεια της Σίτι

Οι Φιλ Φόντεν και Τζακ Γκρίλις στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με την Μπρέντφορντ για την Premier League
Οι Φιλ Φόντεν και Τζακ Γκρίλις στο παιχνίδι με την Μπρέντφορντ για την Premier League Ⓒ 2021 IAN WALTON/ ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Πρωτοχρονιάς και καταλήγει σε τρεις δυνατές προτάσεις από την Premier League.

Καλή χρονιά να έχουμε. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια της πρώτης ημέρας του 2022, στην Premier League. Το Μάντσεστερ Σίτι - Αρσεναλ, το Γουότφορντ - Τότεναμ και το Κρίσταλ Πάλας - Γουέστ Χαμ.

Μάντσεστερ Σίτι - Αρσεναλ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Μάντσεστερ Σίτι, με τα μεσοβδόμαδα αποτελέσματα, πήρε σημαντικό προβάδισμα, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Απομακρύνθηκε οχτώ βαθμούς από την Τσέλσι και εννιά με ένα παιχνίδι περισσότερο από τη Λίβερπουλ. Καταλαβαίνετε πως αν περάσει με διπλό από το Έμιρεϊτς (14:30 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24) και με δεδομένο πως Τσέλσι και Λίβερπουλ παίζουν αυτήν την αγωνιστική μεταξύ τους, ξεφεύγει επικίνδυνα.

Δεν τα καταφέρνει όταν ανεβαίνει το επίπεδο

Η Άρσεναλ βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Δεν έχει σκοτώσει ωστόσο κανένα θηρίο. Τη Σαουθάμπτον, τη Γουέστ Χαμ εντός και εκτός έδρας τις Λίντς και Νόριτς έχει κερδίσει. Παρουσιάζει όμως μία ποδοσφαιρική πρόταση, που μοιάζει σαν να πλησιάζει αρκετά στα χαρακτηριστικά που είχε η ομάδα, στον τελευταίο κύκλο της συνεργασίας της με τον Βενγκέρ. Η Άρσεναλ κερδίζει με πολύ όμορφο ποδόσφαιρο τις κατώτερες ομάδες, δεν τα καταφέρνει όταν το επίπεδο αυξάνεται σημαντικά.

Έχει χάσει εύκολα χωρίς να είναι σε θέση να δώσει μάχη, τα παιχνίδια που έχει δώσει με τις Σίτι, Λίβερπουλ και Τσέλσι. Αντίθετα, κόντρα σε κατώτερες ομάδες, παίζει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και είναι αξιόπιστη.

Η άμυνα της Άρσεναλ έχει αποδειχτεί, πως δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τις ομάδες που αγωνίζονται σε υψηλή ένταση. Η Σίτι μετρά τέσσερα συνεχόμενα διπλά για το πρωτάθλημα στο Έμιρεϊτς, έχοντας μάλιστα κρατήσει το μηδέν στην άμυνα της. Το διπλό στο 1.55 στο μέσο όρο των εταιριών.

Γουότφορντ - Τότεναμ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η εικόνα της Γουότφορντ στο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ ήταν απελπιστική. Αν αξιολογήσει κανείς τα δεδομένα που υπήρχαν, φαίνεται πως τα πράγματα μοιάζουν αρκετά επικίνδυνα. Η ομάδα του Ρανιέρι τα είχε όλα υπέρ της. Ήταν ξεκούραστη, είχε έναν αντίπαλο, που είχε δώσει απαιτητικό παιχνίδι πριν από 48 ώρες και προηγήθηκε νωρίς στο σκορ.

Όχι μόνο δεν αξιοποίησε το τεράστιο πλεονέκτημα που είχε αποκτήσει, αλλά έχασε με απίθανη άνεση το παιχνίδι. Το πόσο εύθραυστή είναι αμυντικά, φαίνεται και από το γεγονός πως έχει χάσει πέντε συνεχόμενα παιχνίδια στη σειρά, παρότι έχει σκοράρει.

Η Τότεναμ απέτυχε να κερδίσει τη Σαουθάμπτον, παρότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 41ο λεπτό. Έχασε πολλές ευκαιρίες και της ακυρώθηκαν δύο τέρματα, αυτό του Κέιν πραγματικά για χιλιοστά. Έψαξε μέχρι το τέλος για το γκολ της νίκης, αλλά δεν τα κατάφερε, συνεχίζει όμως να τρέχει θετικό αήττητο ρεκόρ (4-3-0) με τον Κόντε στον πάγκο.

Με βάση την κατάσταση που έδειξε η Γουότφορντ με τη Γουέστ Χαμ, η επιλογή του διπλού απόψε (17:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24) είναι μονόδρομος στο 1.65 στο μέσο όρο των εταιριών.

Κρίσταλ Πάλας - Γουέστ Χαμ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ρυθμό, ένταση και συναρπαστική εξέλιξη έχουν τα παιχνίδια της Γουέστ Χαμ. Τα δύο παιχνίδια που έγιναν στις γιορτές ήταν ροντέο. Στις 26/12 ήταν ανώτερη, αλλά ηττήθηκε με 2-3 εντός έδρας από τη Σαουθάμπτον. Δύο μέρες αργότερα, έμεινε πίσω στο σκορ, αλλά κατάφερε να διαλύσει με 4-1 εκτός έδρας τη Γουότφορντ.

Η Κρίσταλ Πάλας ηττήθηκε εύκολα στην έδρα της Τότεναμ και είχε εύκολο έργο εντός με την Νόριτς. Η φιλοσοφία των δύο ομάδων, αλλά και το μεταξύ τους εντυπωσιακό σερί, οδηγούν με ασφάλεια στο αμφίσκορο.

Στις αναμετρήσεις ανάμεσα στην Κρίσταλ Πάλας και στη Γουέστ Χαμ (19:30 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24), ανεξαρτήτως έδρας, τρέχει ένα σερί με εννιά συνεχόμενα παιχνίδια που έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Το Goal/Goal στο 1.65 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι: 2 (απόδοση 1.55), 14:30
  • Γουότφορντ - Τότεναμ: 2 (απόδοση 1.65), 17:00
  • Κρίσταλ Πάλας - Γουέστ Χαμ: Goal/Goal (απόδοση 1.65), 19:30
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ