ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Γουότφορντ - Τότεναμ: Προγνωστικά και Ανάλυση - Για ακόμη ένα ρεκόρ ο Κέιν

Ο Χάρι Κέιν πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Τότεναμ εις βάρος της Μούρα
Ο Χάρι Κέιν πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Τότεναμ εις βάρος της Μούρα @2021 MATT DUNHAM/AP IMAGES

Ο Χάρι Κέιν μετράει πέντε γκολ ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και χρειάζεται άλλο ένα για να γράψει ακόμη ένα ρεκόρ σε επίπεδο Premier League.

Πρωτοχρονιά στο γήπεδο για τη Γουότφορντ και την Τότεναμ (17:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24) σε μία αναμέτρηση που τα "σπιρούνια" θεωρούνται καθαρό φαβορί σύμφωνα με τους μπουκ, αφού το διπλό δεν υπερβαίνει κατά μέσο όρο το 1.60.

Η Τότεναμ όπως επισημαίνει στην ανάλυσή του και ο Τσάρλυ, τρέχει ένα αήττητο σερί επτά αγωνιστικών (4-3-0) στην Premier League, με τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο. Ο Ιταλός τεχνικός είναι ο πρώτος στην ιστορία της Τότεναμ που καταφέρνει κάτι τέτοιο στη μεγάλη κατηγορία. Κανείς άλλος στο παρελθόν δεν κατάφερε να ξεκινήσει τη θητεία του στα "σπιρούνια" με αήττητο επτά αγώνων.

Γουότφορντ - Τότεναμ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στον αντίποδα, η Γουότφορντ πάει από το κακό στο χειρότερο μετρώντας πέντε διαδοχικές ήττες και επτά στα τις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές. Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι δεν εμπνέει την παραμικρή εμπιστοσύνη αμυντικά και μετά την ανέλπιστη νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-1, δέχθηκε 15 γκολ στα επόμενα πέντε ματς κόντρα σε Λέστερ, Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι, Μπρέντφορντ και Γουέστ Χαμ, από την οποία έχασε 4-1 πριν τέσσερις ημέρες.

Η Γουότφορντ είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που δεν έχει ακόμη κάποιο clean sheet τη φετινή σεζόν, μετρώντας μαζί με την περσινή, 27 σερί ματς Premier League, που δέχεται τουλάχιστον ένα γκολ. Εξάλλου, αν χάσει απόψε από την Τότεναμ θα ισοφαρίσει το αρνητικό σερί του συλλόγου σε επίπεδο Premier League με έξι διαδοχικές ήττες.

Η Τότεναμ μπορεί να έρχεται από την γκέλα (1-1) κόντρα στη Σαουθάμπτον, ωστόσο παρουσιάζει ανοδική δυναμική από την ημέρα που ανέλαβε ο Κόντε και και προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος από την πρώτη τετράδα, έχοντας βέβαια και δύο ματς λιγότερα συγκριτικά με την Αρσεναλ και τη Γουέστ Χαμ.

Τα "σπιρούνια" διατηρούν θετική παράδοση στο Vicarage Road, αφού σε 17 παιχνίδια στο συγκεκριμένο γήπεδο κόντρα στις “σφήκες” το ρεκόρ τους είναι 10-6-1.

Γουότφορντ - Τότεναμ: Στοιχηματική Πρόταση

Με τη σειρά του, ο Χάρι Κέιν μετράει πέντε γκολ την Πρωτοχρονιά και διατηρεί την κορυφαία επίδοση σε επίπεδο Premier League μαζί με τους Αντι Κόουλ και Στίβεν Τζέραρντ. Αυτό σημαίνει ότι ο αρχηγός της Τότεναμ χρειάζεται άλλο ένα τέρμα για να γίνει ο απόλυτος "βασιλιάς" της Πρωτοχρονιάς στο αγγλικό πρωτάθλημα. Είναι χαρακτηριστικό, πως τα δύο από αυτά τα πέντε γκολ, ο Κέιν τα σημείωσε την Πρωτοχρονιά του 2017 στο 4-1 της Τότεναμ επί της Γουότφορντ, στο Vicarage Road.

Σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ σημαντικό ότι ο ηγέτης της Τότεναμ έχει αρχίσει να βρίσκει τη φόρμα του, θυμίζοντας επιτέλους τον πραγματικό του εαυτό.

Το καλοκαίρι έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει μεταγραφή στη Μάντσεστερ Σίτι και όλο αυτό το στόρι φαίνεται πως του "πείραξε" το μυαλό. Πολλοί έκαναν λόγο για αδιαφορία, άλλοι για έλλειψη συγκέντρωσης. Σε κάθε περίπτωση, ο κάπτεν της εθνικής Αγγλίας ήταν αγνώριστος το πρώτο πεντάμηνο της φετινής σεζόν.

Μετά την αλλαγή προπονητή και την έλευση του Κόντε, ο Κέιν μοιάζει σαν να βρήκε το χαμένο του κίνητρο. Ο 28χρονος άσος σκόραρε στα τελευταία τρία ματς με Λίβερπουλ, Κρίσταλ Πάλας και Σαουθάμπτον, όταν στις πρώτες 14 αγωνιστικές είχε μόλις ένα γκολ.

Από τη μία λοιπόν το ανέβασμα της Τότεναμ και του Κέιν και από την άλλη η αποκαρδιωτική αμυντική συμπεριφορά της Γουότφορντ, μπορούν να μας δώσουν ένα εξαιρετικό συνδυαστικό στοίχημα: Διπλό και να σκοράρει ο Κέιν στο 2.20.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουότφορντ - Τότεναμ: 2 & Να σκοράρει ο Χάρι Κέιν (απόδοση 2.20), 17:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ