ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Κρίσταλ Πάλας - Γουέστ Χαμ: Προγνωστικά και Ανάλυση - Παράδοση για γκολ

Ο άσος της Κρίσταλ Πάλας, Γουιλφρίντ Ζαχά αντιδράει μετά από μία χαμένη ευκαιρία κόντρα στη Λίβερπουλ σε αγώνα για την Premier League
Ο άσος της Κρίσταλ Πάλας, Γουιλφρίντ Ζαχά αντιδράει μετά από μία χαμένη ευκαιρία κόντρα στη Λίβερπουλ Ⓒ 2021 JON SUPER/ ASSOCIATED PRESS

Ποδαρικό με Λονδρέζικο ντέρμπι για την Κρίσταλ Πάλας και τη Γουέστ Χαμ, σε μία αναμέτρηση που η παράδοση μας οδηγεί στο 2.15.

Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ποδαρικό στο νέο έτος μας κάνει η Premier League, στο στοιχηματικό πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνονται τρία παιχνίδια απόψε, για τα οποία μπορείτε να δείτε πλήρη ανάλυση στη στήλη του Τσάρλυ.

Το πρόγραμμα απόψε κλείνει με το λονδρέζικο ντέρμπι της Κρίσταλ Πάλας με τη Γουέστ Χαμ (19:30 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24). Μία αναμέτρηση που αναμένεται ιδιαίτερα ανταγωνιστική, ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες της Premier League, με υψηλές φιλοδοξίες.

Κρίσταλ Πάλας - Γουέστ Χαμ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Κρίσταλ Πάλας έρχεται από το άνετο εντός έδρας 3-0 επί της Νόριτς, ενώ η Γουέστ Χαμ μετά από ένα κακό σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη (0-1-2), πέρασε επιβλητικά με 4-1 από την έδρα της Γουότφορντ.

Και οι δύο ομάδες έχουν από μία καλή επιστροφή και μία καλή απουσία. Για την Πάλας επανέρχεται ο ηγέτης της Γουιλφρίντ Ζαχά (5 γκολ), ωστόσο αναμένεται να λείψει ξανά ο μεσοεπιθετικός Κόνορ Γκάλαχερ. Για τα "σφυριά" εξέτισε ο διεθνής χαφ Ντέκλαν Ράις, αλλά θα απουσιάσει εκ νέου λόγω κορονοϊού ο Πάμπλο Φορνάλς (4 γκολ).

Οι μπουκ θεωρούν ελαφρύ φαβορί την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες, προσφέροντας το διπλό στο 2.40 κατά μέσο όρο. Το Selhurst Park πάντως είναι από τις πιο ζόρικες έδρες της κατηγορίας. Εκεί, η Κρίσταλ Πάλας έχει ρεκόρ φέτος 4-5-1, έχει δηλαδή μαζέψει τους 17 από τους 23 συνολικά βαθμούς της.

Επίσης, μετά το 0-0 με την Μπρέντφορντ τον περασμένο Αύγουστο, έχει σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ και στα εννιά επόμενα παιχνίδια της ως γηπεδούχος.

Η Γουέστ Χαμ από την πλευρά της φημίζεται για την επιθετικότητά της και δεν είναι τυχαίο ότι με 34 γκολ, έχει την κορυφαία επίθεση στην κατηγορία μετά τις τρεις πρωτοπόρους, Σίτι, Τσέλσι και Λίβερπουλ.

Κρίσταλ Πάλας - Γουέστ Χαμ: Προγνωστικά Στοιχήματος

Τα ματς της Πάλας με τη Γουέστ Χαμ τα τελευταία χρόνια δίνουν σταθερά γκολ και από τις δύο πλευρές. Από τη σεζόν 2017/18 σε επίπεδο Premier League, ανεξαρτήτως έδρας, έχουν φέρει εννιά σερί αμφίσκορα, εκ των οποίων τα έξι συνδυάστηκαν και με το Over 2,5.

Στην έδρα της Πάλας, στις τελευταίες 14 συναντήσεις τους, το Goal/Goal εμφανίστηκε εννιά φορές, με τη Γουέστ Χαμ βέβαια να σκοράρει στο Selhurst Park επτά σερί ματς από το 2014 και μετά!

Με βάση την παράδοση των μεταξύ τους αναμετρήσεων, αλλά και τον θαρραλέο τρόπο που αντιμετωπίζουν φέτος τα παιχνίδια, το ντέρμπι φαίνεται ότι ξεκινάει από το 1-1. Το Goal/Goal προσφέρεται στο 1.65, ωστόσο μπορεί να ανέβει και στο 2.15, αν συνδυαστεί με το over 2,5, το οποίο επιβεβαίωσε η Πάλας στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της εντός έδρας με Βίλα, Εβερτον, Σαουθάμπτον και Νόριτς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.15), 19:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ