TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλι στοίχημα: Αναβολές, ποιότητα και φρεσκάδα οδηγούν σε δύο διπλά

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ με τη φανέλα της Λίβερπουλ κόντρα στην Νιούκαστλ | 16 Δεκεμβρίου 2021
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ με τη φανέλα της Λίβερπουλ κόντρα στην Νιούκαστλ | 16 Δεκεμβρίου 2021 @2021 JON SUPER/AP IMAGES

Σε δύο αναμετρήσεις της Premier League επικεντρώνεται ο Τσάρλυ από το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τρίτης (28/12).

Συνεχίζεται το εορταστικό πρόγραμμα στην Premier League. Οι αναβολές εξαιτίας του κορονοϊού έχουν δημιουργήσει άδικες συνθήκες για κάποιες ομάδες. Για παράδειγμα η ταλαιπωρημένη από τραυματισμούς Λέστερ έπαιξε το Σάββατο το απόγευμα στο Έτιχαντ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 4-0 έπρεπε να τρέξει πολύ να καταναλώσει τεράστια προσπάθεια για να μπορέσει να γλιτώσει από μία ιστορική ταπείνωση.

Πολλά τα προβλήματα για τον Ρότζερς

Το τελικό 6-3 ακούγεται βαρύ με τον τρόπο όμως που εξελίχθηκαν τα πράγματα είναι ανεκτό. Καταλαβαίνετε πόσο μεγάλο πλεονέκτημα έχει η Λίβερπουλ που το παιχνίδι της αναβλήθηκε και θα πάει φρέσκια να αντιμετωπίσει τη Λέστερ (22:00 COSMOTE SPORT 1, LIVE από το SPORT24 ).

Ο Ρότζερς πέρα από την κούραση των ποδοσφαιριστών του θα έχει να αντιμετωπίσει και προβλήματα τραυματισμού. Απουσιάζει ξανά το βασικό δίδυμο στόπερ Έβανς (10/1), Σογιουντσού (16/1), ο μπακ Περέιρα (8/0), ο φορ Ντάκα (7/2 5 αλλ.) και ο εξτρέμ Μπαρνς (14/2). Ο Βάρντι έκατσε στον πάγκο στο Έτιχαντ, το πιθανότερο είναι να πάρει χρόνο συμμετοχής σήμερα. Η Λίβερπουλ είναι φρέσκια, δεν έχει δώσει παιχνίδι από την περασμένη Τετάρτη που πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Carabao Cup σε παιχνίδι ξανά με τη Λέστερ. Είχε επιστρέψει από το 1-3 και πήρε στα πέναλτι την πρόκριση. Το διπλό στο 1.40 στον μέσο όρο των εταιριών.

Με περισσότερες δυνάμεις για διπλό τετράδας οι Σπερς

Στις συνθήκες που γίνονται τα παιχνίδια, η κούραση είναι σημαντικός παράγοντας, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι ομάδες αγωνίστηκαν πριν από δύο ημέρες. Με αυτή τη λογική λοιπόν πιστεύω πως η Τότεναμ (17:00 COSMOTE SPORT 1 , LIVE από το SPORT24 ) έχει τεράστιο πλεονέκτημα απέναντι στην Σαουθάμπτον. Το εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας του Κόντε με την Κρίσταλ Πάλας εξελίχθηκε σε περίπατο. Στο 34ο λεπτό το σκορ είχε πάει στο 2-0, στο 37ο αποβλήθηκε ο Ζαχά και στη συνέχεια έγινε διαχείριση δυνάμεων. Αντίθετα, η Σαουθάμπτον έδωσε μία απαιτητική μάχη στην έδρα της Γουέστ Χαμ και κατάφερε σε ένα παιχνίδι υψηλής έντασης να πάρει έστω και με δόση τύχης ένα σπουδαίο διπλό.

Η Τότεναμ είναι φυσικό να έχει κρατήσει περισσότερες δυνάμεις, η παρουσία του Κόντε έχει λειτουργήσει ευεργετικά. Με τον Ιταλό τεχνικό τρέχει ρεκόρ 4-2-0 και πλέον βρίσκεται σε τροχιά τετράδας. Με διπλό πλησιάζει στους 3 βαθμούς την Άρσεναλ, θα μετρά και δύο παιχνίδια λιγότερα. Κατανάλωσε πολλή ενέργεια η Σαουθάμπτον για να κερδίσει τη Γουέστ Χαμ, κέρδισε σβηστά η Τότεναμ την Κρίσταλ Πάλας και αυτός ο συνδυασμός ευνοεί τους παίκτες του Κόντε. Το διπλό ανάμεσα στο 2.05 και στο 2.10 στον μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαουθάμπτον - Τότεναμ: 2 (απόδοση 2.05 - 2.10), 17:00
  • Λέστερ - Λίβερπουλ: 2 (απόδοση 1.40), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ