TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ένα και καλό

Ο Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Τότεναμ κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας | 26 Δεκεμβρίου 2021
Ο Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Τότεναμ κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας | 26 Δεκεμβρίου 2021 @2021 ALASTAIR GRANT/AP IMAGES

To Match Money ακτινογραφεί το πρόγραμμα της Αγγλίας, αποφεύγει την… covid 19 και κάνει ταξίδι στο Σαουθάμπτον!

Τέσσερα παιχνίδια επιβίωσαν από το σημερινό πρόγραμμα της Premier League. Ένα απ’ αυτά είναι και το Σαουθάμπτον – Τότεναμ (17:00 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24), το οποίο έχει και το μεγαλύτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον της ημέρας.

Η Τότεναμ πήγαινε από το κακό στο χειρότερο και έμοιαζε ότι θα έχει μια ακόμη αποτυχημένη χρονιά μπροστά της. Ο Νούνο δεν είχε καταφέρει να της δώσει χαρακτήρα, οι σταρ της έδειχναν εκτός φόρμας και ξενερωμένοι και μόνο ένα πραγματικό σοκ θα άλλαζε τη χρονιά.

Το σοκ ήρθε και από την απόλυση του Νούνο, αλλά κυρίως από την πρόσληψη του Αντόνιο Κόντε. Ενός προπονητή που ξέρει με το καλημέρα να αλλάζει το κλίμα, να μεταμορφώνει προς το καλύτερο τις ομάδες που αναλαμβάνει και να καταφέρνει να περνά μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα τη δική του φιλοσοφία.

Ο Κόντε, βέβαια, έπαθε κι αυτός ένα μικρό σοκ όταν ανέλαβε, καθώς βρήκε σχεδόν όλη την ομάδα υπέρβαρη! Άλλαξε άρδην τη διατροφή των παικτών, δούλεψε σκληρά και έχει διανύσει ένα αήττητο σερί έξι αγώνων. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό, μάλιστα, για την αλλαγή που έφερε ο Κόντε στην Τότεναμ είναι το ότι επί Νούνο έκανε τα λιγότερα χιλιόμετρα από κάθε άλλη ομάδα της Premier League, ενώ στα έξι ματς με τον Ιταλό τεχνικό κάνει τα περισσότερα!

Καλή και χρυσή η Σαουθάμπτον, έκανε σπουδαίο διπλό στη Γουέστ Χαμ στο προηγούμενο, παραμένει όμως μια αφελής ομάδα, δέχεται γκολ στα επτά προηγούμενα και στα τρία τελευταία έχει δεχτεί επτά γκολ! Μάλιστα, Από τότε που η Σαουθάμπτον επέστρεψε στην Premier League, το 2012, η Τότεναμ είναι η αντίπαλος-βραχνάς. Απέναντι της έχει γνωρίσει 13 ήττες, τις περισσότερες από κάθε άλλη αντίπαλο. Το διπλό της Τότεναμ φτάνει το 2,10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαουθάμπτον - Τότεναμ: 2 (απόδοση 2.10), 17:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ