ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Γουότφορντ - Γουέστ Χαμ: Προγνωστικά και Ανάλυση - Διόρθωση στον άσο

Οι παίκτες της Γουότφορντ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Οι παίκτες της Γουότφορντ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ @2021 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Πιέζεται ο άσος στο Γουότφορντ - Γουέστ Χαμ, καθώς τα "σφυριά" δίνουν απόψε τρίτο ματς σε έξι μέρες και θα παραταχθούν με τέσσερις σημαντικές απουσίες.

Η Γουότφορντ φιλοξενεί τη Γουέστ Χαμ (17:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24) για την Premier League, στο τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων για το 2021. Το σετ της αναμέτρησης έχει διορθωθεί αισθητά με τον άσο από το 3.60-3.70 να έχει υποχωρήσει πλέον στο 3.20-3.30 κατά μέσο όρο.

Η Γουότφορντ απόψε θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι έπειτα από 18 ημέρες, αφού προηγήθηκαν αναβολές λόγω κορονοϊού. Τελείως διαφορετική είναι η κατάσταση στη Γουέστ Χαμ, η οποία θα αγωνιστεί για τρίτη φορά σε έξι μέρες.

Γουότφορντ - Γουέστ Χαμ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Τα "σφυριά" έπαιξαν ξανά την Κυριακή, όπου ηττήθηκαν με 2-3 από τη Σαουθάμπτον. Συμπλήρωσαν έτσι επτά αγωνιστικές στο πρωτάθλημα με μόνο μία νίκη.

Αφενός λοιπόν το πιο επιβαρυμένο πρόγραμμα της Γουέστ Χαμ, αφετέρου το γεγονός ότι ο Ντέιβιντ Μόγες θα στερηθεί τρεις βασικούς αμυντικούς του (Κρέσγουελ, Ογκμπόνα, Ζουμά), όπως επίσης και τον ηγετικό χαφ, Ντέκλαν Ράις, που είναι τιμωρημένος, δικαιολογούν την πτώση του άσου και το ανέβασμα του διπλού σε τιμές που προσεγγίζουν πλέον το 2.20.

Αν συνυπολογίσουμε και την κάκιστη παράδοση της Γουέστ Χαμ στα τελευταία ματς της χρονιάς, όπου έχει μόλις μία νίκη την προηγούμενη 12ετια, τότε ορθώνεται μία καλή ευκαιρία στην πιο φρέσκια Γουότφορντ, προκειμένου να πάρει αποτέλεσμα απέναντι σε μία ανώτερη ομάδα, η οποία βέβαια δεν έχει κάποια φανέλα φόβητρο.

Οι "σφήκες" κέρδισαν το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς τόσο το 2020 (Νόριτς), όσο και το 2019 (Αστον Βίλα) και ασφαλώς θέλουν να αποφύγουν απόψε το ενδεχόμενο της τρίτης διαδοχικής ήττας εντός έδρας στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, κάτι που έχει να συμβεί από το 1987/88! Στο 1.70 να μη χάσει το σύνολο του Κλαούντιο Ρανιέρι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουότφορντ - Γουέστ Χαμ: 1Χ (απόδοση 1.70), 17:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ