ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Λέστερ - Λίβερπουλ: Προγνωστικά και Ανάλυση - Σε εξαιρετική φόρμα ο Ζότα

Ο άσος της Λίβερπουλ Ντιόγκο Ζότα πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Λέστερ για το League Cup
Ο Ντιόγκο Ζότα πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Λέστερ για το League Cup Ⓒ 2021 JOHN SUPER/ ASSOCIATED PRESS

Η άσος της Λίβερπουλ, Ντιόγκο Ζότα σκοράρει τρία σερί ματς και απειλεί ξανά την άμυνα της Λέστερ, όπως το έκανε και στο πρόσφατο παιχνίδι των δύο ομάδων για το League Cup.

Στο τελευταίο ματς από το αποψινό πρόγραμμα της Premier League, η Λίβερπουλ δοκιμάζεται στο Λέστερ (22:00 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24) με στόχο να επιστρέψει στις νίκες μετά το 2-2 στο Λονδίνο με την Τότεναμ. Το διπλό είναι καθαρό φαβορί σε αποδόσεις στο 1.35, δεδομένου ότι οι "αλεπούδες" αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα απουσιών (Εβανς, Σογιουντσού, Ντάκα, Περέιρα, Μπαρνς).

Για τους Reds είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουν απόψε στο King Power καθώς στις 2 Ιανουαρίου ακολουθεί το κομβικό εκτός έδρας ντέρμπι με την Τσέλσι.

Λέστερ - Λίβερπουλ: Προγνωστικά Στοιχήματος

Η ομάδα του Γιόυργκεν Κλοπ έχει χάσει μόνο ένα ματς στα τελευταία 35 που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις. Επίσης σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ 28 διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια, που είναι το κορυφαίο σερί αγγλικής ομάδας εδώ και 61 χρόνια.

Η Λίβερπουλ έχει σημειώσει 50 γκολ σε 18 αγωνιστικές στην Premier League, που είναι επίσης η κορυφαία επίδοση της ιστορίας της. Στον αντίποδα, η Λέστερ εξακολουθεί να μην εμπνέει την παραμικρή σιγουριά αμυντικά. Μέσα στο 2021 σε 39 αγώνες για το πρωτάθλημα Αγγλίας έχει δεχθεί 63 τέρματα!

Πριν δύο μέρες, η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς ηττήθηκε με 6-3 στο Μάντσεστερ από τη Σίτι, ενώ την περασμένη Τετάρτη αποκλείστηκε στα πέναλτι, στο League Cup από τη Λίβερπουλ, σε ένα ματς που έληξε 3-3 στην κανονική διάρκεια. Η Λέστερ έχει δεχθεί 22 γκολ στα εννιά προηγούμενα επίσημα ματς, πάνω δηλαδή από δύο κατά μέσο όρο.

Λέστερ - Λίβερπουλ: Στοιχηματική Πρόταση

Μία από τις απειλές για την άμυνα της Λέστερ θα είναι ο Ντιόγκο Ζότα. Ο Πορτογάλος άσος διανύει εξαιρετική περίοδο φόρμας και σκόραρε στα τελευταία τρία ματς της Λίβερπουλ. Μάλιστα στο League Cup εναντίον της Λέστερ μπήκε αλλαγή στο β' μέρος και μείωσε σε 3-2.

Ο Ζότα σε εννιά παιχνίδια στην καριέρα του απέναντι στη Λέστερ έχει σημειώσει έξι γκολ. Κόντρα σε καμία άλλη ομάδα δεν έχει βάλει περισσότερα. Το ενδεχόμενο λοιπόν να κερδίσει η Λίβερπουλ με τον Ζότα να πετυχαίνει τουλάχιστον ένα γκολ, ανεβάζει το διπλό στο 2.50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λέστερ - Λίβερπουλ: 2 & Ντιόγκο Ζότα Να Σκοράρει (απόδοση 2.50), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ