BETMARKET TIPS

Τουρκία – Γεωργία προγνωστικά: Προσφέρει θέαμα η Τουρκία, για την έκπληξη η Γεωργία

Sevilla's head coach Vicenzo Montella waits for the start of the Champions League round of 16 second leg soccer match between Manchester United and Sevilla, at Old Trafford in Manchester, England, Tuesday, March 13, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Βιτσέντσο Μοντέλα @ 2024 DAVE THOMSPON / AP IMAGES

Με τον αγώνα Τουρκία – Γεωργία ανοίγει η σημερινή μέρα του Euro 2024 και το BetMarket.gr έχει τα προγνωστικά και την ανάλυση του ματς.

Βρισκόμαστε στην 5η μέρα του Euro 2024 και η δράση δεν σταματά καθόλου. Δύο παιχνίδια έχει το σημερινό πρόγραμμα με το πρώτο να είναι στις 19:00 και να αφορά το ματς της Τουρκίας κόντρα στην Γεωργία. Το BetMarket.gr σας παρέχει την ανάλυση και τα προγνωστικά του σημερινού αγώνα (18/6/24).

Τουρκία - Γεωργία Προγνωστικά (18/6/24)

Ξεκάθαρο φαβορί η Τουρκία με τις τιμές του άσου να κινούνται γύρω στο 1,70. Οι γείτονές μας έχουν υψηλές προσδοκίες για την πορεία στη διοργάνωση και βρίσκονται σε έναν όμιλο που τους κάνει να ονειρεύονται την πρόκριση στα νοκ-άουτ. Έχουν ένα ρόστερ που ποιοτικό με πλειάδα επιλογών στην επίθεση. Βέβαια, δείχνουν μία αστάθεια στην ανασταλτική λειτουργία. Η Γεωργία από την πλευρά της βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελική φάση Euro. Αναμένουμε να παίξει πιο κλειστά και με κοντά τις γραμμές, ώστε να μην αφήσει χώρους στη Τουρκία, ενώ θα προσπαθήσει να φανεί απειλητική μέσω των αντεπιθέσεων. Στο 5,00 κινείται η απόδοση του διπλού.

Το συγκεκριμένο ματς μπορεί να μας προσφέρει γκολ και το over 2,5 είναι σε απόδοση 2,12. Αναμένουμε την Τουρκία να κάνει δυναμικό ξεκίνημα για να βρει γρήγορο γκολ, το οποίο θα αναγκάσει την Γεωργία να επιτεθεί. Οι Γεωργιανοί από την πλευρά τους, ναι μεν θα επιδιώξουν ένα παιχνίδι σε χαμηλό τέμπο αλλά μπορούν να γίνουν πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και ο στόχος είναι να σκοράρουν και να διεκδικήσουν την πρώτη τους νίκη.

Ο Βιτσέντζο Μοντέλα χρησιμοποιεί κυρίως το 4-2-3-1. Στηρίζεται πολύ στην ατομική ποιότητα των Γκιουλέρ και Γιλντίζ αλλά και στην προσωπικότητα που βγάζει ο Τσαλχάνογλου μέσα στο γήπεδο. Από την άλλη, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Γεωργίας, Σανιόλ, παρατάσσει την ομάδα του με το 3-5-2 που ουσιαστικά σε φάση άμυνας γίνεται πεντάδα. Ο ηγέτης είναι αδιαμφισβήτητα ο Κβαρατσχέλια, αλλά σε αυτή τη φάση, ο Μαρμαντασβίλι μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός. Θα επιδιώξει το παιχνίδι αντεπιθέσεων, ενώ δεν διστάσει να παίξει και πιο δυναμικά. Επομένως, η επιλογή να είναι η Γεωργία η ομάδα με τις περισσότερες κάρτες στο 1,85 είναι εξαιρετική.

Τέλος, πάμε σε ένα ειδικό στοίχημα που αφορά τον Κβαρατσχέλια. Να σκοράρει ή να δώσει ασίστ ο παίκτης της Νάπολι δίνει 3,40. Ο 23χρονος άσος είναι ο παίκτης κλειδί της Γεωργίας στο επιθετικό κομμάτι, καθώς από τα δικά του πόδια περνάει συνεχώς η μπάλα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

  • ΕΠΠ – 18/6, 19:00 – Τουρκία – Γεωργία: Over 2,5 (απόδοση 2,12)
  • ΕΠΠ – 18/6, 19:00 – Τουρκία – Γεωργία: Γεωργία περισσότερες κάρτες (απόδοση 1,85)
  • ΕΠΠ – 18/6, 19:00 – Τουρκία – Γεωργία: Να σκοράρει ή να δώσει ασίστ ο Κβαρατσχέλια (απόδοση 3,40)

Το Euro 2024 παίζει στο BetMarket.gr! Καθημερινές στοιχηματικές προτάσεις, ειδικά στοιχήματα, αποδόσεις Euro 2024 και κάθε πληροφορία για τη διοργάνωση με τη σφραγίδα του BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ