ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Το παίρνει πάνω του ο Μέσι, παράδοση για Over στο Σασουόλο - Αταλάντα

Ο Λιονέλ Μέσι στο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ρεν
Ο Λιονέλ Μέσι στο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ρεν © 2023 MATHIEU PATTIER/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Παρί Σεν Ζερμέν - Τουλούζ και Σασουόλο - Αταλάντα για το πρωτάθλημα της Ligue 1 και της Serie A αντίστοιχα.

Μάλλον ανησυχητικά κρίνονται τα αγωνιστικά δείγματα της Παρί Σεν Ζερμέν μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο και ενώ πλησιάζει η πρώτη αναμέτρηση με την Μπάγερν για τους "16" του Champions League, στις 14 Φεβρουαρίου. Οι πρωταθλητές Γαλλίας στα έξι ματς, που έχουν δώσει για το πρωτάθλημα, μετά τη διακοπή, έχουν ήδη υποπέσει σε τρία στραβοπατήματα. Έχασαν στις έδρες της Λανς και της Ρεν, ενώ έφεραν 1-1 με τη Ρεμς μέσα στο Παρίσι, πληρώνοντας ότι έπαιξαν με δέκα από το 59', λόγω αποβολής του Βεράτι.

Σε αυτό το διάστημα, η Παρί κράτησε το μηδέν μόνο απέναντι στην ουραγό Ανζέ, ενώ κέρδισε με τα χίλια ζόρια το Στρασβούργο, στο Παρκ ντε Πρενς, με πέναλτι του Εμπαπέ στο 96' (2-1). Στην εμβόλιμη αγωνιστική της Τετάρτης, η ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ παρουσίασε σημάδια βελτίωσης, κερδίζοντας με 3-1 στη Μονπελιέ, ωστόσο η νίκη επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Εμπαπέ (13 γκολ) ο οποίος κινδυνεύει να χάσει το πρώτο συναπάντημα με τους Βαυαρούς.

Σε ό,τι αφορά στο αποψινό ματς με την Τουλούζ (18:00 Novasports News, Live από το SPORT24), νοκ άουτ είναι επίσης και ο Νεϊμάρ (12 γκολ). Εκ των πραγμάτων λοιπόν, το επιθετικό βάρος θα πέσει κυρίως στον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος σκόραρε στο τελευταίο παιχνίδι με τη Μονπελιέ και έφτασε τα εννιά γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το anytime του Μέσι σήμερα προσφέρεται στο 1.80, ωστόσο μπορούμε να χτίσουμε απόδοση μέχρι και το 2.80 αν ζητήσουμε παράλληλα κι ένα γκολ από τη βελτιωμένη Τουλούζ, η οποία σκοράρει επτά σερί αγωνιστικές και ταξίδεψε στο Παρίσι, έχοντας στις αποσκευές της ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων (4-1-0), μετά και το άνετο 4-1 επί της Τρουά, την Τετάρτη.

Η Παρί δεν εμπνέει καμία αμυντική σταθερότητα στην παρούσα φάση και οι πολλές απώλειες κομβικών ποδοσφαιριστών δεν βοηθούν το έργο του Γκαλτιέ. Ο τεχνικός των Παριζιάνων δεν μπορεί επίσης να υπολογίζει στους τραυματίες Ράμος, Μουκιελέ, Κιμπεμπέ και στον τιμωρημένο Βεράτι, έχει επομένως να διαχειριστεί σημαντικές απουσίες και στο μεσοαμυντικό κομμάτι.

Το αποψινό πρόγραμμα της Serie A ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της Σασουόλο με την Αταλάντα (21:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Γκασπερίνι αποκλείστηκε την τρίτη στο κύπελλο, χάνοντας με 1-0 στο Μιλάνο από την Ιντερ. Στο πρωτάθλημα πάντως, η Dea είναι αήττητη σε πέντε ματς (3-2-0) μετά τη διακοπή, έχοντας μάλιστα σκοράρει 17 γκολ συνολικά.

Για την ακρίβεια, η Αταλάντα πετυχαίνει στη λίγκα τουλάχιστον δύο γκολ επτά σερί αγωνιστικές και μετρούσε επτά διαδοχικά Goal/Goal & Over 2,5 πριν το εύκολο 2-0 επί της αδύναμης Σαμπντόρια.

Στον αντίποδα, η Σασουόλο δεν είχε υποχρεώσεις στο κύπελλο, επομένως έρχεται από το εκκωφαντικό 5-2 επί της Μίλαν στο Σαν Σίρο. Παραδοσιακά τα ματς της Σασουόλο με την Αταλάντα προσφέρουν γκολ και θέαμα. Στις τελευταίες επτά συναντήσεις τους στην Εμίλια-Ρομάνια έχουν φέρει έξι Over 2,5. Και οι δύο ομάδες έχουν ικανότατες επιθετικές γραμμές. Από τη μία η τριάδα Μπογκά, Λούκμαν, Χόιλουντ και από την άλλη ασφαλώς ο Ντομένικο Μπεράρντι (τρεις ασίστ κι ένα γκολ κόντρα τη Μίλαn), ένας παίκτης επιπέδου εθνικής Ιταλίας. Στο 1.80 σε combo με το αμφίσκορο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παρί Σεν Ζερμέν – Τουλούζ: Μέσι Anytime & Goal/Goal (απόδοση 2.80), 18:00
  • Σασουόλο – Αταλάντα: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.80), 21:45
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ