ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Το ανέβασμα του Μήτογλου και η σκληράδα του Ερυθρού Αστέρα, δυάδα στο 3.25

Οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα, Ουσκόκοβιτς, Λάζιτς και Σιμόνοβιτς
Ουσκόκοβιτς, Λάζιτς και Σιμόνοβιτς EUROKINISSI SPORTS

Πέντε παιχνίδια περιλαμβάνει απόψε το πρόγραμμα της EuroLeague. Βγαίνουν ειδικά στοιχήματα από το ΤΣΣΚΑ - Ερυθρός Αστέρας και το Μιλάνο - Εφές.

Η ΤΣΣΚΑ υποδέχεται απόψε στη Μόσχα τον Ερυθρό Αστέρα (20:00 Novasports 2 HD, Live από το SPORT24) με τις δύο ομάδες να έχουν ρεκόρ 2-1 μετά τις πρώτες τρεις αγωνιστικές της EuroLeague. Η ΤΣΣΚΑ κέρδισε 77-67 τη Ζενίτ την Τρίτη με τον Σενγκέλια να κάνει ρεκόρ καριέρας, σημειώνοντας 33 πόντους! Το κακό για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη είναι πως ο Γεωργιανός πάουερ-φόργουορντ τραυματίστηκε στον ώμο και πλέον πλαισιώνει στο απουσιολόγιο τους Μιλουτίνοφ και Γκριγκόνις.

Ο Ερυθρός Αστέρας μέχρι στιγμής έχει την κορυφαία άμυνα στη λίγκα, αφού στα πρώτα τρία ματς δέχθηκε 61 πόντους από τη Φενέρ, 63 από τη Μακάμπι και 61 από τη Ζαλγκίρις! Κόντρα στην ΤΣΣΚΑ πάντως οι "ερυθρόλευκοι" παραδοσιακά δυσκολεύονται, αφού σε συνολικά εννιά επισκέψεις τους στη Μόσχα, μετρούν ισάριθμες ήττες. Στις τελευταίες τέσσερις δέχθηκαν δύο φορές 100+ πόντους, μία 92 και μία 87!

Για να μπορέσει ο Ερυθρός Αστέρας να είναι ανταγωνιστικός στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα πρέπει να παίξει άμυνα στο όριο του φάουλ. Από την άλλη όμως το σύνολο του Ιτούδη με παίκτες όπως ο Κλάιμπερν και ο Σβεντ ξέρει καλά να αντιμετωπίζει σκληρές άμυνες. Η ΤΣΣΚΑ είναι η ομάδα με τα περισσότερα κερδισμένα φάουλ (23 κατά μέσο όρο) στη EuroLeague και με τις περισσότερες βολές (24,3 ανά ματς). Το ενδεχόμενο λοιπόν ο ούτως ή άλλως σκληροτράχηλος Αστέρας να κάνει over 20,5 φάουλ στο 1.87 μοιάζει αρκετά πιθανό.

Βελτιώνεται συνεχώς ο Μήτογλου

Σπουδαίο ματς αναμένεται στο Μιλάνο, όπου η Αρμάνι υποδέχεται την Εφές (21:30 Novasports 5 HD, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Ετορε Μεσίνα έχει κάνει μέχρι στιγμής μία άπταιστη πορεία στις πρώτες τρεις αγωνιστικές με ισάριθμες νίκες κόντρα σε ΤΣΣΚΑ, Μπασκόνια και Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ολες μάλιστα ήρθαν με διψήφια διαφορά!

Αντίθετα, η Εφές είναι η πρώτη πρωταθλήτρια Ευρώπης που ξεκινάει την επόμενη σεζόν με 0/3 και απόψε ψάχνει απεγνωσμένα αντίδραση. Το ματς ασφαλώς είναι εξ ορισμού δύσκολο, ωστόσο η φόρμα της Μιλάνο δικαιολογεί τον φαβοριτισμό στον άσο σε τιμές στο 1.70.

Εμείς πάντως θα σταθούμε στον Ντίνο Μήτογλου. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού όσο περνάει ο καιρός εγκλιματίζεται περισσότερο στη νέα του ομάδα και αποδεικνύει πως ήταν από τις κορυφαίες μεταγραφές, που έγιναν το καλοκαίρι στη EuroLeague.

Στην πρεμιέρα με την ΤΣΣΚΑ ο διεθνής πάουερ-φόργουορντ έπαιξε κάτι παραπάνω από 12,5 λεπτά και είχε δύο πόντους, ακολούθως πήρε σχεδόν 14 λεπτά κόντρα στην Μπασκόνια, σημειώνοντας οχτώ πόντους και με την Τρίτη απέναντι στη Μακάμπι έκανε την καλύτερή του εμφάνιση με 16 πόντους σε 18,5 λεπτά συμμετοχής!

Αυτό πάντως που πρέπει να παρατηρήσουμε είναι η συνεχής βελτίωσή του στην απειλή από μακριά και η εμπιστοσύνη πλέον που νιώθει στο σουτ. Ο Μήτογλου είχε 1/2 τρίποντα κόντρα στην Μπασκόνια και 4/6 απέναντι στη Μακάμπι! Το να βρει ένα εύστοχο τρίποντο απέναντι στην… αεράμυνα της Εφές, που δέχεται μέχρι στιγμής 85,7 πόντους κατά μέσο όρο, αποδίδει 1.75.

ΠΡΟΤΑΣΗ
20:00 ΤΣΣΚΑ - Ερυθρός Αστέρας: Over 20,5 φάουλ ο Ερυθρός Αστέρας (1.87)
21:30 Μιλάνο - Εφές: Μήτογλου 1+ τρίποντο (1.75)

TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ