BET CORNER

Το 3.65 του Ζίβκοβιτς, το 3.40 στο Ολυμπιακός - Άιντραχτ και το must win στη Βουδαπέστη

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς
Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς INTIME

Προβάδισμα για τον Ολυμπιακό κόντρα στη λαβωμένη Άιντραχτ. Αξίζει το 3.65 στο ΠΑΟΚ - Κοπεγχάγη. Επιτακτική η νίκη για τη Φερεντσβάρος που φιλοξενεί τη Σέλτικ.

(19:45) Ολυμπιακός - Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Στο Φάληρο ο Ολυμπιακός καλείται να πάρει ρεβάνς για το 3-1 της Γερμανίας σ’ ένα ματς που δεν έπεισε με την αγωνιστική παρουσία. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς οφείλει να γυρίσει τον διακόπτη και να παρουσιάσει θετικά στοιχεία, έτσι και αλλιώς στο Γ. Καραϊσκάκης παραδοσιακά είναι καλύτεροι οι ερυθρόλευκοι. Κρατάει τις τύχες στα χέρια του για τη συνέχεια στο Europa League ο Ολυμπιακός, καθώς η απόσταση από την πρωτοπόρο Άιντραχτ είναι στον πόντο.

Οι Αετοί πάνε πολλά θέματα απόψε στο ματς. Αρχικά, υπάρχει μικρή μουρμούρα σε ό,τι αφορά στην εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα με τον Γκλάζνερ στον πάγκο, αισθητή η απουσία σταθερότητας, ειδικά ανασταλτικά. Δίνει πολλά δικαιώματα η Άιντραχτ, ενώ απόψε πάει λαβωμένη, καθώς έχει σημαντικές απουσίες στα άκρα της άμυνας, ενώ νοκ άουτ έχει τεθεί και ο γκολτζής Κόστιτς. Στα πιτς ο Πασιένσια με τον Χρούστιτς. Επιστρέφει ο κάπτεν Ρόντε, ο οποίος έχει παίξει βέβαια ελάχιστα φέτος. Στον αντίποδα, ο Μαρτίνς μονάχα στον Σισέ δεν μπορεί να υπολογίζει που είναι τιμωρημένος. Η Άιντραχτ δεν πείθει με την αγωνιστική παρουσία της, ενώ η απουσία του Κόστιτς αποτελεί μέγα πλήγμα. Είναι ο καλύτερος παίκτης της γερμανικής ομάδας.

Ο Ολυμπιακός έχει μια μεγάλη ευκαιρία απόψε για να μπει στο κόλπο της πρωτιάς στον όμιλο. Δίκαιο φαβορί οι γηπεδούχοι. Το MatchCombo της Stoiximan για τον άσο και το ενδεχόμενο να σκοράρει στο ματς ο Αραμπί στο 3.40 αξίζει. Θα βρει τα απαιτούμενα ρήγματα ο επιθετικός του Ολυμπιακού, που ζει για τα ευρωπαϊκά ματς στο Γ. Καραϊσκάκης.

(22:00) ΠΑΟΚ - Κοπεγχάγη: Υποχρεωμένος να πάρει τη νίκη είναι ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα κόντρα στην Κοπεγχάγη, ειδάλλως θα τεθεί σε αμφισβήτηση η πρωτιά στον όμιλο. Αυτή τη στιγμή το σύνολο του Λουτσέσκου έχει συγκεντρώσει 7 βαθμούς, η Κοπεγχάγη που είναι δεύτερη έχει 6, ενώ η τρίτη Σλόβαν Μπρατισλάβας μετράει 4 βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές. Στον πάτο της βαθμολογίας βρίσκεται η Λίνκολν δίχως βαθμό. Την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε μια πολυσήμαντη νίκη στη Δανία με 2-1 σ’ ένα ματς που όλα πήγαν πρίμα. Προηγήθηκε στο 19’ με τον Σίντκλεϊ, ενώ από το 8’ έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω της αποβολής του Γκραμπάρα ο Ζίβκοβιτς στο 39’ έκανε το 2-0. Έκανε τις ευκαιρίες του από εκεί και πέρα, λίγο έλειψε να την πατήσει, ο Μπιέλ μείωσε στο 80’, αλλά ο Πασχαλάκης κράτησε ζωντανή την ομάδα και δεν ήρθε ποτέ η ισοφάριση. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από εύκολη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης με 4-1, ένα τρίποντο που το είχε ανάγκη, καθώς είχε προηγηθεί η ήττα στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό με 2-1. Ακολουθεί το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ωστόσο ο Λουτσέσκου δεν έχει δείξει ως τώρα διαθέσεις για ροτέισον στην Ευρώπη. Νοκ άουτ οι Αουγκούστο και Μίτριτσα, όπως και ο Σίντκλεϊ.

Must win παιχνίδι για την Κοπεγχάγη το αποψινό. Σε μια φάση που έδειχνε η εσωστρέφεια να την πνίγει κέρδισε τη Βέιλε εντός έδρας 3-0 παίζοντας κυριαρχικό ποδόσφαιρο και δίχως να πιεστεί ιδιαίτερα με το σκορ στο πρώτο ημίωρο να είναι στο 2-0. Η ομάδα του Τόρουπ έχει επιπλέον κίνητρο απόψε για να παρουσιάσει αξιόλογη εικόνα στο χορτάρι και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, αφού σαν να μην έφτανε η ήττα από τον ΠΑΟΚ ακολούθησε και η ήττα στο ντέρμπι με την Μπρόντμπι. Τιμωρημένος ο γκολκίπερ Γκραμπάρα, πάγια εκτός οι καταλυτικοί χαφ Φαλκ κα Ζέκα. Τα ευρωπαϊκά ματς της Κοπεγχάγης είναι μια διαφορετική ιστορία, η οποία μας έχει συνηθίσει τελευταία με καλές εμφανίσεις, αν και κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Δανία στράβωσε τελείως το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουν να ανοιχτούν οι Δανοί απόψε, ενώ οι οικοδεσπότες ενίοτε παρουσιάζουν αφέλεια ανά διαστήματα.

Ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα για τη νίκη, ωστόσο και η ισοπαλία δεν θα φέρει το τέλος του κόσμου, έχει όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στο γκρουπ. Έχει παικτική αξία το ενδεχόμενο να σκοράρει στο ματς ο Ζίβκοβιτς, ειδικό στοίχημα που προσφέρεται στο 3.65 στη Stoiximan. Διάγει περίοδο φόρμας, κουβαλάει την μπάλα και του ταιριάζουν παιχνίδια που ανοίγει ο ρυθμός, η φετινή Κοπεγχάγη μπορεί να του δώσει χώρους, σκόραρε εξάλλου και στη Δανία.

(22:00) Φερεντσβάρος - Σέλτικ: Παίζει τα ρέστα της στη Βουδαπέστη η Φερεντσβάρος για την ευρωπαϊκή συνέχειά της. Έχει θέματα στην άμυνα, είναι χωρίς βαθμό στο γκρουπ και η άμυνά της είναι αυτή που την έχει προδώσει. Τα έχει παλέψει τα ευρωπαϊκά ματς, θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο, ακόμα και στη Γλασκώβη δεν ήταν άθλια η εμφάνισή της, αλλά στο τελευταίο ημίωρο λύγισε και ηττήθηκε εν τέλει 2-0. Στο τελευταίο χρονικά ματς υπέταξε τη Γκιρμότ για την εγχώρια λίγκα 2-0 ανεβάζοντας τις στροφές μετά την ανάπαυλα που πέτυχε και τα γκολ (47’ και 85’). Πλέον απέχει έναν βαθμό από την κορυφή, ενώ έχει ματς λιγότερο την Κισβάρντα, την οποία αντιμετωπίζει την ερχόμενη αγωνιστική.

Ο Ποστέκογλου περνάει σιγά σιγά τη φιλοσοφία του στη Σέλτικ και το κλίμα είναι εμφανές πως έχει βελτιωθεί. Βρήκε STOP κόντρα στη Λίβινγκστον το Σάββατο με το ματς να κολλάει στο 0-0, παρότι ήταν η καλύτερη του αγώνα, ενώ ο Γιακουμάκης δεν τα κατάφερε με πέναλτι στο 90+3’. Προφυλάχθηκε ο παικταράς Φουρουχάσι που έπαιξε για 30 λεπτά. Η Φερεντσβάρος βλέπει το αποψινό ματς ως τελικό, αν δεν κερδίσει χάνεται. Η Σέλτικ έχει περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης, αλλά με τον Ποστέκογλου δεν παίζει κλειστά. Είναι πιο ποιοτική ομάδα η φιλοξενούμενη και δείχνει σε θετικό μομέντουμ το τελευταίο διάστημα, ενώ κάνει πιο εύκολα φάσεις. Στο 2.10 το διπλό στη Stoiximan είναι αποδεκτό.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ