XGOALS BET

Τα xGoals της Τσέλσι δείχνουν ότι μπορεί να απαντήσει με καθαρή νίκη στο 2.05

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Τσέλσι στο Τορίνο
Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Τσέλσι στο Τορίνο © 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Η Τσέλσι δίνει απαντήσεις μετά την γκέλα απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και βάσει xGoals μπορεί την καθαρή νίκη στην έδρα της Γουότφορντ.

Η Γουότφορντ υποδέχεται στο Βίκαρατζ Ρόουντ την Τσέλσι (21:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής στην Premier League σε ένα ματς που το διπλό είναι καθαρό φαβορί στο 1.30 και ο άσος παίζει σε τιμές άνω του 10.00.

Η Τσέλσι εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα στην Premier League, ωστόσο πέταξε δύο πολύτιμους βαθμούς στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περασμένη Κυριακή. Παρότι είχε την απόλυτη υπεροχή και επέτρεψε στην αντίπαλό της μόλις τρεις τελικές, το λάθος του Ζορζίνιο αποδείχθηκε μοιραίο και ως εκ τούτου κόλλησε στο 1-1.

Απόψε, η ομάδα του Τόμας Τούχελ οφείλει να επιστρέψει στις νίκες, αφενός για να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, αφετέρου για να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο δύσκολο εκτός έδρας λονδρέζικο ντέρμπι με τη Γουέστ Χαμ το ερχόμενο Σάββατο (4/12).

Στιβαρή η άμυνα της Τσέλσι

Η Τσέλσι με τον Τούχελ στον πάγκο έχει χάσει μόνο δύο από τα 21 εκτός έδρας ματς, που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις, κρατώντας μάλιστα 13 φορές ανέπαφη την εστία της, σε ποσοστό δηλαδή 61,9%! Από τις 27 Ιανουαρίου, που ανέλαβε ο Γερμανός τεχνικός, οι "μπλε" μετρούν 19 clean sheets στην Premier League, τα περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στα πέντε μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Παρατηρώντας τα xGoals της Τσέλσι στα τελευταία πέντε παιχνίδια της στην αγγλική λίγκα είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι κανένας αντίπαλός της δεν μπόρεσε να φτάσει έστω το ένα xG εναντίον της, κάτι που επιβεβαιώνει πόσο στιβαρή είναι η αμυντική λειτουργία της.

  1. Τσέλσι – Νόριτς: 7-0 (xGoals 3,11-0,27)
  2. Νιούκαστλ – Τσέλσι: 0-3 (xGoals 0,16-2,17)
  3. Τσέλσι – Μπέρνλι: 1-1 (xGoals 3,01-0,67)
  4. Λέστερ – Τσέλσι: 0-3 (xGoals 0,50-2,57)
  5. Τσέλσι – Μάντσεστερ Γ.: 1-1 (xGoals 2,35-0,56)

Γουότφορντ - Τσέλσι: Στοιχηματική Πρόταση

Εκ διαμέτρου αντίθεση είναι η εικόνα της Γουότφορντ, η οποία δέχεται τουλάχιστον ένα γκολ σε 23 σερί αγώνες Premier League. Από το 3-0 επί της Λίβερπουλ τον Φεβρουάριο του 2020 έχει δεχθεί συνολικά 45 γκολ στα 23 ματς που ακολούθησαν.

Παράλληλα, ο Κλαούντιο Ρανιέρι (πρώην τεχνικός της Τσέλσι από το 2000 ως το 2004) έχει να διαχειριστεί την απουσία του κορυφαίου παίκτη στο ρόστερ της Γουότφορντ, Σαρ (5 γκολ), ενώ είδε και τον φορμαρισμένο επιθετικό Ντένις (5 γκολ) να γίνεται αναγκαστική αλλαγή στο προηγούμενο ματς με τη Λέστερ.

Αν δεν προλάβει ο Νιγηριανός, τότε οι "σφήκες" θα αγωνιστούν απέναντι στην κορυφαία άμυνα στο Νησί χωρίς τα 10 από τα 18 φετινά τους γκολ. Σε κάθε περίπτωση, η Τσέλσι έχει αποδείξει ότι στην πλειονότητα των αγώνων της δέχεται λιγοστές φάσεις και το διπλό της χωρίς να δεχθεί γκολ σε τιμές άνω του διπλασιασμού αξίζει.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουότφορντ - Τσέλσι: 2 και No/Goal (απόδοση 2.05), 21:30

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ