TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Συγκυριακό το θετικό σερί της Άιντραχτ, αξία στο 2.00 της Φράιμπουργκ

Ο Φίλιπ Λίνχαρτ της Φράιμπουργκ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Βόλφσμπουργκ
Ο Φίλιπ Λίνχαρτ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Βόλφσμπουργκ © 2021 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Το πλασματικό σερί της Αϊντραχτ, η Φράιμπουργκ που αλλάζει στάτους και ο άσος που αξίζει σε τιμές διπλασιασμού

Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα στη 12η αγωνιστική της Bundesliga με το στοιχηματικό ενδιαφέρον να βρίσκεται κυρίως στην αναμέτρηση της Φράιμπουργκ με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης (16:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Η Αϊντραχτ πήγε στη διακοπή με αήττητο σερί τριών αγώνων (2-1-0) και μάλιστα μετράει πέντε νίκες στα τελευταία οχτώ επίσημα παιχνίδια της, παρόλα αυτά η εικόνα της μόνο πειστική δεν είναι. Με εξαίρεση το 3-1 επί του Ολυμπιακού στη Φρανκφούρτη για το Europa League, οι άλλες τέσσερις νίκες ήρθαν με πολύ μεγάλη δόση τύχης.

Το 1-2 στο Μόναχο επί της Μπάγερν είναι ο ορισμός της μαγικής εικόνας, σε ένα ματς που σκόραρε δύο φορές με πέντε τελικές και xGoals (2,18-0,39). Στην Αμβέρσα, κέρδισε την Αντβέρπ για το Europa League με ένα πέναλτι στο 91’. Στο "Καραϊσκάκης" κυριολεκτικά έκλεψε το διπλό επίσης με γκολ στο 91’.

Σώνεται συνέχεια στις καθυστερήσεις η Αϊντραχτ

Ιδια εικόνα και στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Με τη Λειψία, η Αϊντραχτ έπρεπε να χάσει τουλάχιστον 0-2 (0,59-3,99 xGoals) και ισοφάρισε στην εκπνοή (1-1, 94’). Στο Φιρτ, κόντρα την ουραγό και αποδεκατισμένη Γκρόιτερ (κατέβηκε με 17 παίκτες), τα xGoals έγραψαν 2,43-1,27 υπέρ των Φράγκων και όμως κατάφερε να επικρατήσει με γκολ στο 94’, παρότι είχε ισοφαριστεί στο 92’!

Εν ολίγοις, αν τα βάλουμε κάτω κέρδισε με γκολ στις καθυστερήσεις τον Ολυμπιακό, την Αντβέρπ και τη Φιρτ, επίσης με γκολ στις καθυστερήσεις γλίτωσε την ήττα εντός έδρας από τη Λειψία, ενώ η ανέλπιστη νίκη επί της Μπάγερν ήρθε με τέρμα στο 83ο λεπτό.

Σίγουρα κάποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι όλο αυτό το γαϊτανάκι με τα late γκολ δείχνουν τον χαρακτήρα μίας ομάδας, η αλήθεια ωστόσο είναι πως τα θετικά αποτελέσματα της Αϊντραχτ το τελευταίο διάστημα είναι συγκυριακά και βασίζονται περισσότερο στη ρέντα.

Αλλάζει στάτους η Φράιμπουργκ

Η Φράιμπουργκ είναι ο ορισμός της σοβαρής ομάδας, λειτουργεί υποδειγματικά ως σύλλογος από την κορυφή μέχρι τον τελευταίο φροντιστή και φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει στον πάγκο της τον ίδιο προπονητή (Κρίστιαν Στράιχ) δέκα ολόκληρα χρόνια, δείγμα της κουλτούρας που χαρακτηρίζει το κλαμπ.

Φέτος, η Φράιμπουργκ πραγματοποιεί την κορυφαία σεζόν της ιστορίας της, μέχρι τη 10η αγωνιστική ήταν αήττητη και έπρεπε την 11η να παίξει με την Μπάγερν στο Μόναχο για να σπάσει το σερί της.

Επίσης ας μην λησμονούμε ότι πρόσφατα μπήκε σε νέα ολοκαίνουρια έδρα, που της δίνει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση και είναι η ζωντανή απόδειξη ότι επιχειρεί πλέον να αλλάξει στάτους. Από μία μικρομεσαία ομάδα της Bundesliga, που μάχεται για την παραμονή, εξελίσσεται πλέον σε διεκδικήτρια ευρωπαϊκών εισιτηρίων.

Απέναντι στο πλασματικό θετικό σερί της Αϊντραχτ, η φετινή Φράιμπουργκ δεν μπορεί να τρομάξει, επομένως ο άσος σε τιμές διπλασιασμού αποτελεί επιλογή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φράιμπουργκ - Αϊντραχτ Φρανκφούρτης: 1 (απόδοση 2.00), 16:30

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ