BET CORNER

Σούπερ παράδοση για 2.22 στο Βιγιαρεάλ - Μπαρτσελόνα, MatchCombo διπλασιασμού στη Νίκαια

Ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα σε αναμέτρηση κόντρα στην Μπενφίκα για το Champions League
Ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα © 2021 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Ματς για γερά νεύρα ανάμεσα σε ντεφορμέ ομάδες το Μπράιτον - Λιντς. Νικάει και διπλασιάζει η Νις κόντρα στη φιλότιμη Μετς. MatchCombo του 2.22 στο Βιγιαρεάλ - Μπαρτσελόνα.

(19:30) Μπράιτον - Λιντς: Στο Φάλμερ η Μπράιτον καλείται να αντιδράσει και να επιστρέψει στο θετικό αγωνιστικό προφίλ της. Βρίσκεται βέβαια στην πρώτη δεκάδα που είναι ο βασικός στόχος της. Η κοιλιά που κάνει είναι εντός προγράμματος, είναι η φυσική ροή των πραγμάτων, κάποια στιγμή θα γινόταν, ωστόσο αυτή ήρθε σε ένα λάθος σύνολο αγώνων. Στο τελευταίο χρονικά ματς έχασε από την Άστον Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ 2-0, υστερώντας δημιουργικά.

Μια από τα ίδια για τη Λιντς, που βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού. Δεν έχει καμία διάθεση να αλλάξει μυαλά και φιλοσοφία και δέχεται με μεγάλη συνέπεια γκολ και φάσεις. Στο τελευταίο χρονικά ματς έχασε από την Τότεναμ στο Λονδίνο 2-1, με την ανασταλτική λειτουργία της να είναι αυτή που την πρόδωσε, παρότι προηγήθηκε κιόλας στο 44’. Πιέστηκε μετά την ανάπαυλα και έως το 69’ το ματς είχε γυρίσει. Σωστά διαβασμένο το σετ τιμών, η Μπράιτον έχει τις δυνατότητες να πάρει τη νίκη, δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί όμως η Λιντς, που κάνει ροντέο από το πουθενά τα παιχνίδια της. Αξίζει το ποντάρισμα να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στην αναμέτρηση ο Μοπέ, είναι ο γκολτζής της Μπράιτον, επανακάμπτει, θα βρει τους χώρους στην ευάλωτη άμυνα της Λιντς για να δημιουργήσει ρήγματα, ενώ παραδοσιακά όταν την βρίσκει απέναντί σκοράρει. Στο 2.75 στη Stoiximan να σκοράρει στο παιχνίδι ο Γάλλος.

(22:00) Νις - Μετς: Στο Αλιάνζ Ριβιέρα η Νις θα ψάξει μια καλύτερη εμφάνιση, σε σύγκριση μ’ αυτή στην έδρα της Κλερμόν την προηγούμενη αγωνιστική που κέρδισε μεν 2-1, ωστόσο υπήρξαν και διαστήματα προβληματισμού. Έχει την ποιότητα να πάρει τη σημερινή αναμέτρηση κόντρα σε μια Μετς που βρίσκεται στον πάτο της Ligue 1, που ναι μεν παρουσιάζει κάποιες αναλαμπές και βγάζει παλμό στο παιχνίδι της, ωστόσο δεν μπορεί να ακολουθήσει το γρήγορο τέμπο πάντα, ενώ βρίσκει απέναντί της μια γρήγορη και άκρως ποιοτική ομάδα. Η Μετς δέχεται εύκολα φάσεις και γκολ, η Νις είναι μέτρια ανασταλτικά, αλλά και στην κακή μέρα της βρίσκει δίχτυα και παίρνει αυτό που θέλει. Στο 2.00 το MatchCombo 1 & over 2,5 στη Stoiximan έχει το προβάδισμα, επιλογή που έχει επιβεβαιωθεί και στις 5 τελευταίες νίκες της ομάδας από τη Νίκαια.

(22:00) Βιγιαρεάλ - Μπαρτσελόνα: Δεν τα κατάφερε στο do or die παιχνίδι με την Μπενφίκα μεσοβδόμαδα για το Champions League και το ματς στο Καμπ Νόου κόλλησε στο 0-0. Μπορεί να νιώθει τυχερή, καθώς στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Σεφέροβιτς έχασε αδιανόητη ευκαιρία για να σκοράρει. Η έλευση του Τσάβι έχει προσδώσει άλλη νότα στην ομάδα, πνέει θετικός αέρας στη Βαρκελώνη, αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως θα λυθούν όλα τα κακώς κείμενα μονομιάς. Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να βγάζει παθογένειες στο παιχνίδι της και μπορεί να μην έχει δεχτεί γκολ στα δύο ματς που κάθεται ο Τσάβι στον πάγκο, ωστόσο τόσο η Εσπανιόλ (1-0) όσο και η Μπενφίκα ήταν εντυπωσιακά άστοχες. Η ομάδα της Βαρκελώνης πάει στο Θεράμικα τώρα που διατηρεί εκπληκτική παράδοση, καθώς τρέχει στην έδρα της Βιγιαρεάλ ρεκόρ 9-5-0 με τελευταία ήττα από το Κίτρινο Υποβρύχιο το 2007 (20-10-2007, Βιγιαρεάλ - Μπαρτσελόνα 3-1).

Η Βιγιαρεάλ τόσο κόντρα στη Θέλτα (1-1) στο Βίγο όσο και απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μεσοβδόμαδα εντός για το Champions League (2-0) ήταν καλή σ’ αυτά τα δύο ματς, τα αποτελέσματα δεν λένε όλη την αλήθεια, αφού κατέγραψε φιλότιμη προσπάθεια, ωστόσο την πρόδωσε ο Ρούλι και η άμυνά της. Όπως και να έχει ο προβληματισμός είναι δικαιολογημένος, αφού δεν νοείται να βρίσκεται στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας της ισπανικής λίγκας και στο +5 από τη σωτηρία. Η Βιγιαρεάλ μπορεί να βρει δίχτυα και να σταθεί πιο εύστοχη από τις προηγούμενες ομάδες που αντιμετώπισε ο Τσάβι, έτσι και αλλιώς η άμυνα της Μπαρτσελόνα δεν είναι αξιόπιστη. Από εκεί και πέρα όμως δεν μπορεί να αγνοηθεί η αύρα του Καταλανού θρύλου και η σούπερ παράδοση στο Θεράμικα. Το MatchCombo Χ2 και G/G στο 2.22 στη Stoiximan έχει αξία και μπορεί να μπει στο παιχνίδι, αφού καλύπτει πολλά ενδεχόμενα.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ