BIG GAMES BET

Σοσιεδάδ - Ατλέτικο Μαδρίτης: Προγνωστικά και ανάλυση - Δεδομένα για γκολ

Ο Σιμεόνε αντιδράει στην αναμέτρηση της Ατλέτικο κόντρα στη Σοσιεδάδ
Ο Σιμεόνε αντιδράει στην αναμέτρηση της Ατλέτικο κόντρα στη Σοσιεδάδ © 2021 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Στο Σαν Σεμπαστιάν η Σοσιεδάδ θα ψάξει την τρίτη διαδοχική νίκη της, την ώρα όμως που η Ατλέτικο Μαδρίτης προέρχεται από δύο ματς μακριά από τις νίκες. Ποντάρισμα στο 1.97.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ φιλοξενεί στο Σαν Σεμπαστιάν την Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00 COSMOTE SPORT 8 , LIVE από το SPORT24 ) για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Ισπανίας. Η αναμέτρηση είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο ακολουθεί ημίωρη παράταση και εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Έχουν τεθεί αντιμέτωπες 156 φορές με την Ατλέτι να έχει το προβάδισμα με 76 νίκες. 46 φορές κέρδισε η Σοσιεδάδ, ενώ 34 ματς έληξαν ισόπαλα. 6-5-4 το ρεκόρ υπέρ των Κολτσονέρος σε επίπεδο Κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα φέτος 2-2 στη Μαδρίτης.

Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ατλέτικο Μαδρίτης: Προγνωστικά και ανάλυση

Πάει ξεκούραστη στο ματς η Ρεάλ Σοσιεδάδ, καθώς τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ήταν αυτό με τη Θέλτα, πάλι εντός έδρας με 1-0 στις 08/01. Οριακό μεν το σκορ, δίκαιη η νίκη, ενώ θα μπορούσε να σκοράρει και άλλα γκολ. Μετράει δύο σερί νίκες, καθώς είχε προηγηθεί η επικράτηση κόντρα στη Λεγανές με 3-2 στη Μαδρίτη για το Κύπελλο. Θέλει να κυνηγήσει τη διάκριση στο Κύπελλο ο Αλγουαθίλ, έτσι και αλλιώς οι Βάσκοι τα τελευταία χρόνια βλέπουν πολύ σοβαρά τη διοργάνωση. Ακόμα και στο ματς με τη Λεγανές έπαιξε με αρκετούς βασικούς. Πάλι εκτός ο γκολτζής Ισακ, μακροχρόνιες και δεν επηρεάζουν οι ιδιαίτερα οι υπόλοιπες απουσίες.

Απογοήτευση επικρατεί στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Πήγε στο Ριαντ για το Σούπερ Καπ, αλλά αποκλείστηκε στον ημιτελικό από την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Γνώρισε την ήττα με 2-1, με ανατροπή κιόλας, καθώς προηγήθηκε στο 62’ με τον Φέλιξ, αλλά ο Γεράι στο 77’, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Νίκο Γουίλιαμς έκανε την ανατροπή για τους Βάσκους. Ηρεμία και ψυχραιμία ζήτησε ο Σιμεόνε από τους παίκτες του, ο οποίος φέτος έχει χάσει μέρος της αύρα του, ενώ η ομάδα του είναι πιο ευάλωτη ανασταλτικά εδώ και καιρό και δέχεται εύκολα φάσεις. Έχει δεχτεί γκολ στα 14/15 εκτός έδρας φετινά ματς, μόνο η ερασιτεχνική Ράγιο Μαχαδαόντα δεν της έχει βάλει γκολ. Τιμωρημένος ο στόπερ Χιμένες, εκτός ο επιθετικός Γκριεζμάν και ο στόπερ Σάβιτς. Τραυματίες επίσης ο χαφ Κοντογκμπιά και ο μπακ-χαφ Γιορέντε.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αναμενόμενα ισορροπημένο το σετ τιμών στο στοίχημα. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ θα πάει με καλή ενδεκάδα, αφού θέλει το Κύπελλο, δεν έχει όμως διαθέσιμο τον Ίσακ. Η Ατλέτι δεν θα αφήσει στη μοίρα του το ματς, καθώς ψάχνει έναν τρόπο να αντιδράσει. Δέχεται όμως με μεγάλη συνέπεια γκολ. Μπορεί να κάτσει παντού η μπίλια, από ένα γκολ μπορεί η καθεμία. Στο 1.97 κατά μέσο όρο το Goal/Goal, αξίζει η τιμή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ατλέτικο Μαδρίτης: Goal/Goal (απόδοση 1.97), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ