BIG GAMES BET

Σεβίλλη - Ρεάλ Μαδρίτης: Προγνωστικά και ανάλυση - Υπόσχονται γκολ

Ο Βινίσιους κόντρα στον Χορδάν της Σεβίλλης σε αναμέτρηση στη La Liga στο Σαντιάγο Μπερναμπέου
Ο Βινίσιους κόντρα στον Χορδάν της Σεβίλλης © 2022 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να σφιχταγκαλιάσει τον τίτλο του πρωταθλητή στη La Liga και ο δρόμος της περνάει από το Σάντσεθ Πιθχουάν για να αντιμετωπίσει τη Σεβίλλη. Ποντάρισμα στο 2.38.

Πριν λίγο καιρό ο κόσμος θα περίμενε πώς και πώς την αναμέτρηση αυτή στην Ανδαλουσία. Θα μπορούσε να είναι μία αναμέτρηση που θα έκρινε τον τίτλο για φέτος στην Ισπανία. Το Σεβίλλη - Ρεάλ Μαδρίτης (22:00 Novasports 1, LIVE από το SPORT24) όμως δεν εξελίχθηκε έτσι. Η Ρεάλ έχασε μεν στο clasico από την Μπαρτσελόνα που τη σκόρπισε, αλλά οι Σεβιγιάνοι στο πιο κομβικό σημείο του πρωταθλήματος κλάταραν, έμειναν από δυνάμεις και απώλεσαν τη φόρμα τους. Πλέον η διαφορά των Μερένγκες από Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη είναι στους 12, με την ομάδα του Τσάβι να χρωστάει και ένα ματς, ενώ αύριο βράδυ φιλοξενεί την Κάδιθ (18/04 22:00 Novasports Prime, ,LIVE από το SPORT24) στο Καμπ Νόου, η οποία δίνει μάχη για τη σωτηρία.

Σεβίλλη - Ρεάλ Μαδρίτης: Προγνωστικά και ανάλυση

Ύστερα από τέσσερις αναμετρήσεις ανεξαρτήτως διοργάνωσης και έδρας, η Σεβίλλη επέστρεψε στις νίκες. Προσπαθεί να ανακάμψει, αλλά απόψε θα αποδείξει εάν άφησε πίσω τον κακό εαυτό της. Κέρδισε στο Σάντσεθ Πιθχουάν τη Γρανάδα με 4-2 παίζοντας κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Δίκαιο πέρα για πέρα το τελικό σκορ, ήταν η καλύτερη του αγώνα και έκανε μετά από καιρό μια πειστική εμφάνιση. Παραμένουν στα πιτς Ρεκίκ (στόπερ) και Φερνάντο (χαφ). Θα πάει με 4-2-3-1 και τον Ράφα Μιρ στην κορυφή και τους Οκάμπος - Κορόνα στα άκρα με τον Γκόμεζ σε πιο ελεύθερο ρόλο.

Τη διαδρομή από την κόλαση στον παράδεισο έζησε η Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαντιάγο Μπερναμπέου μεσοβδόμαδα κόντρα στην Τσέλσι για τη ρεβάνς του 3-1 στα προημιτελικά του Champions League. Βρέθηκε να χάνει 3-0, ο Ροντρίγκο στο 80’ έστειλε το ματς στην παράταση και ο Μπενζεμά στο έκτο λεπτό του έξτρα ημιώρου σφράγισε την πρόκριση. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από εύκολη νίκη κόντρα στη συντοπίτισσα Χετάφε με 2-0 στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Μετράει τέσσερις σερί νίκες εκτός έδρας σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, με 9-2 γκολ. Εκτός λόγω τιμωρίας ο Καζεμίρο. Πάγια εκτός ο Αζάρ. Φρέσκο πρόβλημα ο Μαρσέλο, εκτός και ο Μεντί με τον Θεμπάγιος, ο τελευταίος ανιχνεύθηκε θετικός στον κορονοϊό. Θα πάει με τριπλέτα στην επίθεση Βινίσους, Μπενζεμά και Ροντρίγκο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ζόρικο ματς, κάτι που αποτυπώνεται και στο σετ τιμών στο στοίχημα, για αυτό και η υψηλή τιμή του διπλού. Η Σεβίλλη έχει περισσότερη ενέργεια, η Ρεάλ Μαδρίτης ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες μέρες, αλλά σ’ αυτό το επίπεδο όλοι ξέρουν πώς να διαχειριστούν την κόπωση. Τα μεταξύ τους ματς παραδοσιακά έχουν καλό ρυθμό και γκολ. Η απουσία του Καζεμίρο μπορεί να προκαλέσει ρήγματα στη Ρεάλ, αλλά οι Σεβιγιάνοι σε γενικές γραμμές τον τελευταίο μήνα είναι μέτριοι. Έχει πολύ Χ το ματς, εάν ξεφύγει από εκεί μπορεί να πάει προς Ρεάλ πλευρά. Έχει περισσότερο ηθικό και έχει βγάλει πιο απαιτητικά ματς τελευταία. Στο 2.38 το combo Goal/Goal & X2.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σεβίλλη - Ρεάλ Μαδρίτης: Goal/Goal & X2 (απόδοση 2.38), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ