TIPS ΜΑΡΚΟ

Σάκκαρη - Μπούζκοβα: Προγνωστικά και ανάλυση για τον ημιτελικό της Γουαδαλαχάρα

Η Μαρία Σάκκαρη στο τουρνουά του Σαν Χοσέ κόντρα στη Σέλμπι Ρότζερς
Η Μαρία Σάκκαρη στο τουρνουά του Σαν Χοσέ © 2022 GODOFREDO A. VASQUEZ/ASSOCIATED PRESS

Ανάλυση και προγνωστικά σε απόδοση 3.70 από τον ημιτελικό Μαρία Σάκκαρη - Μαρί Μπούζκοβα από τον ημιτελικό της Γουαδαλαχάρα.

Η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε τα ξημερώματα και προκρίθηκε στα ημιτελικά της Γουαδαλαχάρα, μια νίκη-πρόκριση που της έδωσε και εισιτήριο παράλληλα για το WTA Finals που θα γίνει στο Τέξας, αυτή θα είναι η δεύτερη σερί συμμετοχής της Ελληνίδας πρωταθλήτριας στους Τελικούς της WTA, μέχρι τότε έχει να βγάλει εις πέρας μια άλλη αποστολή. Έχει να φτάσει ως το τέλος στο τουρνουά της Γουαδαλαχάρα.

Η Μαρία Σάκκαρη καλείται απόψε να αντιμετωπίσει για τα ημιτελικά την Μαρί Μπούζκοβα (03:00 NOVASPORTS 6, LIVE από το SPORT24) σ’ ένα ματς παγίδα. Οι δυο τους έχουν τεθεί αντιμέτωπες άλλες δύο φορές στο παρελθόν, πέρσι στο Μόντρεαλ και στο Wimbledon το 2019. Και στις δύο περιπτώσεις επικράτησε η Σάκκαρη χωρίς να χάσει σετ, στον Καναδά αποσύρθηκε η Μπούζκοβα στο 6-4,3-1.

Η Τσέχα πάει πιο ξεκούραστη στον αποψινό ημιτελικό και με ηθικό. Προκρίθηκε μετά από 25 λεπτά, καθώς η Καλίσνκαγια είχε τραυματιστεί στο πόδι στο προηγούμενο παιχνίδι με την Κασάτκινα και δεν μπόρεσε να βγάλει τον προημιτελικό. Η Μπούζκοβα ήταν μπροστά με 5-2 όταν αποσύρθηκε η Ρωσίδα. Η αποψινή αντίπαλος της Μαρίας εξασφάλισε νέο career high, κερδίζοντας οκτώ θέσεις και στη νέα κατάταξη θα βρεθεί στο Νο30 του ranking.

Η Μαρία Σάκκαρη βγάζει τσαγανό, αυτοπεποίθηση και δυναμισμό μετά από ένα μεγάλο διάστημα εσωστρέφειας. Στο Μεξικό βλέπουμε τη δυναμική Μαρία Σάκκαρη και ήταν εκπληκτική κόντρα στη Κουντερμέτοβα. Ήταν ένα do or die ματς ουσιαστικά, αφού όποια κέρδιζε θα πήγαινε και στο Τέξας. Η Σάκκαρη μετά από 2 ώρες και 35 λεπτά θριάμβευσε, κάνοντας εμφάνιση υψηλής κλάσης και με φοβερή παρουσία κατάφερε να σώσει 14/15 break points της αντιπάλου της. Μπήκε μάλιστα και με εντυπωσιακό τρόπο και πήρε το πρώτο σετ με 6-1. Η μάχη ήταν μεγαλύτερη στο δεύτερο σετ και η Κουντερμέτοβα ισοφάρισε σε 1-1 παίρνοντας το σετ με 7-5. Η Σάκκαρη δεν πτοήθηκε και τελικά πήρε το τρίτο σετ με 6-4 και το ματς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Σάκκαρη πήγε στο τουρνουά με μεγάλη πίεση στους ώμους της ούσα ντεφορμέ και με ένα μεγάλο "πρέπει". Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κυνηγούσε δύο τουρνουά σ’ ένα ουσιαστικά και τα έχει καταφέρει σε μεγάλο βαθμό. Με ενθουσιασμό και πιο ξεκούραστη η Μπούζκοβα, ωστόσο η αυτοπεποίθηση και η μαχητικότητα της Σάκκαρη, όπως και η εμπειρία της δεν περνάνε απαρατήρητα. Έχει ακόμα τη φλόγα μέσα της η Σάκκαρη. Η Μπούζκοβα μπορεί να της βάλει δύσκολα μέχρι ενός σημείου. Η νίκη της Σάκκαρη σε συνδυασμό με το over 21,5 games στο 3.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαρία Σάκκαρη - Μαρί Μπούζκοβα: Σάκκαρη & over 21,5 games (απόδοση 3.70), 03:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ