ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Ρόμα - Νάπολι: Πάει... αγριεμένος στο Ολίμπικο για το 2.40 ο Όσιμχεν

Ο άσος της Νάπολι Βίκτορ Οσιμχεν
Ο Βίκτορ Οσιμχεν ©2021 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Εκρηκτικό το κλίμα στη Ρόμα μετά την ταπεινωτική ήττα από την Μπόντο Γκλιμτ, με… άγριες διαθέσεις Νάπολι και Όσιμχεν στο Ολίμπικο.

Το ντέρμπι του ήλιου ανάμεσα στη Ρόμα και τη Νάπολι (19:00 Cosmote Sport 1 HD1, Live από το SPORT24) έρχεται ως ορεκτικό για το Derby D’Italia που ακολουθεί λίγο αργότερα, ανάμεσα στην Ιντερ και τη Γιουβέντους.

Το κλίμα στη Ρόμα είναι εκρηκτικό μετά την ταπεινωτική ήττα που γνώρισε την Πέμπτη, στη Νορβηγία, από την Μπόντο Γκλιμτ με 6-1! Προφανώς ακολούθησε… πανηγύρι με τον Μουρίνιο να "δικάζει" τους αναπληρωματικούς του, λέγοντας πως είναι χειρότεροι από τη βασική ενδεκάδα της πρωταθλήτριας Νορβηγίας.

Πλέον μένει να φανεί στο γήπεδο, αν ο διασυρμός της Πέμπτης θα λειτουργήσει συσπειρωτικά για τους "τζιαλορόσι", με συνέπεια να βγάλουν αντίδραση ή θα τους πάρει τελείως από κάτω. Σε κάθε περίπτωση, ήταν βέβαιο ότι με τον Μουρίνιο στον πάγκο δεν θα αργήσουν και πολύ τα… ντράβαλα.

Θετική παράδοση η Νάπολι

Στον αντίποδα, η Νάπολι έρχεται από τη ζόρικη εντός έδρας νίκη με 3-0 (ξεγελάει το σκορ) επί της Λέγκια για το Europa League. Στη Serie A οι "παρτενοπέι" είναι αλάνθαστοι έπειτα από οχτώ αγωνιστικές, έχουν το απόλυτο των νικών κι αν κερδίσουν στο Ολίμπικο θα ισοφαρίσουν το ρεκόρ συλλόγου από το 2017/18, όταν είχαν επίσης ξεκινήσει με 9/9 νίκες, με τον Μαουρίτσιο Σάρι τότε στον πάγκο τους.

Φυσικά το ματς με τη Ρόμα είναι πολύ ιδιαίτερο για τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, ο οποίος έχει θητεύσει δύο φορές στον πάγκο της και τώρα θα βρεθεί αντιμέτωπός της.

Η Νάπολι έχει κερδίσει τα τρία τελευταία παιχνίδια της κόντρα στη Ρόμα και μάλιστα μετράει τέσσερα διπλά στις τελευταίες πέντε επισκέψεις της στη Ρώμη. Από την άλλη η Ρόμα, που έχει αμφίβολο τον κορυφαίο της μεσοεπιθετικός Τζιανόλο, προβληματίζεται αρκετά στα ντέρμπι. Είναι χαρακτηριστικό πως φέτος έχασε τόσο από τη Λάτσιο, όσο και από τη Γιουβέντους, αν και κόντρα στη "μεγάλη κυρία" έκανε καλή εμφάνιση, σπαταλώντας πολλές ευκαιρίες, μεταξύ αυτών και πέναλτι.

Πετάει φωτιές ο Όσιμχεν

Η στιγμή πάντως δείχνει να ευνοεί τη Νάπολι και κυρίως τον επιθετικό της, Βίκτορ Όσιμχεν. Ο Νιγηριανός στράικερ πραγματοποιεί φέτος τρομερή σεζόν και στα τελευταία δέκα παιχνίδια του με τη Νάπολι και την εθνική Νιγηρίας, έχει σημειώσει συνολικά 10 γκολ! Απέτυχε να σκοράρει μόνο στο Φιορεντίνα – Νάπολι 1-2 και στο Νιγηρία – Κεντρική Αφρική 0-1.

Ο 22χρονος άσος της Νάπολι είναι δεδομένο πως θα δημιουργήσει προβλήματα στην αμυντική γραμμή της Ρόμα, η οποία έχει κρατήσει το μηδέν μόνο κόντρα σε βατούς αντιπάλους (Σαλερνιτάνα, Ουντινέζε, Εμπολι). Το anytime του προσφέρεται στο 2.40 και μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρόμα - Νάπολι: Όσιμχεν να σκοράρει (απόδοση 2.40), 19:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ