BIG GAMES BET

Ρεάλ Μαδρίτης - Αθλέτικ Μπιλμπάο: Προγνωστικά και ανάλυση - Με σκόρερ και υπομονή

Ο Καρίμ Μπενζεμά κόντρα στον Μπαλενθιάγα και τον Ουνάι Νούνιεθ της Μπιλμπάο σε ματς για τη La Liga
Ο Καρίμ Μπενζεμά κόντρα στον Μπαλενθιάγα και τον Ουνάι Νούνιεθ της Μπιλμπάο © 2022 BERNAT ARMANGUE/ASSOCIATED PRESS

Άλλο ένα τρόπαιο θέλει να βάλει το γεμάτο μουσείο της η Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο η Αθλέτικ Μπιλμπάο θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Δύο πονταρίσματα από τον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Ώρα τελικού στο Σούπερ Καπ Ισπανίας. Ρεάλ Μαδρίτης και Αθλέτικ Μπιλμπάο (20:30 NOVASPORTS 2 , LIVE από το SPORT24 ) κοντράρονται μεταξύ τους, αφού ξεπέρασαν το εμπόδιο της Μπαρτσελόνα και της Ατλέτικο Μαδρίτης αντίστοιχα μέσα στην εβδομάδα. Η αναμέτρηση θυμίζουμε διεξάγεται στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας και σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο ακολουθεί ημίωρη παράταση και εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Φέτος στη La Liga στις 01/12 Ρεάλ - Μπιλμπάο 1-0 (Μπενζεμά 40’) και Μπιλμπάο - Ρεάλ 1-2 (Μπενζεμά 4’ και 7’, - Σάνθετ 10’).

Ρεάλ Μαδρίτης - Αθλέτικ Μπιλμπάο: Στοιχηματική ανάλυση

Έδειξε σε καλή κατάσταση στο clasico η Ρεάλ Μαδρίτης και πιο αποφασισμένη, αλλά σ’ ένα συναρπαστικό ματς με εκατέρωθεν ευκαιρίες και την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω η πρόκριση στον τελικό ήρθε στην παράταση. Ο Βινίσιους άνοιξε το σκορ στο 25’, αλλά στο 41’ ο Λουκ Ντε Γιονγκ ισοφάρισε σε μια αναμπουμπούλα. Ξαναπήρε κεφάλι στο σκορ όμως στο 72’ με τον Μπενζεμά που κάνει άλλη μια καλή σεζόν, ωστόσο ο Φάτι έστειλε στην παράταση το ματς με γκολ στο 83’. Εκεί μίλησε ο Βαλβέρδε που έδωσε τη μεγάλη πρόκριση στην αντεπίθεση στο 98’. Με κορονοϊό ο Καρβαχάλ, εκτός ο Ασένσιο. Θα τσεκαριστεί ο Άλαμπα που έχασε τον ημιτελικό λόγω ενοχλήσεων.

Ο Μαρθελίνο γνώρισε την αποθέωση από τον Κάρλο Αντσελότι ενόψει του αποψινού αγώνα, ο πολύπειρος τεχνικός χαίρει εκτίμησης στη χώρα της Ιβηρικής και για άλλη μια σεζόν έχει δημιουργήσει μια καλοστημένη ομάδα με μέταλλο που δεν αποδιοργανώνεται εύκολα. Μπορεί η Μπιλμπάο να έχει χάσει δις φέτος από τη Ρεάλ, ωστόσο ήταν παιχνίδια που κρίθηκαν στα σημεία. Η βάσκικη ομάδα πήρε την πρόκριση στον τελικό κερδίζοντας με ανατροπή την Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-1 και βρίσκεται και φέτος στον τελικό της διοργάνωσης, αφού πέρσι ήταν αυτή που κατέκτησε το Σούπερ Καπ.

Ο Ζοάο Φέλιξ άνοιξε το σκορ στο 62’, αλλά δεν τα παράτησε ήταν μαχητική και ο Γεράι έκανε το 1-1 στο 77’, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Νίκο Γουίλιαμς, αδερφός του Ινάκι έστειλε την ομάδα στον τελικό και προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού. Απέδειξε ξανά πόσο συσπειρωμένη και μαχητική ομάδα είναι και ότι δεν θα πρέπει να υποτιμάται ανεξαρτήτως κατάστασης. Εξάλλου έχει έναν μαέστρο στον πάγκο που κοιτάει την κάθε λεπτομέρεια. Ξεπέρασε τον τραυματισμό ο στόπερ Ουνάι Νούνιεθ. Έχει τεθεί νοκ άουτ ο χαφ Βενθεδόρ. Δεν είναι απόλυτα έτοιμος ο επιθετικός Βιγιαλίμπρε και ο μπακ Γιούρι.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένα κλικ πιο ποιοτική, ωστόσο σε τελικό και κόντρα μάλιστα στον Μαρθελίνο το 1.76 δεν λέει και ο πολλά. Κοντράρονται δύο ευφυείς τεχνικοί που προσαρμόζουν τις ομάδες τους αναλόγως των συνθηκών. Περιμένουμε μέχρι ενός σημείου ματς υπομονής. Το Χ στο ημίχρονο στο 2.33 συγκεντρώνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μπορεί να μπει στο παιχνίδι. Σε ό,τι αφορά στους σκόρερ το 1.95 για να σκοράρει ο Μπενζεμά είναι στα όρια του αποδεκτού, είναι όμως ο ηγέτης της Ρεάλ, κάνει πολύ γεμάτη σεζόν και σκοράρει σε κομβικά ματς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ Μαδρίτης - Αθλέτικ Μπιλμπάο: Χ ημίχρονο (απόδοση 2.33), 20:30
  • Ρεάλ Μαδρίτης - Αθλέτικ Μπιλμπάο: Να σκοράρει ο Μπενζεμά (απόδοση 1.95), 20:30
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ