ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Πτώση στον άσο της Τσέλσι που θέλει να πάρει την πρωτιά από τη Γιουβέντους

Οι παίκτες της Τσέλσι πανηγυρίζουν τη νίκη επί της Μάλμε
Οι παίκτες της Τσέλσι πανηγυρίζουν τη νίκη επί της Μάλμε @2021 ALASTAIR GRANT/AP IMAGES

Νίκη με δύο γκολ διαφορά ψάχνει η Τσέλσι απόψε κόντρα στη Γιουβέντους για να πάρει κεφάλι στον όμιλο. Σημαντική πτώση στον άσο.

Η Τσέλσι υποδέχεται στο Στάμφορντ Μπριτζ τη Γιουβέντους (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24) σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση του όγδοου ομίλου, στο Champions League.

Το σετ αποδόσεων στο συγκεκριμένο παιχνίδι άνοιξε με τον άσο φαβορί στο 1.75. Πλέον η νίκη της Τσέλσι έχει υποχωρήσει σε τιμές στο 1.55 κατά μέσο όρο στις στοιχηματικές εταιρίες, σημειώνοντας δηλαδή μεταβολή μεγαλύτερη του 10%!

Κρίνεται η πρωτιά

Η Γιουβέντους έχει το απόλυτο στον όμιλο με 4/4 νίκες και 9-2 γκολ (+7), με την Τσέλσι να ακολουθεί με εννιά βαθμούς και 6-1 γκολ (+5). Οι "μπιανκονέρι" έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στους "16", ενώ για τους Λονδρέζους απομένουν τα τυπικά, αφού το σενάριο αποκλεισμού τους, σε ισοβαθμία με τη Ζενίτ, πρακτικά δεν συγκεντρώνει ρεαλιστικές πιθανότητες.

Αυτό σημαίνει λοιπόν, ότι το μεταξύ τους ματς θα κρίνει κυρίως την πρωτιά του ομίλου. Η Γιουβέντους έχει το πλεονέκτημα διότι είχε κερδίσει στο Τορίνο με 1-0, επομένως της αρκεί μία ισοπαλία στο Λονδίνο για να τερματίσει οριστικά πρώτη.

Από την άλλη, η Τσέλσι για να προσπεράσει τη Γιούβε θα πρέπει να επικρατήσει απόψε με δύο γκολ διαφορά. Αν κερδίσει με ένα γκολ, τότε όλα θα κριθούν στη διαφορά τερμάτων, που θα έχουν οι δύο ομάδες στο φινάλε του ομίλου, με τη Γιουβέντους να διατηρεί θεωρητικά το πάνω χέρι, αφού την τελευταία αγωνιστική παίζει εντός με τη Μάλμε, ενώ η Τσέλσι εκτός με τη Ζενίτ.

Τσέλσι - Γιουβέντους: Προγνωστικά και Ανάλυση

Σημειώνεται ότι η ομάδα του Τόμας Τούχελ, μετά την ήττα στο Τορίνο, είναι αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις μετρώντας επτά νίκες και δύο ισοπαλίες. Στο τελευταίο παιχνίδι της, κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση 3-0 στο Λέστερ και έδειξε ότι δεν επηρεάστηκε καθόλου από τη διακοπή των εθνικών.

Η πρωτοπόρος του αγγλικού πρωταθλήματος εντυπωσιάζει με τη σοβαρότητα και την αποτελεσματικότητά της. Η άμυνά της είναι ο ορισμός της σταθερότητας, ενώ η απουσία του Λουκάκου αποδείχθηκε στην πράξη διαχειρίσιμη.

Η Γιουβέντους από την πλευρά της έρχεται από σερί τριών νικών (Ζενίτ, Φιορεντίνα, Λατσίο), παρόλα αυτά είναι ολοφάνερο πως φέτος δεν μπορεί να ανταγωνιστεί στα ίσα ομάδες από το τοπ επίπεδο. Στο πρώτο παιχνίδι με την Τσέλσι κατάφερε να επικρατήσει παίζοντας σε πολύ χαμηλά μέτρα, κυριολεκτικά στο 1/3 του γηπέδου. Δεν θα είναι εύκολο να εφαρμόσει με επιτυχία το ίδιο πλάνο στο Στάμφορντ Μπριτζ, ειδικά αν το ματς παιχθεί σε αγγλική ένταση.

Σε κάθε περίπτωση, η Τσέλσι σίγουρα θα θελήσει να δώσει απαντήσεις στη "μεγάλη κυρία" επιδιώκοντας παράλληλα να πάρει την πρώτη θέση του ομίλου. Ο άσος προσφέρεται στο 1.55, ωστόσο μπορεί να παιχθεί και με ΑΗ -1 στο 2.10, στη λογική ότι οι "μπλε" θα επιχειρήσουν να ανατρέψουν το σκορ του πρώτου αγώνα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τσέλσι - Γιουβέντους: 1 ΑΗ-1 (απόδοση 2.10), 22:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ