TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα με φαβορί από το Champions League

Ο Μάριο Πάσαλιτς της Αταλάντα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Παρί για τα προημιτελικά του Champions League 2019-2020 στο "Λουζ", Λισαβόνα | Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020
Ο Μάριο Πάσαλιτς της Αταλάντα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Παρί για τα προημιτελικά του Champions League 2019-2020 στο "Λουζ", Λισαβόνα | Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020 © 2020 DAVID RAMOS/ASSOCIATED PRESS

To Match Money ακτινογραφεί το σημερινό πρόγραμμα και καταλήγει σε δυάδα από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Προτελευταία αγωνιστική στο Τσάμπιονς Λιγκ, ελάχιστες προκρίσεις έχουν κριθεί και έχουμε μπροστά μας μια καλή στοιχηματικά αγωνιστική.

Αρχή ως Match Money θα κάνουμε από το Μπαρτσελόνα – Μπενφίκα (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24) για τον πέμπτο όμιλο, με την Μπαρτσελόνα να είναι δεύτερη με έξι βαθμούς και την Μπενφίκα τρίτη με τέσσερις.

Προφανώς μιλάμε για διαφορετική Μπαρτσελόνα από τη στιγμή που ανέλαβε ο Τσάβι σε σύγκριση με την εποχή Κούμαν. Δεν λύθηκαν μονομιάς όλα τα προβλήματά της, ίσα-ίσα, όμως είναι δεδομένο ότι η ψυχολογία των Καταλανών ανεβαίνει κατακόρυφα, ενώ επίσης δεδομένο πρέπει να θεωρείται ότι θα ψάξει και την εκδίκησή της για την τριάρα που είχε φάει στην Πορτογαλία.

Επιπλέον, και το βασικότερο όλων, με την Μπενφίκα να έχει εύκολο έργο στο φινάλε κόντρα στην Ντιναμό και την Μπαρτσελόνα να παίζει στο Μόναχο με την Μπάγερν –και ως γνωστό οι Γερμανοί δεν κάνουν ποτέ χάρες-, η ομάδα του Τσάβι θα κοιτάξει να καθαρίσει τη 2η θέση από τώρα. Ο άσος είναι στο 1.65.

Η δυάδα ολοκληρώνεται με το διπλό της Αταλάντα στην Ελβετία κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις (22:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24), σε έναν ανοικτό έκτο όμιλο, στον οποίο πλέον δεν υπάρχει κανένα περιθώριο.

Η Αταλάντα θέλει να εκμεταλλευτεί το Βιγιαρεάλ – Γιουνάιτεντ και να πιάσει μία από τις δύο πρώτες θέσεις (ή και να ισοβαθμήσουν και οι τρεις στους 8). Το κυριότερο είναι ότι η Αταλάντα δείχνει να χτυπά φόρμα στο πιο κρίσιμο κομμάτι της χρονιάς.

Μπήκε στη διακοπή με το 2-1 επί της Κάλιαρι, σε παιχνίδι που ήταν πάρα πολύ δημιουργική, επέστρεψε με το 5-2 επί της Σπέτσια, σε ματς που έβγαλε 3,00 xGoals. Σε κακό φεγγάρι η Γιουνγκ Μπόις, έχει νικήσει στα έξι τελευταία μόνο την ουραγό του ελβετικού πρωταθλήματος Λωζάννη. Το διπλό είναι στο 1.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαρτσελόνα - Μπενφίκα: 1 (απόδοση 1,65), 22:00
  • Γιουνγκ Μπόις - Αταλάντα: 2 (απόδοση 1,80), 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.


TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ