ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Πρώτο φαβορί ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τους μπουκ για την απόκτηση του Πάντερ

Πρώτο φαβορί ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τους μπουκ για την απόκτηση του Πάντερ
ABA LEAGUE J.T.D. / DRAGANA STJEPANOVIC

Τι αποδόσεις δίνουν οι στοιχηματικές εταιρίες αναφορικά με την επόμενη ομάδα του Κέβιν Πάντερ, ο οποίος είναι βασικός μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη περάσει στην εποχή Εργκίν Αταμάν και ασφαλώς εργάζεται πυρετωδώς προκειμένου να ανοικοδομήσει το ρόστερ του εν όψει της νέας σεζόν, όπου στόχος είναι η επιστροφή του σε πρωταγωνιστικό επίπεδο στη EuroLeague.

Οι "πράσινοι" έχουν προς το παρόν ανακοινώσει την απόκτηση του Κώστα Αντετοκούνμπο και του Δημήτρη Μωραΐτη, ενώ "κλεισμένος" θεωρείται και ο Λούκα Βιλντόσα.

Από εκεί και πέρα, το "τριφύλλι" έχει κάνει all in για την απόκτηση του Κέβιν Πάντερ, ενός παίκτη που ολοκλήρωσε τη EuroLeague με 16,2 πόντους κατά μέσο όρο, έχοντας 44,3% από το τρίποντο! Επίσης, ήταν καθοριστικούς στους τελικούς της ABA League, σημειώνοντας 32 πόντους (!) στο Game 5 με τον Ερυθρό Αστέρα, όπου η Παρτίζαν αναδείχθηκε πρωταθλήτρια για πρώτη φορά μετά το 2013.

Η περίπτωση του 30χρονου Αμερικανού σκόρερ είναι αναντίρρητα από τα πιο ενδιαφέροντα μεταγραφικά σίριαλ του καλοκαιριού και εκ των πραγμάτων απασχολεί και τις στοιχηματικές εταιρίες, που έχουν βγάλει αποδόσεις για το πού θα αγωνίζεται ο Πάντερ από την 1η Οκτωβρίου.

Στην παρούσα φάση, ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως του έχει καταθέσει την καλύτερη οικονομικά πρόταση και θεωρείται πρώτο φαβορί για να είναι η επόμενη ομάδα του Πάντερ, σε απόδοση 1.40.

Το ενδεχόμενο ο Αμερικανός γκαρντ να παραμείνει στην Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς προσφέρεται στο 3.00. Τρίτο φαβορί προβάλλει η Μπαρτσελόνα στο 3.50 και τέταρτο η Φενέρμπαχτσε στο 4.00. Εσχάτως, στο χορό για το πολυπόθητο "ναι" του Πάντερ φαίνεται πως έχει μπει και η Ρεάλ, η οποία από το 31.00 που προσφέρονταν αρχικά, έχει πλέον υποχωρήσει στο 16.00 για να είναι αυτή η επόμενη ομάδα του άλλοτε άσου του Λαυρίου, της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.

TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ