ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Τα τέσσερα διαζύγια και το "ταβάνι" για τον Κέβιν Πάντερ

Ρεάλ Μαδρίτης: Τα τέσσερα διαζύγια και το "ταβάνι" για τον Κέβιν Πάντερ
ABA LEAGUE J.T.D. / EMILIJA JOVANOVIC

Η Ρεάλ Μαδρίτης είδε ένα σημαντικό ποσό του ετήσιου προϋπολογισμού να αδειάζει μετά από τα τέσσερα διαζύγια των τελευταίων ημερών. Ο Κέβιν Πάντερ και το "ταβάνι" στα συμβόλαια.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα προχωρήσει σε αρκετές σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου, σε μια προσπάθεια να αναβαθμιστεί και, παράλληλα, να ποτιστεί με φρέσκο αίμα. Η προσθήκη του Φακούντο Καμπάσο κινείται προς αυτή την κατεύθυνση, την ώρα που η "Βασίλισσα" αποφάσισε να ξεφορτωθεί τέσσερις παίκτες για να εξοικονομήσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Περί τα 6 με 7 εκατομμύρια ευρώ για την ακρίβεια, βάσει όσων αναφέρει η AS. Ο λόγος για το μεικτό ποσό (μαζί με την εφορία δηλαδή) που δεσμευόταν για τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος (οδεύει προς επιστροφή στο ΣΕΦ), τον Άνταμ Χάνγκα, τον Πετρ Κορνελί και τον Άντονι Ράντολφ.

Όπερ και σημαίνει πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μεγαλύτερη ευελιξία στο μεταγραφικό πεδίο, για να κυνηγήσει τους παίκτες που την απασχολούν. Ιδίως σε ό,τι αφορά στην περιφέρεια. Μην ξεχνάμε πως εσχάτως άλλωστε στην Ισπανία καταγράφηκε το ενδιαφέρον της "Βασίλισσας" για τον Κέβιν Πάντερ -παίκτης που κυνηγά κι ο Παναθηναϊκός εδώ κι αρκετό καιρό.

Πόσα μπορεί να του δώσει όμως; Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι σε θέση να του δώσει περισσότερα από 1.800.000€ σε ετήσια βάση για διετή συνεργασία. Ο λόγος; Με την εφορία κοντά στο 46%, αυτό το ποσό σχεδόν διπλασιάζεται (μεικτά), κάτι που συνυπολογίζουν σε μείζονα βαθμό στον σύλλογο. Κι εδώ αξίζει να αναφέρουμε πως εντός της "Βασίλισσας" έχει οριστεί ως ταβάνι για οποιοδήποτε συμβόλαιο το ποσό των 3.500.000€ -ποσό που λαμβάνει ο Έντι Ταβάρες, ο οποίος παρεμπιπτόντως προσδοκά σε αναπροσαρμογή με αυξημένες αποδοχές.

Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς πως τα τέσσερα διαζύγια των τελευταίων ημερών έχουν μεν δώσει τη δυνατότητα στη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης να ρίξει χρήμα στην αγορά, από την άλλη όμως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί με υπερβολή και με συμβόλαια που ξεφεύγουν από την οικονομική πολιτική που έχει χαραχθεί τα τελευταία χρόνια.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΙΣΠΑΝΙΑ EUROLEAGUE LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ