TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Wimbledon: Πάρτε… πασατέμπο, έχουν πολλά να μοιράσουν Ρούμπλεφ και Μπούμπλικ

Προγνωστικά Wimbledon: Πάρτε… πασατέμπο, έχουν πολλά να μοιράσουν Ρούμπλεφ και Μπούμπλικ
2023 DANIEL COLE / AP PHOTO

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει το ζευγάρι Ρούμπλεφ - Μπούμπλικ και καταλήγει σε δύο δυνατές επιλογές στο 3.50 και στο 6.50.

Συνεχίζει να πείθει με όσα καταθέτει στο γρασίδι ο Μπούμπλικ, βρίσκεται μία νίκη μακριά από τον 4ο γύρο του Wimbledon, ουδέποτε έχει φθάσει τόσο ψηλά σε Grand Slam. Δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στον Μάρτερερ (πήρε το 89% των πόντων που πέρασε πρώτο σερβίς), το ίδιο είχε κάνει με τον Γουλφ, ο ΜακΝτόναλντ κατάφερε απλώς να του πάρει ένα σετ. Ο Καζάκος βρίσκεται στο νούμερο 26 στην παγκόσμια κατάταξη, η καλύτερη που ήταν ποτέ, παίζει πολύ πιο ώριμα, βγάζει το ταλέντο που έκρυβε μέσα του. Ναι, ρισκάρει πολύ στο 2ο σερβίς, ναι, κάνει και κάποια αβίαστα λάθη, αλλά το ισοζύγιο είναι θετικότατο.

Η μία και… καλή νίκη επί του Ρούμπλεφ

Ο Μπούμπλικ έχει αντιμετώπισε 4 φορές στο παρελθόν τον Ρούμπλεφ, έχει χάσει τις 3, έχει κερδίσει μόνο μία, αλλά αυτό συνέβη στην πιο πρόσφατη συνάντησή τους, στο Χάλε, στον τελικό του τουρνουά! Τον νίκησε πριν δύο εβδομάδες, είναι νωπές οι μνήμες, κυριάρχησε στη μία και μοναδική φορά που τα… είπανε στο χόρτο. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος, που ο Ρούμπλεφ δίνεται τόσο οριακά φαβορί.

Ο Ρώσος από την άλλη με εξαίρεση τη Γερμανία, δεν έπαιξε άλλο τουρνουά σε γρασίδι, μέχρι στιγμής στο Wimbledon αποδίδει καλά, έχασε σετ από Καράτσεφ και Γκοφέν, αποπνέει σιγουριά. Κάνει καλή σεζόν, εξακολουθεί βέβαια και βγάζει πολλά νεύρα όταν δεν πάει το ματς όπως θέλει, αυτό χρίζει διαχείρισης.

Προγνωστικά στοιχήματος

Είναι ματς ανάμεσα σε δύο παίκτες που βρίσκονται σε τοπ επίπεδο, δεν έχουν μεγάλες διαφορές, η νίκη δεν θα έρθει εύκολα για κανέναν από τους δύο, ίσως ο Μπούμπλικ να βγάζει μεγαλύτερη σταθερότητα

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρούμπλεφ - Μπούμπλικ: Σύνολο σετ 5 (απόδοση 3.50)
  • Ρούμπλεφ - Μπούμπλικ: Ακριβές σκορ 2-3 (απόδοση 6.50)
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ