TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Wimbledon: Ο… προσγειωμένος Μπούμπλικ πετάει προς τον 4ο γύρο

Kazakhstan's Alexander Bublik plays a return to J.J. Wolf of the US during the singles match on day four of the Wimbledon tennis championships in London, Thursday, July 6, 2023. (AP Photo/Alastair Grant)
Kazakhstan's Alexander Bublik plays a return to J.J. Wolf of the US during the singles match on day four of the Wimbledon tennis championships in London, Thursday, July 6, 2023. (AP Photo/Alastair Grant) © 2023 ALASTAIR GRANT/ASSOCIATED PRESS

Ο Λάμπρος Μπαλάφας επικεντρώνεται σε μια δυνατή μονομαχία από το σημερινό πρόγραμμα του Wimbledon και ποντάρει στο 3.40

Τα προβλήματα με τη βροχή έχουν… ανακατέψει αρκετά το πρόγραμμα στο Λονδίνο, οι αθλητές προσπαθούν να βρουν ισορροπία, οι επιλογές δεν είναι εύκολες.

Ο Μπούμπλικ παίζει το καλύτερο τένις της καριέρας του. Προέρχεται από τον τίτλο στο Χάλε (2ος συνολικά) ξεκίνησε εξαιρετικά στο Wimbledon, έχει καταφέρει να το… γυρίσει. Βγάζει ηρεμία και συγκέντρωση, αποφεύγει τις τρέλες, διαθέτει ποικιλία στο παιχνίδι του, είναι άκρως αποτελεσματικός παίζοντας τόσο από τη βασική γραμμή, όσο και κοντά στο φιλέ.

Εκκίνησε με νίκη 3-1 επί του ΜακΝτόναλντ (βρέθηκε πίσω με 1-0) κερδίζοντας το 90% των πόντων όταν έβρισκε πρώτο σερβίς, είχε και 24 άσους. Αντιμετώπισε λιγότερα προβλήματα κόντρα στον Γουλφ, το άνετο 3-0 συνοδεύτηκε επίσης από μεγάλη αποτελεσματικότητα πίσω από τη γραμμή σερβίς. Η γρήγορη επιφάνεια του ταιριάζει, βγάζει όλο του το ταλέντο.

Ο Γερμανός Μάρτερερ από την άλλη έχει ξεκινήσει από τα προκριματικά, έκανε 3 νίκες εκεί, η 3η ήταν η δυσκολότερη, 3-2 επί του Μαροζάν. Αποδείχτηκε το ίδιο αποτελεσματικός στο κυρίως ταμπλό κόντρα στον Γκόντζο, ισοπέδωσε τον Μο. Έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες, μιλάμε για το νούμερο 170 στην παγκόσμια κατάταξη.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Μπούμπλικ έχει τον πρώτο λόγο για το ματς, δικαιούται να συνεχίσει στη διοργάνωση. Ο Μάρτερερ δεν θα φοβηθεί, υστερεί σε ταλέντο, και παραστάσεις δεν έχει με το μέρος του τις πιθανότητες, ένα σετ όμως μπορεί να το πάρει.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπούμπλικ - Μάρτερερ: Ακριβές σκορ 3-1 (απόδοση 3.40), 16:30
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ