BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Wimbledon: Με φόρα ο Τσιτσιπάς από τη Μαγιόρκα για το 1.80

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κόντρα στον Γιανίκ Σίνερ στο Masters της Ρώμης
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς © 2022 ALESSANDRA TARANTINO/ASSOCIATED PRESS

Το BetMarket.gr καταπιάνεται με το Wimbledon και αναλύει την πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, βγάζοντας απόδοση 1.80.

Το μεγάλο ραντεβού των ημερών είναι αναμφίβολα στην Αγγλία, εκεί όπου κορυφώνεται η Grass Season στο τένις, με το Wimbledon να έχει ήδη ξεκινήσει και να ολοκληρώνεται στις 10 Ιουλίου.

Μια διοργάνωση που για πολλούς λόγους φέτος θα είναι διαφορετική. Οι αποκλεισμοί Ρώσων και Λευκορώσων άφησε εκτός διοργάνωσης το νούμερο 1 της κατάταξης Ντανίλ Μεντβέντεφ (Νο1), αλλά και το νούμερο 8 Αντρέι Ρούμπλεφ.

Στις απουσίες καταγράφουμε επίσης τον Ρότζερ Φέντερερ, που ταλαιπωρείται από τραυματισμούς και θα λείψει από το συγκεκριμένο Grand Slam για 1η φορά από το 1999! Στη λίστα με τους απόντες βάλτε και τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον ημιτελικό του Roland Garros κόντρα στον Ραφαέλ Ναδάλ.

Μεγάλο φαβορί ο Τζόκοβιτς

Οι δύο φιναλίστ του περσινού τελικού είναι αυτή τη στιγμή τα πρώτα φαβορί και για τη φετινή διοργάνωση. Φυσικά με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να πληρώνει στις στοιχηματικές εταιρίες πολύ πιο χαμηλά από τον Ιταλό Ματέο Μπερετίνι. Αυτή τη στιγμή ο Τζόκοβιτς είναι στο 1.80 και ο Μπερετίνι στο 6.50.

Με τρίτο φαβορί τον Ναδάλ. Ο Ισπανός είναι πλέον στα 36 του και με το γρασίδι να μην αποτελεί και το καλύτερο σημείο του. Πιο πιθανό δείχνει να κάνει την έκπληξη ο Κάρλο Αλκαράθ που τιμολογείται στο 12.00 και λογίζεται αυτή τη στιγμή ως τέταρτο φαβορί.

Αν δεν υπήρχε μια αμφιβολία για τον πρόσφατο τραυματισμό του, ο νεαρός θα μπορούσε να αποτελέσει την έκπληξη της φετινής διοργάνωσης.

Πρεμιέρα με φόρα από τη Μαγιόρκα για Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει πρεμιέρα στο τουρνουά με αντίπαλο τον νούμερο 188 της κατάταξης Αλεξάντερ Ρίτσαρντ (19:00 NOVASPORTS 2 , LIVE από το SPORT24). Για να δώσουμε μια εικόνα του Ελβετού μέσα σε λίγες λέξεις, πρόκειται για έναν αθλητή που αρέσκεται να… επιτίθεται στην μπάλα. Ο Ρίτσαρντ απέκλεισε στον τελευταίο γύρο των προκριματικών τον Αϊντούκοβιτς με 45 winners, 9 άσους και 45/61 κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο του σερβίς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Δεν αποτελεί αντίπαλο που μπορεί να προβληματίσει τον Τσιτσιπά, ειδικά τη δεδομένη στιγμή που ο Έλληνας άσος δείχνει να πατάει πολύ γερά στο γρασίδι. Μόλις λίγες ημέρες πριν κατάκτησε στη Μαγιόρκα τον πρώτο του τίτλο στη συγκεκριμένη επιφάνεια και με τη φόρα που έχει μπορεί απόψε να κερδίσει σε έναν αγώνα με λιγότερα από 32 games συνολικά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρίτσαρντ – Τσιτσιπάς: Τσιτσιπάς νίκη & Under 31,5 games (απόδοση 1.80), μετά τις 18:45

Διάβασε καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα για το τουρνουά τένις Wimbledon καθώς κι όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα στο BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ