TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Προγνωστικά Τσάρλυ: Η Βιγιαρεάλ και οι αποδείξεις χαρακτήρα της Ρόμα

Ο Πάουλο Ντιμπάλα με τον Ζοσέ Μουρίνιο στο παιχνίδι της Ρόμα με τη Μόντσα για τη Serie A
Ο Πάουλο Ντιμπάλα με τον Ζοσέ Μουρίνιο στο παιχνίδι της Ρόμα με τη Μόντσα για τη Serie A © 2022 GREGORIO BORGIA/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής και ποντάρει σε δύο δυνατές επιλογές από την Ισπανία και την Ιταλία

Πολύ δυνατά έχει μπει στο φετινό πρωτάθλημα η Βιγιαρεάλ. Τα δύο προηγούμενα χρόνια, που βρίσκεται στον σύλλογο ο Ουνάει Έμερι, το βάρος είχε δοθεί στην Ευρώπη. Ο σύλλογος πέτυχε τεράστιες επιτυχίες, πήρε το πρώτο τίτλο της ιστορίας του, κατακτώντας το Europa League, έχασε το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ στα πέναλτι, απέκλεισε πέρυσι Γιουβέντους και Μπάγερν και έφθασε στα ημιτελικά του Champions League.

Το πρωτάθλημα το έβαλε σε δεύτερη μοίρα. Φέτος όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η Βιγιαρεάλ συμμετέχει στο Conference League και το βάρος θα το ρίξει στη La Liga. Έχει μπει δυνατά στη φετινή σεζόν, που ξεκίνησε με τρία εκτός έδρας παιχνίδια.

Πέρασε αέρα, από τις έδρες της Βαγιαδολίδ και της Ατλέτικο, ήταν πολύ ανώτερη στη Χετάφε, αλλά έμεινε στο 0-0 σε παιχνίδι με 0,34-1,45 xGoals. Απέναντι στην Έλτσε (19:30 Novasports 1HD, Live από το SPORT24), στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν, ο άσος με over 1,5 δίνεται ανάμεσα στο 1.55-1.60.

Προγνωστικά Ιταλία: Πρώτη μετά από 4 αγωνιστικές

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές η Ρόμα, με τρεις νίκες και μία ισοπαλία στο Τορίνο με τη Γιουβέντους, έκλεισε την τέταρτη αγωνιστική στην πρώτη θέση της Serie A, μαζί με την Αταλάντα.

Οι οπαδοί της ομάδας είναι τρελαμένοι, εξαντλούν κάθε μαγικό χαρτάκι, που έχουν δικαίωμα να αποκτήσουν, και ετοιμάζουν απόβαση στο "Φρίουλι". Το παιχνίδι στην έδρα της Ουντινέζε (21:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24), μόνο εύκολο δεν θα είναι για τη Ρόμα, όμως είναι από αυτά που θα αποδείξουν αν η ομάδα του Μουρίνιο μπορεί να το πάει μέχρι το τέλος.

Το πρώτο τεστ ήταν στο Τορίνο. Εκτός με τη Γιουβέντους, σε ένα παιχνίδι χαρακτήρα, η Ρόμα δεν μπήκε καλά. Δέχτηκε γκολ από τα αποδυτήρια και ούσα ζαλισμένη δεχόταν το ένα χτύπημα μετά το άλλο μέχρι να πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Η τύχη της Ρόμα ήταν που το 45λεπτο έμεινε στο 1-0. Στο ημίχρονο τα σκληρά λόγια του Μουρίνιο και οι αλλαγές του, άλλαξαν τα δεδομένα. Παρουσιάστηκε μία διαφορετική ομάδα, πήρε τον έλεγχο, έφθασε στην ισοφάριση, είχε ευκαιρία για την ανατροπή και δεν κινδύνευε καθόλου.

Την περασμένη Τρίτη, είχαμε τη ραψωδία του Ντιμπάλα. Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός έδωσε την πρώτη του ασίστ με τα χρώματα της Ρόμα στο Τορίνο, όταν με εντυπωσιακό γυριστό σέντραρε στον Έιμπραχαμ και με τη Μόντσα ήταν οργιαστικός. Πέτυχε δύο τέρματα, είχε στιγμές μαγείας, σήκωσε στο πόδι το Ολίμπικο.

Προγνωστικά Τσάρλυ: Με παράδοση στο "Φρίουλι"

Δεν είναι εύκολος αντίπαλος η Ουντινέζε, επομένως αν η Ρόμα κερδίσει, θα είναι μία απόδειξη ότι φέτος μπορεί να κάνει κάτι το ξεχωριστό. Με τους Ντιμπάλα και Έιμπραχαμ, αυτά τα παιχνίδια μπορεί να τα παίρνει η Ρόμα, με άμεσο ποδόσφαιρο στην αντεπίθεση. Έπίσης, η Ρόμα έχει σπουδαία παράδοση απέναντι στην Ουντινέζε. Ανεξαρτήτως έδρας τρέχει ένα ρεκόρ 15-1-2. 7-1-1 το υπέρ της ρεκόρ στο "Φρίουλι". Το διπλό ανάμεσα στο 1.90 και στο 1.95 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βιγιαρεάλ - Έλτσε: 1 over 1,5 (απόδοση 1.55-1.60), 19:30
  • Ουντινέζε - Ρόμα: 2 (απόδοση 1.90-1.95), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ