ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Τένις: Ξεκινάει δυναμικά ο Τσιτσιπάς στο Roland Garros

Stefanos Tsitsipas, of Greece, reacts during his match against Lorenzo Musetti, of Italy, during a semi final open tennis tournament, in Barcelona, Spain, Saturday, April 22, 2023. (AP Photo/Joan Monfort)
Stefanos Tsitsipas, of Greece, reacts during his match against Lorenzo Musetti, of Italy, during a semi final open tennis tournament, in Barcelona, Spain, Saturday, April 22, 2023. (AP Photo/Joan Monfort) © 2023 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά στο Roland Garros.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει σήμερα πρεμιέρα στο Roland Garros απέναντι στον Γίρι Βέσελι, που βρίσκεται στην 455η θέση στην παγκόσμια κατάταξη (13:15 Eurosport 1, Live από το SPORT24).

Ο Τσέχος τενίστας έχει να αγωνιστεί σε ATP διοργάνωση από τον περασμένο Αύγουστο, όταν είχε αποκλειστεί στον πρώτο γύρο του US Open. Έκτοτε κατρακύλησε στο ranking, καθώς ήταν τραυματίας. Πέρυσι είχε φτάσει ακόμη και στην 66η θέση, με την παρουσία του στον τελικό του Ντουμπάι (ATP 500), ενώ η κορυφαία θέση του ήταν η 35η το 2015.

Φέτος έχει αγωνιστεί μόνο σε δύο χωμάτινα τουρνουά Challenger στην Οστράβα και στην Πράγα, έχοντας ρεκόρ 2-2 κόντρα σε αντιπάλους κάτω από το Νο. 150. Στο παρελθόν, ο 29χρονος τενίστας έχει αντιμετωπίσει μία φορά τον Τσιτσιπά. Το 2017 στο Challenger της Ρώμης, όταν ο Στέφανος σε ηλικία τότε 18 ετών είχε επικρατήσει με 2-1 σετ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Από τότε έχουν ασφαλώς αλλάξει πάρα πολλά, με τον Έλληνα πρωταθλητή να βρίσκεται σταθερά σε πρωταγωνιστικό επίπεδο. Ο Τσιτσιπάς δεν έχει καταφέρει να κερδίσει κάποιον τίτλο φέτος, έχει ωστόσο δύο παρουσίες σε τελικό, στο Australian Open και στο Barcelona Open (ΑTP 500). Το ρεκόρ του στο χώμα την τρέχουσα σεζόν είναι 13-4 και στο πρόσφατο Masters της Ρώμης έφτασε ως τα ημιτελικά, χωρίς να χάσει σετ. Εκεί βέβαια, ηττήθηκε από τον μετέπειτα νικητή της διοργάνωσης, Ντανίλ Μεντβέντεφ με 5-7, 5-7.

Φυσικά, μεταξύ των δύο τενιστών υπάρχει μεγάλη απόσταση, τόσο ποιοτική όσο και σε επίπεδο φόρμας. Λογικά, ο Στέφανος δεν θα έχει πρόβλημα να κλείσει το ματς με μία καθαρή νίκη. Άλλωστε, το Γαλλικό Open είναι από τα αγαπημένα του, έχοντας έναν ημιτελικό το 2020 και φυσικά τον συγκλονιστικό τελικό με τον Νόβακ Τζόκοβιτς το 2021.

Το ενδεχόμενο να προκριθεί ο Τσιτσιπάς με Under 27,5 games προσφέρεται στο 2.00. Το πιθανότερο είναι πως ο Βέσελι δύσκολα θα μπορέσει να γεμίσει κάποιο σετ και μάλλον θα κερδίσει κάτω από 10 games.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βέσελι – Τσιτσιπάς: Νίκη Τσιτσιπάς και Under 27,5 Games (απόδοση 2.00), 13:15
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ