TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά τένις: Θα ψάξει επιβλητική πρεμιέρα η Μαρία Σάκκαρη στο Αυστραλιανό Όπεν

Η Μαρία Σάκκαρη σε αγώνα της για το United Cup | 3 Ιανουαρίου 2024
Η Μαρία Σάκκαρη σε αγώνα της για το United Cup | 3 Ιανουαρίου 2024 @2024 MARK BAKER/AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη μπαίνει στη μάχη του Αυστραλιανού Όπεν και κοντράρεται στον πρώτο γύρο με την Ιαπωνέζα Νάο Χιμπίνο. Προγνωστικά και ανάλυση για την πρεμιέρα της Ελληνίδας πρωταθλήτριας στο Major της Μελβούρνης.

Πρεμιέρα για το κυρίως ταμπλό στο Αυστραλιανό Όπεν, το πρώτο Major του Tour. Η έναρξη των αγώνων του κυρίως ταμπλό φέτος θα γίνει Κυριακή και όχι Δευτέρα ως συνήθως. Οι ελληνικές παρουσίες αποτελούνται από Μαρία Σάκκαρη και Στέφανο Τσιτσιπά, ο δεύτερος αγωνίζεται τα ξημερώματα της Δευτέρας κόντρα στον Ματέο Μπερετίνι.

Η Μαρία Σάκκαρη από μέρους δείχνει να έχει ένα καλό μονοπάτι μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης, αρκεί να αποδειχθεί. Πέρσι είχε μια μέτρια χρονιά, ωστόσο από ένα σημείο και έπειτα πήρε τα πάνω της, ενώ κατέκτησε και το χιλιάρι τουρνουά στη Γουαδαλαχάρα που σαφέστατα έδωσε επιπλέον boost. Αντίπαλός της τα ξημερώματα θα είναι η Ιαπωνέζα Νάο Χιμπίνο, η 29χρονη βρίσκεται στο Νο92 της παγκόσμιας κατάταξης.

Το Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης έχει ένα βατό παιχνίδι στην πρεμιέρα της. Συνηθίζει να μπαίνει δυνατά εξάλλου στα μεγάλα τουρνουά και συνήθως είναι επιβλητική σε τέτοιου είδους αγώνες. Η Μαρία διαθέτει περισσότερα όπλα στη φαρέτρα, δυνατά groundstrokes, κινείται σωστά στους χώρους και μπορεί να τρέξει την αντίπαλό της. Η Χιμπίνο είναι επιθετική αθλήτρια, αλλά δύσκολα θα μπορέσει να επιστρέψει τα αριστοτεχνικά χτυπήματα της Μαρίας Σάκκαρη, που ζει και αναπνέει για τα παιχνίδια σε μεγάλα courts. Το ότι το παιχνίδι διεξάγεται στο κεντρικό κορτ της Rod Laver Arena είναι υπέρ της Ελληνίδας πρωταθλήτριας.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Σάκκαρη έχει την εμπειρία, την ταχύτητα και το ταλέντο. Η Χιμπίνο απέχει εδώ και καιρό από τον καλό εαυτό της. Η Σάκκαρη δείχνει συγκεντρωμένη μετά από καιρό, έχει και περισσότερο πλουραλισμό στο παιχνίδι της. Η νίκη της Σάκκαρη με combo Under 19,5 games μπορεί να μπει στις επιλογές μας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαρία Σάκκαρη - Νάο Χιμπίνο: Σάκκαρη & Under 19,5 games (απόδοση 1.65), μετά τις 05:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ