ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Τένις: Στήριγμα στον Ναδάλ με δυάδα στο 3.75

Rafael Nadal, of Spain, celebrates after winning to Alex de Minaur, of Australia, during the Mutua Madrid Open tennis tournament in Madrid, Saturday, April 27, 2024. (AP Photo/Manu Fernandez)
Rafael Nadal, of Spain, celebrates after winning to Alex de Minaur, of Australia, during the Mutua Madrid Open tennis tournament in Madrid, Saturday, April 27, 2024. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η τενιστική πρόταση του Betmarket.gr είναι από το Masters της Ρώμης πριν το Roland Garros με πρωταγωνιστή τον Ραφαέλ Ναδάλ.

Συνεχίζεται η δράση στο μαγικό κόσμο του τένις και το Betmarket.gr, πιστό στο ραντεβού του με όλα τα μεγάλα αθλήματα, έχει και εδώ ενδιαφέροντα σημεία και φυσικά τα προγνωστικά του.

Την αρχή κάνουμε με την αναμέτρηση του Ράφα Ναδάλ κόντρα στον Ζίζου Μπεργκς, που έφτασε από τα προκριματικά στον 1ο γύρο του Masters της Ρώμης, αλλά θέλει να κάνει τη ζημιά.

Ο εκ των θρύλων του τένις έδειξε πολύ θετικά δείγματα στη Μαδρίτη και μάλιστα σε μία πιο γρήγορη χωμάτινη επιφάνεια που δεν τον βόλευε ούτε στα καλά του χρόνια. Η αλήθεια είναι πως πλέον νιώθει πιο έτοιμος, με βάση και όσα δήλωσε, αφού ανεβάζει σταδιακά στροφές.

Ο Μπεργκς αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσει το επίπεδο του. Ο Βέλγος βασίζει αρκετά πράγματα στο σερβίς του, κάτι που απέναντι στον Ναδάλ παραμένει ακόμα και τώρα δύσκολο για να στηθεί ως πλάνο. Ο Ράφα μένει αρκετά πίσω από τη βασική με στόχο να επιστρέψει μπάλες και αυτό εμποδίζει αρκετά την παραγωγή άσων από τους αντιπάλους.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ο Μπεργκς πέτυχε 8 κόντρα στον Σανγκ, όμως με τον Ναδάλ φαντάζει μεγάλος αριθμός. Ο βασιλιάς του χώματος μπορεί να κλείσει το ματς ακόμα και σε δύο σετ και βάζοντας ρακέτα σε όλα τα σερβίς του Μπεργκς, οπότε περιμένουμε να τον κρατήσει χαμηλά στους άσους. Το under 5.5 των άσων του Μπεργκς παίζεται στο 1.75 και θα αποτελέσει την πρώτη επιλογή μας.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά τένις μας με την αναμέτρηση της Έμα Ναβάρο με την Πάουλα Μπαντόσα από το ταμπλό των γυναικών. Η Μπαντόσα έπαιξε ένα πολύ καλό παιχνίδι στον 1ο γύρο απέναντι στη Μίρα Αντρέεβα, όμως οι τραυματισμοί αποτελούν τροχοπέδη για την ίδια, μην μπορώντας να βρει ρυθμό.

Η Ισπανίδα από την πλευρά της έχει μια πολύ δύσκολο έργο απέναντι σε μία από τις φορμαρισμένες τενίστριες στο τουρ. Η Ναβάρο παίζει συνεχώς και ασταμάτητα τον τελευταίο καιρό, μετρώντας και 4 νίκες στο χώμα, επιφάνεια στην οποία έχει μια καλή παράδοση τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα μετράει 7 νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια και δεν βρίσκουμε κανένα λόγο να μην παίζεται σε τιμές φαβορί στην αναμέτρηση, αφού μπορεί να υπερκαλύψει την επιθετικότητα της Μπαντόσα. Θα την στηρίξουμε λοιπόν στο 2.00 της νίκης της για σήμερα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπεργκς - Ναδάλ: Μπεργκς Under 5.5 άσοι (1.75), 14:00
  • Ναβάρο - Μπαντόσα: 1 (2.00), 17:35

Δυάδα απόδοσης 3.50

Τα κορυφαία τουρνουά τένις παίζουν στο Betmarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες και προγνωστικά!

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ