ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Τένις: Με το 1.84 στην πρεμιέρα της Σάκκαρη στο Zhengzhou Open

Maria Sakkari of Greece reacts during the 3rd round of the women's singles match against Wang Xinyu of China in the China Open tennis tournament at the Diamond Court in Beijing, Thursday, Oct. 5, 2023. (AP Photo/Andy Wong)
Maria Sakkari of Greece reacts during the 3rd round of the women's singles match against Wang Xinyu of China in the China Open tennis tournament at the Diamond Court in Beijing, Thursday, Oct. 5, 2023. (AP Photo/Andy Wong) AP

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την πρεμιέρα της Μαρίας Σάκκαρη στο Zhengzhou Open.

Η Μάρια Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει τα ξημερώματα της Τετάρτης (11/10 05:00 Live από το SPORT24) στους "16" του Zhengzhou Open (WTA 500) την Κινγουέν Τζενγκ (Νο. 24). Υπενθυμίζεται, ότι η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε στα προημιτελικά του China Open (WTA 1000) από την Κόκο Γκοφ και έμεινε οριστικά 9η στο WTA Race. Αυτό σημαίνει ότι θα συμμετέχει στα Finals, που θα διεξαχθούν στο Κανκούν, μόνο ως επιλαχούσα αν υπάρξει κάποια αποχώρηση από τις πρώτες οκτώ αθλήτριες. Σε αντίθετη περίπτωση η Μαρία ουσιαστικά θα ολοκληρώσει τη σεζόν της στη Zhengzhou.

Η αλήθεια είναι πως η φετινή σεζόν της Σάκκαρη έμοιαζε με... τρενάκι τρόμου. Είχε αρκετά δύσκολες στιγμές με σκληρούς αποκλεισμούς στα Grand Slam, ωστόσο στο φινάλε μένει αν μη τι άλλο μία γλυκιά γεύση αφού κατέκτησε τον σημαντικότερο τίτλο της καριέρας της στο Guadalajara Open (WTA 1000), τον πρώτο μάλιστα μετά από τέσσερα χρόνια.

Το γεγονός ότι δεν κατάφερε να μπει στην τελική οκτάδα του Race, σίγουρα είναι κάτι που δεν ικανοποιεί τη Σάκκαρη, ωστόσο η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα έχει την ευκαιρία στη Zhengzhou να διεκδικήσει ακόμη έναν τίτλο.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το έργο της πάντως στους "16" δεν θα είναι εύκολο, αφενός διότι η Κινέζα Τζενγκ παίζει εντός έδρας, αφετέρου γιατί είναι μία υπολογίσιμη αντίπαλος, έχοντας μάλιστα κατακτήσει το Παλέρμο Open (WTA 250) τον περασμένο Ιούλιο. Η Τζενγκ τον Σεπτέμβριο έφτασε μέχρι τα προημιτελικά στο US Open, χάνοντας εκεί από την Αρίνα Σαμπαλένκα (Νο. 2). Εν συνεχεία κέρδισε τους Ασιατικούς Αγώνες κάνοντας πέντε νίκες, αλλά τον Οκτώβριο ξεκίνησε με ήττα στο China Open από την Ελένα Ριμπάκινα (Νο. 5).

Στον πρώτο γύρο του Zhengzhou Open πάντως, δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να αποκλείσει την Κατερίνα Βολόντκο (Νο. 267) με 2-0 σετ. Σε 11 τουρνουά φέτος με σκληρή επιφάνεια η 24χρονη Κινέζα έχει ρεκόρ 17-11. Τον Φεβρουάριο η Σάκκαρη είχε κερδίσει την Τζενγκ με 2-1 σετ στην Ντόχα (WTA 500), ενώ πέρυσι είχε επικρατήσει της Κινέζας με 2-0 στο Australian Open.

Το ματς αναμένεται αρκετά ανταγωνιστικό για τη Σάκκαρη και δεν αποκλείεται να κριθεί στα τρία σετ. Η Τζενγκ μετράει κατά μέσο όρο 21 games ανά ματς στα 49 προηγούμενα παιχνίδια της σε όλες τις επιφάνειες τους τελευταίους 12 μήνες. Αντίστοιχα η Σάκκαρη στα τελευταία 65 παιχνίδια της παίζει κατά μέσο όρο 21,7 games. Στο 1.84 να παιχθούν πάνω από 21 games. Υπενθυμίζεται, ότι στο Qatar Open η αναμέτρησή τους είχε κριθεί στα 26 games.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κινγουέν Τζενγκ – Μαρία Σάκκαρη: Over 21,5 Games (απόδοση 1.84), 05:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ