ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Τένις: Με τη νίκη του Τσιτσιπά στο 1.98 κόντρα στον Γκασκέ

Προγνωστικά Τένις: Με τη νίκη του Τσιτσιπά στο 1.98 κόντρα στον Γκασκέ
INTIME SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά στο Miami Open κόντρα στον Ρισάρ Γκασκέ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει πρεμιέρα απόψε στο Miami Open, καθώς αντιμετωπίζει για τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης τον πολύπειρο Ρισάρ Γκασκέ (18:00 Cosmote Sport 6HD και LIVE στο SPORT24).

Ο Έλληνας πρωταθλητής ξεκίνησε εντυπωσιακά τη νέα σεζόν, με δέκα σερί νίκες, πριν ηττηθεί από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Australian Open. Εν συνεχεία, ακολούθησαν δύο νίκες στο Davis Cup απέναντι σε αντιπάλους από τον Ισημερινό. Τον Φεβρουάριο ήρθε ο αποκλεισμός στους "16" του ATP 500 στο Ρότερνταμ, από τον Γιανίκ Σίνερ με 2-0 σετ και τον Μάρτιο αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο του Indian Wells από τον Τζόρνταν Τόμπσον.

Στο Indian Wells, ο Τσιτσιπάς υποχρεώθηκε να αγωνιστεί τραυματίας, λόγω των κανονισμών του ATP, που προβλέπει ποινή σε όποιον αθλητή αποδεχθεί την πρόσκληση να συμμετάσχει στο κυρίως ταμπλό ενός Masters. Το Νο. 3 του κόσμου έπαιξε με ενοχλήσεις στον ώμο του και για αυτό ηττήθηκε από τον Αυστραλό, που βρίσκεται στο Νο. 87 της παγκόσμιας κατάταξης.

Το θετικό είναι πως ο Τσιτσιπάς, κατά την προετοιμασία του εν όψει του Miami Open, έδειξε σε σαφώς καλύτερη φυσική κατάσταση. Οι πόνοι στον ώμο του έχουν υποχωρήσει και όπως δήλωσε ελπίζει να ευχαριστηθεί πολύ περισσότερο τη συμμετοχή του σε αυτό το 1000αρι τουρνουά, συγκριτικά με ό,τι συνέβη στο Indian Wells. Υπενθυμίζεται, ότι πέρυσι ο Στέφανος είχε φτάσει μέχρι τον τέταρτο γύρο στο Μαϊάμι, όπου έχασε από τον μετέπειτα πρωταθλητή Κάρλος Αλκαράθ και πρόπερσι ως τα προημιτελικά.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Είναι προφανές, πως αν ο Τσιτσιπάς δεν νιώσει ενοχλήσεις, είναι το απόλυτο φαβορί κόντρα στον 36χρονο Γκασκέ. Ο βετεράνος Γάλλος ξεκίνησε τη σεζόν κατακτώντας τον 16ο τίτλο της καριέρας του, στο ATP 250 του Όκλαντ. Ακολούθως αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο του Australian Open, στον πρώτο γύρο στο ATP 250 του Μονπελιέ και στους "16" στο ATP 500 του Ρότερνταμ και στο ATP 250 της Μασσαλίας.

Στο Masters του Indian Wells απέκλεισε στα τρία σετ τον Μπόρνα Γκόγιο (Νο. 121), αλλά στο δεύτερο γύρο έχασε με 6-3, 7-6 από τον Σίνερ. Τελευταία παρουσία, πριν το Μαϊάμι, για το Νο. 40 του κόσμου ήταν στο Challenger του Φοίνιξ, όπου πέρασε έναν γύρο, αλλά αποκλείστηκε στους "16". Στον πρώτο γύρο του Miami Open λύγισε με 2-1 σετ τον Αυστραλό Κρίστοφερ Ο'Κόνελ (Νο. 86).

Συνολικά, το ρεκόρ του Γκασκέ φέτος είναι στο 8-6, ωστόσο πρέπει να σημειωθεί ότι έχει να κερδίσει παίκτη της πρώτης δεκάδας σε σκληρή επιφάνεια τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Τα κατάφερε για τελευταία φορά, το 2019, στο Μόντρεαλ, κόντρα στον Κέι Νισικόρι.

Με τον Τσιτσιπά έχει να συναντηθεί σε επίσημο ματς, από το 2018. Τότε οι δύο τενίστες είχαν αναμετρηθεί δύο φορές και είχαν μοιραστεί από μία νίκη. Βέβαια, τώρα ο Στέφανος βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο και εφόσον δεν τον προβληματίσει ο ώμος του, αναμένεται να περάσει σε straight sets.

Η νίκη του Τσιτσιπά με 2-0 προσφέρεται λίγο πάνω από το 1.55. Πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση το combo να κερδίσει ο Στέφανος με Under 21,5 Games για να πάρουμε απόδοση κοντά στον διπλασιασμό. Αυτό μπορεί να συμβεί ακόμη κι αν γεμίσει το ένα από τα δύο σετ, στη λογική δηλαδή ενός σκορ 7-5, 6-3.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τσιτσιπάς – Γκασκέ: Νίκη Τσιτσιπάς & Under 21,5 Games (απόδοση 1.98), 18:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ