ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Τένις: Φουλ για τελικό στο Παρίσι ο Τσιτσιπάς, στο 2.00

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Ντόμινικ Στρίκερ στο US Open | 30 Αυγούστου 2023
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Ντόμινικ Στρίκερ στο US Open | 30 Αυγούστου 2023 @2023 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον σπουδαίο ημιτελικό του Στέφανου Τσιτσιπά στο 1000αρι indoor τουρνουά του Παρισιού.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο. 6) για δεύτερη διαδοχική σεζόν θα παίξει στα ημιτελικά του Paris Masters. Πέρυσι αποκλείστηκε εκεί από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, φέτος όμως φιλοδοξεί κόντρα στον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (Νο. 17) να περάσει στον τελικό (15:00 Cosmote Sport 6HD, Live από το SPORT24).

Ο σημερινός ημιτελικός θα είναι ο δεύτερος για τον Στέφανο την τρέχουσα σεζόν σε επίπεδο Masters 1000. Ο Έλληνας πρωταθλητής έφτασε ως εδώ κάνοντας τρεις διαδοχικές νίκες κόντρα σε Αλιασίμ (Νο. 19), Ζβέρεφ (Νο. 9), Χατσάνοφ (Νο. 15), όλες με 2-0 σετ.

Το τένις που έχει παίξει στο Παρίσι ο Τσιτσιπάς θυμίζει λίγο από τη... μαγεία που είχε το 2021 όταν είχε φτάσει μέχρι το Νο. 3 της παγκόσμιας κατάταξης.

Σε εξαιρετική κατάσταση βέβαια, βρίσκεται και ο Ντιμιτρόφ, ο οποίος στο δρόμο προς τα ημιτελικά απέκλεισε κατά σειρά τους Μουζέτι (Νο. 22), Μεντβέντεφ (Νο. 3), Μπούμπλικ (Νο. 33) και Χουρκάτς (Νο. 11). Σε αυτή την πορεία ο Βούλγαρος κέρδισε τα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια του στα τρία σετ, δείχνοντας μεγάλη πνευματική και σωματική αντοχή.

Ο σημερινός ημιτελικός είναι ο έκτος για τον Ντιμιτρόφ τη φετινή σεζόν. Στους προηγούμενους πέντε κέρδισε μόνο τον έναν, εκείνον στη Γενεύη (ATP 250, χώμα) απέναντι στον Φριτς (Νο. 9), ωστόσο στη συνέχεια έχασε στον τελικό από τον Χάρι (Νο. 54).

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ο Ντιμιτρόφ για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια φτάνει τις 40 νίκες σε μία σεζόν, σε συνολικά 60 παιχνίδια. Ο Τσιτσιπάς από την άλλη, έχει ρεκόρ 51-21 το 2023 και 11-3 σε indoor hard επιφάνειες. Υπενθυμίζεται, ότι πριν το Παρίσι έπαιξε στα ημιτελικά τόσο στη Βιέννη, όσο και στην Αμβέρσα, όμως τώρα έχει πολύ μεγάλη ευκαιρία να περάσει σε έναν σπουδαίο τελικό.

Το ματς δεν θα είναι εύκολο, ο Ντιμιτρόφ είναι ένας πολύπειρος τενίστας και διανύει εξαιρετική περίοδο φόρμας. Ο Τσιτσιπάς όμως στα καλά του είναι τοπ κλάση και μπορεί να απαντήσει επαρκώς στις... ερωτήσεις του Ντιμιτρόφ. Άλλωστε, η παράδοση είναι συντριπτικά υπέρ του με 6-1 νίκες σε επτά αναμετρήσεις τους σε επίπεδο ATP.

Ο Τσιτσιπάς μετράει πέντε σερί νίκες επί του Ντιμιτρόφ, έχει δηλαδή να χάσει από το 2020 κόντρα στον Βούλγαρο. Φαβορί του 1.65 ο Τσιτσιπάς, στο 2.00 με Over 19,5 Games. Τα τελευταία δύο παιχνίδια τους στο United Cup στην Αυστραλία και στη Ρώμη κρίθηκαν στα τρία σετ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ – Στέφανος Τσιτσιπάς: Νίκη Τσιτσιπάς & Over 19,5 Games (απόδοση 2.00), 15:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ