ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Υποψιασμένη η Τβέντε, γκολ σε Σκωτία και Τσεχία

Ο Φιλίπ Κλεμάντ στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Παρί και την Κλαμπ Μπριζ για το Champions League.
Ο Φιλίπ Κλεμάντ στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Παρί και την Κλαμπ Μπριζ © 2021 CHRISTOPHE ENA / AP IMAGES

Παιχνίδι με τρεις επιλογές μέχρι το 1.95 από Ολλανδία, Σκωτία και Τσεχία.

Σε πρώτο πλάνο από τα πρωταθλήματα εκτός του TOP-5, βρίσκεται ο τελικός του Λιγκ Καπ Σκωτίας, ανάμεσα σε Ρέιντζερς και Αμπερντίν. Στο ουδέτερο Χάμπτεν της Γλασκώβης θα διεξαχθεί το παιχνίδι, τεράστια η δίψα και στις δύο πλευρές για έναν τίτλο.

Από σούπερ νίκες στην Ευρώπη προέρχονται αμφότερες, η Ρέιντζερς πέρασε από την έδρα της Μπέτις με 3-2 και κατέκτησε την κορυφή του ομίλου της και μαζί ένα εισιτήριο απευθείας για τη φάση των 16 του Europa League. Ήταν η πρώτη νίκη της ιστορίας της επί ισπανικού εδάφους, την ίδια στιγμή που εντός συνόρων η Σέλτικ γκελάρει συνεχώς. Έχει μάλιστα την ευκαιρία να περάσει στην κορυφή, αν κερδίσει τα δύο ματς που χρωστάει.

Έχει στρώσει ξανά ψυχολογία η Αμπερντίν, μετά το 2-1 επί της Χαρτς, με το οποίο διέκοψε σερί επτά αγώνων χωρίς νίκη, ήρθε και το εντυπωσιακό 2-0 επί της Άιντραχτ στο Conference League. Αδιάφορο βαθμολογικά ήταν το ζευγάρι, με την ίδια ήδη αποκλεισμένη, δεδομένα όμως θα της έδωσε ψυχολογία το αποτέλεσμα αυτό.

Ζορίζεται αφάνταστα η Ρέιντζερς κόντρα στην Αμπερντίν, φέτος δεν την έχει κερδίσει στα δύο μεταξύ τους ματς στο πρωτάθλημα (0-1-1) και αυτό δίνει πόντους στο αουτσάιντερ του ζευγαριού, το οποίο θα έχει στη διάθεσή του λογικά και τον φορ/αρχισκόρερ Μιόφσκι, που ήταν αμφίβολος. Κλικ στο Goal/Goal, η Αμπερντίν έχει την ψυχολογία για να βάλει φωτιά στον τελικό.

Ενδιαφέρον υπάρχει και στο Σπάρτα Ρότερνταμ – Τβέντε από την Eredivisie. Παραλίγο να πέσει θύμα τεράστια έκπληξης η Τβέντε στο ματς με την Εξέλσιορ, πίσω με δύο γκολ στο 13’, κέρδισε όμως αποβολή στο 25’ και το γύρισε (4-2). Συνεχίζει επομένως τις υψηλές πτήσεις, πιο υποψιασμένη εδώ, πηγαίνει σε μια έδρα μετριότατη (2-2-3). Απογοητεύει συνήθως στα μεγάλα ματς η Σπάρτα, δύο σερί ήττες μετρά στην έδρα της, έχει λογική το διπλό στο 1,85.

Προγνωστικά στοιχήματος

Πάμε μια βόλτα και από την Τσεχία, στο Σίγμα Όλομουτς – Βικτόρια Πλζεν. Από ιστορικό απόλυτο νικών (6/6) προέρχεται η Πλζεν στον όμιλό της στο Conference, μετά 3-0 επί της Αστάνα. Εντός συνόρων πάντως κάνει νερά και βρίσκεται ήδη στο -15 από την κορυφή.

Όσα βάλουμε κι όσα φάμε τα περισσότερα παιχνίδια της, ταξιδεύει εδώ στην έδρα της Σίγμα, η οποία βρίσκεται μόλις τέσσερις βαθμούς πίσω της και διαθέτει συνέπεια στο σκοράρισμα. Σύμμαχος και η προϊστορία με τέσσερα συνεχόμενα Goal/Goal στα μεταξύ τους ματς στην έδρα της Σίγμα, θα κυνηγήσουμε ακόμα ένα στο 1,70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σπάρτα Ρότερνταμ – Τβέντε: 2 (απόδοση 1.85), 15:30
  • Σίγμα Όλομουτς – Βικτόρια Πλζεν: Goal/Goal (απόδοση 1.70), 16:00
  • Ρέιντζερς – Αμπερντίν: Goal/Goal (απόδοση 1.95), 17:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ