ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά στοιχήματος: Υποχρεωμένη να αντιδράσει η ισχυρή Ατλέτικο Μινέιρο

Ο Ζαράσο, επιθετικός της Ατλέτικο Μινέιρο πανηγυρίζει γκολ κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ
Ο Ζαράσο, επιθετικός της Ατλέτικο Μινέιρο © 2022 URI EDMUNDO/ ASSOCIATED PRESS FILE PHOTO

Η Ατλέτικο Μινέιρο αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Γκοϊάς με μόνο στόχο τη νίκη ώστε να αντιδράσει μετά από δύο σερί ισοπαλίας, απέναντι σε μια ομάδα που στο παρελθόν της έχει στερήσει τίτλο. Ποντάρισμα στο 2.15.

Στη Γκοϊανία δοκιμάζεται η Ατλέτικο Μινέιρο και μόνος στόχος είναι η νίκη κόντρα στη Γκοϊάς απόψε (00:30 LIVE από το SPORT24 ). Η πανίσχυρη Ατλέτικο είναι αήττητη ως τώρα σε τρία ματς με 7 βαθμούς, βρίσκεται στην κορυφή μαζί με τη Σάντος, ωστόσο στα τελευταία ματς παρατηρείται μια προβληματική εικόνα. Όλοι αναμένονται πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι στο αποψινό ματς, καθώς προέρχονται από δύο σερί ισοπαλίες.

Η Γκοϊάς δεν έχει κερδίσει στα επτά τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Προέρχεται πάντως από ένα ματς-ροντέο με την Αβαΐ, που έχασε 3-2 αλλά στάθηκε αξιοπρεπής, δημιούργησε πληθώρα ευκαιριών, είχε δοκάρια, αλλά δεν κατάφερε να πάρει έστω την ισοπαλία.

Η Ατλέτικο Μινέιρο ήταν αφελής απέναντι στην Κοριτίμπα και την πάτησε άσχημα. Προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με 2-0, αλλά χαλάρωσε, έδωσε δικαιώματα και ισοφαρίστηκε τελικά 2-2. Μεσοβδόμαδα πήγε στο στο Εκουαδόρ και πήρε ισοπαλία απέναντι στην Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγιε. Δεν έφερε το τέλος του κόσμου πάντως το 1-1 στο υψόμετρο, σ’ ένα αρκετά ισορροπημένο ματς με εκατέρωθεν ευκαιρίες που μπορούσε να πάει οπουδήποτε προς το τέλος η μπίλια.

Προγνωστικά στοιχήματος

Πανίσχυρη και άκρως ποιοτική η Ατλέτικο Μινέιρο. Η Γκοϊάς είναι περιορισμένων δυνατοτήτων, ωστόσο στο πρωτάθλημα του 2020 στο εντός έδρας ματς κέρδισε την παρέα του Χουλκ με 1-0 τις τελευταίες αγωνιστικές και όπως εξελίχθηκε στη συνέχεια το Brasileirao αποδείχθηκε μια κομβική ήττα, αφού στέρησε τον τίτλο από την Ατλέτικο. Η φιλοξενούμενη θα πάει για την ουσία, αυτό είναι το στυλ της, η οικοδέσποινα ποιοτικά δεν τρομάζει και δυσκολεύεται να κάνει παιχνίδι. Αδιάφορες οι τιμές του διπλού, αποδεκτό το 2.15 για το συνδυασμό 2 & under 3,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκοϊάς - Ατλέτικο Μινέιρο: 2 & under 3,5 (απόδοση 2.15), 00:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ