BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Υπάρχει αξία στην κόντρα

SUPER LEAGUE / 2023 - 2024 /  -   ( /EUROKINISSI)
Οι παίκτες του ΟΦΗ πανηγυρίζουν γκολ που πέτυχαν EUROKINISSI SPORTS

Οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις του Betmarket.gr προκύπτουν από τις δύο αναμετρήσεις που κλείνουν την αυλαία της 9ης αγωνιστικής στη Stoiximan Superleague.

Ξεκινάμε από το ντέρμπι της ημέρας, ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ (19:30 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24).

Η ΑΕΚ ηττήθηκε μεσοβδόμαδα από τη Μαρσέιγ (3-1), σε ένα παιχνίδι που αναγκάστηκε να αγωνιστεί με παίκτη λιγότερο για περίπου 35 λεπτά. Νωρίτερα, είχε κερδίσει τον Αστέρα Τρίπολης (0-3), εμφανίζοντας όμως ξανά κάποια αμυντικά θέματα. Σήμερα, ο Αλμέιδα έχει να αντιμετωπίσει και τις απουσίες, καθώς δεδομένα εκτός θα είναι οι Λιβάι Γκαρσία, Αραούχο, Χατζισαφί, Κάλενς και Ζίνι.

Η ΠΑΟΚ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και έχει χτίσει ένα αήττητο οκτώ αγώνων (6-2-0), ενώ έρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες. Οι γηπεδούχοι έχουν δημιουργήσει ένα ισορροπημένο σύνολο, το οποίο έχει σταθερά καλή απόδοση και ο Λουτσέσκου καταφέρνει να το διαχειρίζεται εξαιρετικά.

Μπορεί η Ένωση να είναι το φαβορί, όμως το τάιμιγνκ είναι υπέρ του ΠΑΟΚ. Η φόρμα των φιλοξενούμενων, σε συνδυασμό με την κόπωση και τους τραυματισμούς της ΑΕΚ, μας οδηγούν στην κόντρα και το Χ2, που προσφέρεται σε απόδοση 1.90.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Επικίνδυνος ο ΟΦΗ στην έδρα του

Στη συνέχεια, θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση του ΟΦΗ κόντρα στον Ολυμπιακό (21:30 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24).

Ο ΟΦΗ έχει παρουσιαστεί πολύ καλός φέτος και μετρά ένα αήττητο επτά αγωνιστικών, έχοντας καταφέρει να κερδίσει στην έδρα του τον Άρη (3-2), τον ΠΑΟΚ (1-0) και την ΑΕΚ (2-0). Η ομάδα του Νταμπράουσκας παίζει σε υψηλό ρυθμό και πιέζει τον αντίπαλο, ενώ όποιον κι αν έχει απέναντι δεν θα αλλάξει το πλάνο παιχνιδιού της.

Ο Ολυμπιακός έρχεται από μια σπουδαία ευρωπαϊκή νίκη, κόντρα στη Γουέστ Χαμ (2-1). Συνολικά, αν εξαιρέσουμε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που δεν κρίθηκε στον αγωνιστικό χώρο, έχει ένα αήττητο πέντε αγώνων, σε όλες τις διοργανώσεις, με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Σήμερα, το έργο του δεν αναμένεται να είναι εύκολο, ενώ σίγουρα έχει στο μυαλό του τα παιχνίδια που ακολουθούν, καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ (05/11) και τη Γουέστ Χαμ (09/11).

Ο Ολυμπιακός είναι το λογικό φαβορί, όμως δεν θα έχει εύκολο έργο. Αντιμετωπίζει μια ομάδα που στην έδρα της είναι εξαιρετική και έχει ήδη κερδίσει τρεις από τις ομάδες του Big5, ενώ δύσκολα θα καταφέρουν οι φιλοξενούμενοι να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Ο ΟΦΗ παίζει στην έδρα του, έχει ψυχολογία και απέδειξε πως μπορεί να κοιτάξει οποιονδήποτε αντίπαλο στα μάτια, συνεπώς υπάρχει αξία στο 1Χ, που βρίσκεται σε απόδοση 2.30.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Χ2 (απόδοση 1.90), 19:30
  • ΟΦΗ – Ολυμπιακός: 1Χ (απόδοση 2.30), 21:30

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους σημαντικότερους αγώνες!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ