FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Σκοράρουν οι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στην OPAP Arena

Ο Τσούμπερ με τον Ζίβκοβιτς
Ο Τσούμπερ με τον Ζίβκοβιτς INTIME

Πέφτει η αυλαία της ένατης αγωνιστικής στη Stoiximan Super League με δύο αναμετρήσεις και το ντέρμπι στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ να δεσπόζει. Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων της Δευτέρας και καταλήγει σε πονταρίσματα.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (19:30)

Χωρίς... ανάσα συνεχίζεται το απαιτητικό πρόγραμμα της ΑΕΚ, η οποία δεν κατάφερε να πάρει κάτι την Πέμπτη στη Μασσαλία, είχε αρκετές απουσίες στην επίθεση. Ο Αλμέιδα θα περιμένει να δει αν μπορεί να υπολογίζει σε κάποιον από τους τραυματίες, Λιβάι Γκαρσία, Αραούχο είναι παίκτες που την ανεβάζουν επίπεδο. Επιστρέφουν Γκατσίνοβιτς και Πισάρο. Νοκ άουτ Χατζισαφί. Ενοχλήσεις για τον Κάλενς και τον Ζίνι.

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε μια ανεπανάληπτη ανατροπή στο Αμπερντίν, έκανε το 3 στα 3 στον όμιλο, ουσιαστικά κλείδωσε την πρόκριση και απλά θα παίξει την πρωτιά με την Αϊντραχτ. Τα πάει περίφημα και στο πρωτάθλημα η ομάδα του Λουτσέσκου, ο Ρουμάνος πιθανότατα θα κάνει κάποιες αλλαγές, Σάστρε, Νάσμπεργκ και Μεϊτέ που δεν ήταν στη Σκωτία, μπορούν να δώσουν λύσεις. "Κόπηκε" ο Μιχαηλίδης.

Παιχνίδι στο οποίο η ΑΕΚ ποντάρει στην έδρα, θα επιτεθεί για να σκοράρει, ο ΠΑΟΚ έχει την ποιότητα να βρει γκολ κι αυτός.

ΟΦΗ – Ολυμπιακός (21:30)

Ο ΟΦΗ απώλεσε την ευκαιρία να πάρει το ματς με την Κηφισιά στη Λαμία, μοιραίος ο Φελίπε έχασε πέναλτι στο φινάλε. Στην Κρήτη έχει κερδίσει Άρη, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, παρουσιάζεται πανίσχυρος το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει και κόντρα στον Ολυμπιακό. Δεν έχει προβλήματα ο Νταμπράουσκας, στις προπονήσεις επέστρεψε και ο τερματοφύλακας Χριστογεώργος.

Από την καλύτερη εμφάνιση επί ημερών Μαρτίνεθ προέρχονται οι ερυθρόλευκοι, έκαναν μεγάλο ματς την Πέμπτη κόντρα στην Γουέστ Χαμ, ο Ισπανός τεχνικός έπαιξε για πρώτη φορά με τριάδα στον άξονα, επιλογή η οποία τον δικαίωσε απόλυτα. Πιθανότατα θα δούμε ίδια προσέγγιση και στην Κρήτη, παρά την δεδομένη κούραση, λύσεις υπάρχουν πολλές και στον πάγκο. Εκτός Ροντινέι και Φορτούνης, επιστρέφει σε σχέση με το ματς της Πέμπτης ο Ντόι. Μακροχρόνιες οι υπόλοιπες απουσίες.

Ο ΟΦΗ βγάζει φάσεις και σκοράρει στο γήπεδό του, το έχει εύκολο το γκολ και ο Ολυμπιακός η επιλογή είναι ξεκάθαρη.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Goal/Goal (απόδοση 1.93), 19:30
  • ΟΦΗ - Ολυμπιακός: Goal/Goal (απόδοση 1.82), 21:30
TAGS FRIDAY SECRETS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ