TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ξεκίνησε να φορτσάρει η Τίγκρες

Ο Ζινιάκ πανηγυρίζει γκολ με τον Μιγκέλ Ερέρα, τεχνικό της Τίγκρες
Ο Ζινιάκ πανηγυρίζει γκολ με τον Μιγκέλ Ερέρα © 2022 MARCO UGARTE/ASSOCIATED PRESS

Η Τίγκρες ανεβαίνει παιχνίδι με παιχνίδι και αυτή τη φορά φιλοξενεί την Ατλέτικο Σαν Λουίς, έχει βάση το ποντάρισμα στο 1.78.

Για την έκτη αγωνιστική του Κλαουσούρα στο Μεξικό η Τίγκρες φιλοξενεί την Ατλέτικο Σαν Λουίς. Στην πέμπτη θέση η γηπεδούχος με δέκα βαθμούς συγκομιδή μετά από πέντε ματς, πρωτοπόρος η Πουέμπλα με 14 και ένα ματς παραπάνω. Η Ατλέτικο Σαν Λουίς ύστερα από 5 αγώνες έχει συγκεντρώσει τρεις βαθμούς και βρίσκεται στη 17η θέση.

Η Τίγκρες είναι στα πάνω της, μετά από το νωθρό ξεκίνημα και το 1-1 με τη Σάντος Λαγκούνα και την ήττα από την Πουέμπλα με 2-0 η ομάδα έχει βελτιωθεί. Παιχνίδι με παιχνίδι είναι πιο κυριαρχική, τα αγωνιστικά προβλήματα έχουν μειωθεί και ο Ζινιάκ έχει πάρει φόρα μετά την επιστροφή του από τον κορονοϊό. Στο τελευταίο χρονικά ματς κέρδισε την Τσίβας εκτός έδρας με 3-1, καταγράφοντας κυριαρχική εμφάνιση.

Μόλις μια νίκη μετράει η Ατλέτικο Σαν Λουίς στην πρώτη πεντάδα των αγώνων, σ’ όλα τα άλλα έχασε. Δεν μπόρεσε να κεφαλαιοποιήσει τη νίκη επί της Αμέρικα (3-2) και έχασε εντός από την Τολούκα με 1-0. Δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις συγκυρίες και να μπει στο κόλπο του αγώνα, είχε τις ευκαιρίες της, αλλά δεν τις τελείωσε. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 4’, σ’ όλο το β’ μέρος έπαιζε με παίκτη παραπάνω, αλλά μάταια.

Προγνωστικά στοιχήματος

Σε καλύτερη κατάσταση ξεκάθαρα η Τίγκρες, υπερτερεί ποιοτικά, είναι δραστήρια επιθετικά και τα παιχνίδια της έχουν υψηλό ρυθμό. Δύσκολα θα ακολουθήσει η Ατλέτικο Σαν Λουίς που έχει αρκετές αδυναμίες. Στο 1.78 το combo 1 & over 1,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τίγκρες - Ατλέτικο Σαν Λουίς: 1 & over 1,5 (απόδοση 1.78), 03:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ