ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ξεφεύγει το 2.49 στο Χουάρες - Σάντος Λαγκούνα

Ο Νταβίντ Ανδράδε της Σάντος Λαγκούνα σε ματς κόντρα στο Ορλάντο
Ο Νταβίντ Ανδράδε της Σάντος Λαγκούνα © 2022 JOHN RAOUX/ ASSOCIATED PRESS

Προϋποθέσεις για γκολ έχει το Χουάρες - Σάντος Λαγκούνα στο Μεξικό, ρίσκο με το 2.49.

Στο Μπενίτο Χουάρες η Χουάρες φιλοξενεί τη Σάντος Λαγκούνα για την έκτη αγωνιστική του Κλαουσούρα στο Μεξικό. Λογικά ισορροπημένο το σετ τιμών στην αναμέτρηση με το διπλό να είναι ελαφρώς φαβορί στο 2.63 και τον άσο να τιμάται στο 2.84, ενώ δέχεται μάλιστα πίεση τις τελευταίες ώρες.

Η Χουάρες προέρχεται από ήττα κόντρα στην Τσίβας που κατάφερε να χάσει 3-1, παρότι προηγήθηκε στο 7’. Ισοφαρίστηκε στο 44’ , ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, αλλά στο β’ μέρος ζορίστηκε για τα καλά, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε στο 53’. Δεδομένη η απογοήτευση για την ήττα, κυρίως για τον τρόπο που αυτή ήρθε και άπαντες ψάχνουν έναν τρόπο να επιστρέψουν στο σωστό δρόμο.

Η Σάντος Λαγκούνα από εκεί που ήταν από τις πιο σφιχτές και συντηρητικές ομάδες στο Μεξικό φέτος έχει αλλαξοπιστήσει. Δέχεται φάσεις με το τσουβάλι, λείπει η ισορροπία στην οπισθοφυλακή, δίνει πολλά δικαιώματα και ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Είναι πλέον ουραγός με έναν βαθμό σε πέντε ματς. Τα 4/5 τελευταία ματς στο πρωτάθλημα έληξαν over 2,5, ενώ όλα ήταν Goal/Goal. Στο τελευταίο χρονικά ματς κέρδισε το Μόντρεαλ 1-0 για το CONCACAF Champions League και μεσοβδόμαδα ακολουθεί η ρεβάνς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Χουάρες παίζει ανοιχτά, θέλει να αντιδράσει μετά την κακή εμφάνιση κόντρα στην Τσίβας. Η Σάντος Λαγκούνα καλείται να παρουσιάσει κάτι καλύτερο αυτή τη φορά, είναι πολύ άναρχη, αλλά και φιλότιμη ομάδα. Αναμένεται να ρισκάρει απόψε, αφού δεν την παίρνει και για άλλες ήττες. Μπορεί καλύτερα από τις 4 σερί ήττες, ενώ θα προσπαθήσει να χτίσει μομέντουμ ενόψει της ρεβάνς με το Μόντρεαλ. Στο 2.49 ξεφεύγει το over 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χουάρες - Σάντος Λαγκούνα: Over 2,5 (απόδοση 2.49), 05:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ