TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Βραδινό ποντάρισμα στο 3.60 από το MLS

Ο Εμάνουελ Ρεϊνόσο της Μινεσότα κόντρα στον ΜακΚάρτι του Νάσβιλ σε ματς για το MLS στη Μινεσότα
Ο Εμάνουελ Ρεϊνόσο της Μινεσότα κόντρα στον ΜακΚάρτι του Νάσβιλ © 2022 NICOLE NERI/ASSOCIATED PRESS

Μεγάλο ματς στο Allianz Field, η Μινεσότα κοντράρεται με το Κάνσας και ενώ προσπαθεί να ισοφαρίσει ιστορική νικηφόρα επίδοσή της. Ρίσκο με το 3.60.

Φουλ δράση στο αποψινό πρόγραμμα του MLS και ένα από τα ματς που ξεχωρίζουν είναι το Μινεσότα - Κάνσας (03:00 LIVE από το SPORT24). Η μάχη για τα playoffs κορυφώνεται και η Μινεσότα βρίσκεται στο κόλπο της επτάδας μετά από το πρόσφατο ντεμαράζ. Αυτή τη στιγμή έχει 27 βαθμούς, είναι έκτη, όσους και οι πέμπτοι Γκάλαξι, ενώ η απόσταση από το τέταρτο Ντάλας είναι στον πόντο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Γιουνάιτεντ προέρχεται από τρεις σερί νίκες, σκοράρει εδώ και έξι ματς και τρέχει ρεκόρ 4-0-2 στην τελευταία εξάδα αγώνων. Κοινό χαρακτηριστικό είναι πως όλα τα ματς έληξαν Goal/Goal, και οι τρεις τελευταίες νίκες ήταν απέναντι σε ομάδες της Δύσης. Κάτι που τόνωσε το ηθικό της ομάδας για τα καλά, στο τελευταίο χρονικά κέρδισε το Βανκούβερ 3-1 εκτός έδρας, παρότι βρέθηκε να χάνει 1-0 στο 66’. Αξίζει να σημειωθεί πως στο 66’ έχανε. Με νίκη σήμερα θα ισοφαρίσει το καλύτερο νικηφόρο σερί της στη λίγκα με τέσσερις διαδοχικές νίκες (Ιούνιος - Ιούλιος 2019).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το Κάνσας μετά από δύο σερί ήττες, που δεν σκόραρε κιόλας, επέστρεψε στις νίκες. Είχε μεγάλη ανάγκη αυτή την επικράτηση και αυτή ήρθε στον δρόμο απέναντι στο Μόντρεαλ με 2-1. Βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ στο 13’, ισοφάρισε ένα τέταρτο αργότερα και στο 63’ το γύρισε τελείως το ματς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το Κάνσας δεν είναι και η πιο σταθερή ομάδα στον δρόμο, συναντά δυσκολίες σε γενικές γραμμές, του ταιριάζουν όμως τα ματς στο open play. Ένα τέτοιο προβλέπεται το αποψινό. Η Μινεσότα είναι σταθερά καλή το τελευταίο διάστημα, μετράει σερί νικών, είναι στα πάνω της και το ντεμαράζ ξεκίνησε με νίκη επί των Γκάλαξι (3-2 στην Καλιφόρνια). Έχουν γκολ και γρήγορο τέμπο τα ματς της Μινεσότα. Στο 3.60 το Goal/Goal σε συνδυασμό με τον άσο, αξίζει το ρίσκο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μινεσότα - Κάνσας: 1 & Goal/Goal (απόδοση 3.60), 03:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ