ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Η ντροπιασμένη Ουάσινγκτον και το σερί του Τορόντο

Ο Ταξιάρχης Φούντας με τη φανέλα της DC United σε αναμέτρηση στο MLS κόντρα στη Φιλαντέλφια
Ο Ταξιάρχης Φούντας με τη φανέλα της DC United © 2022 CHRIS SZAGOLA/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις της Ουάσινγκτον με το Κολόμπους και του Σικάγο με το Τορόντο για το MLS.

Γεμάτο πρόγραμμα τα ξημερώματα στο MLS με δέκα συνολικά αναμετρήσεις στην εμβόλιμη αγωνιστική του κορυφαίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στις ΗΠΑ. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το παιχνίδι της Ουάσινγκτον με το Κολόμπους, καθώς η ομάδα της πρωτεύουσας έρχεται από τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας της (14/07 03:00 Live από το SPORT24).

Ουάσινγκτον - Κολόμπους: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η ομάδα του Ταξιάρχη Φούντα διασύρθηκε με 7-0 στη Φιλαντέλφεια το περασμένο Σάββατο, βιώνοντας την πιο ντροπιαστική στιγμή στα 27χρόνια παρουσίας της στο MLS. Ο αγώνας προφανώς δεν χωράει σε κριτική, αφού το σκορ ήταν 5-0 ήδη στο πρώτο ημίχρονο. Το εντυπωσιακό είναι πως η Φιλαδέλφεια εκτός από τα επτά γκολ, είχε επίσης χαμένο πέναλτι και δύο δοκάρια!

Το θετικό για την Ουάσινγκτον είναι ότι θα αναλάβει την τεχνική της ηγεσία ο θρυλικός Γουέιν Ρούνι, που στο παρελθόν φόρεσε και τη φανέλα της (2018-19). Ωστόσο, στο αποψινό ματς δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της DC, αφού περιμένει να εκδοθεί η άδεια εργασίας του.

Η έλευση του Ρούνι αναμένεται να βελτιώσει την εικόνα της Ουάσινγκτον το επόμενο διάστημα, όμως μόνο η αύρα του δεν αρκεί για να αλλάξουν άρδην τα δεδομένα μέσα σε τέσσερις ημέρες μετά τον διασυρμό από τη Φιλαντέλφεια. Άλλωστε, η DC με τον υπηρεσιακό, Τσαντ Άστον, πάει από το κακό στο χειρότερο κι έχει ρεκόρ 3-2-7.

Προφανώς, δεν έχει λογική ο φαβοριτισμός της Ουάσινγκτον, η οποία παραπαίει αμυντικά, έχοντας δεχθεί 20 γκολ στα τελευταία έξι παιχνίδια της για το MLS. Το Κολόμπους προέρχεται από το επικό διπλό στο Σικάγο, όπου κέρδισε με 3-2, ενώ έχανε 2-0 στο ημίχρονο. Συμπλήρωσε έτσι έξι σερί αγωνιστικές χωρίς ήττα (3-3-0) και ειδικά στα τελευταία τέσσερα ματς εκτός έδρας έχει ρεκόρ 3-1-0.

Στο 1.57 η διπλή ευκαιρία (Χ2) του Κολόμπους. Ανεβαίνει σε τιμές διπλασιασμού σε combo με το Over 1,5, στη λογική ότι η Ουάσινγκτον έχει 14/17 φέτος.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ματς που αναμένεται να έχει γκολ και θέαμα είναι αυτό ανάμεσα στο Σικάγο και το Τορόντο (14/07 03:00 Live από το SPORT24). Πρόκειται για δύο από τις χειρότερες ομάδες της Ανατολής. Το Σικάγο είναι στην τελευταία θέση και το Τορόντο τρίτο από το τέλος με τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της περιφέρειας (36 γκολ).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το Σικάγο στα δύο προηγούμενα παιχνίδια του δέχθηκε πέντε γκολ. Το Τορόντο σε 19 αγώνες φέτος δεν έχει ούτε μία καθαρή εστία. Την περασμένη αγωνιστική, κόντρα στο Σαν Χοσέ, ανέτρεψε το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου, στο δεύτερο μέρος, ωστόσο ισοφαρίστηκε σε 2-2 στις καθυστερήσεις. Συμπλήρωσε έτσι 27 σερί παιχνίδια που δέχεται τουλάχιστον ένα γκολ.

Οι Καναδοί πάντως σκοράρουν με εξαιρετική συνέπεια όταν επισκέπτονται το Σικάγο. Στα τελευταία οκτώ παιχνίδια τους στην πόλη των ανέμων επαληθεύτηκε πάντα το αμφίσκορο και στα έξι από αυτά βγήκε και το Over 2,5. Στο 1.85 να περάσει και απόψε το combo Goal/Goal & Over 2,5, το οποίο έχει φέρει 13 φορές την τρέχουσα σεζόν το Τορόντο. Υπενθυμίζεται εξάλλου, ότι στα τέλη Μαΐου, στη μεταξύ τους συνάντηση στον Καναδά, το παιχνίδι εξελίχθηκε σε ροντέο με το Τορόντο να επικρατεί του Σικάγο με 3-2.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουάσινγκτον – Κολόμπους: Χ2 & Over 1,5 (απόδοση 2.00), 03:00
  • Σικάγο – Τορόντο: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.85), 03:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ