TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Εξωφρενικό σετ

Οι παίκτες του Σιάτλ πανηγυρίζουν το γκολ που πέτυχαν κόντρα στο Μόντρεαλ σε αγώνα για το MLS
Οι παίκτες του Σιάτλ πανηγυρίζουν το γκολ που πέτυχαν κόντρα στο Μόντρεαλ © 2022 JOHN FROSCHAUER/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης και παίζει μπάλα με το MLS, ποντάροντας σε μία καλοπληρωμένη κόντρα.

Το MLS θα μας απασχολήσει σήμερα. Ένα MLS που συνεχίζει να ελκύει μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, με πλέον πρόσφατες περιπτώσεις τον Γκάρεθ Μπέιλ και τον Γουέιν Ρούνι, αλλά που ακόμη έχει πολύ δρόμο για να κερδίσει πραγματικά την καρδιά των Αμερικανών.

Για ξενύχτηδες, όπως πάντα, η μεσοβδόμαδη αγωνιστική και στις 3.30 η ώρα Ελλάδας έχουμε το Νάσβιλ – Σιατλ (14/07 03:30 Live από το SPORT24). Πρακτικά ισόβαθμες οι δύο ομάδες στη Δυτική Περιφέρεια, 7ο το Νάσβιλ με 27 βαθμούς σε 19 ματς, 8ο το Σιάτλ με 26 σε 18.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money. Δες εδώ.

Το Νάσβιλ δεν είναι σε καλή φάση την παρούσα στιγμή και προέρχεται από τη βαριά ήττα με 4-1 στο Σάρλοτ, ενώ εντός έδρας έχει νικήσει μόλις σε δύο από τα επτά συνολικά παιχνίδια του. Και το Σιατλ έρχεται από βαριά ήττα, 0-3 στο ντέρμπι με το Πόρτλαντ, όμως υπάρχουν δικαιολογίες: 0-1 κόντρα στη ροή στο 24’, έμεινε με δέκα στο 46’ και δέχθηκε άλλα δύο στο τελευταίο δεκάλεπτο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Όπως καταλαβαίνεις, μιλάμε για κλασική περίπτωση ματς όπου το ερώτημα είναι ποια θα καταφέρει να αντιδράσει. Κι αν το σετ των αποδόσεων ήταν σε νορμάλ επίπεδα, αν δηλαδή αντιμετώπιζε τις δύο ομάδες ως πάνω κάτω ισοδύναμες και έδινε απλώς το κλασικό προβάδισμα στην έδρα, δεν θα μας απασχολούσε. Το σετ όμως μοιάζει τελείως εξωφρενικό, καθώς θέλει τον άσο στα επίπεδα του 1.80-1.85, με αποτέλεσμα το διπλό να εκτοξεύεται στο 4.00+. Και σε αυτές τις τιμές δεν το συζητάμε, μια τουφεκιά αξίζει. Είτε στο καθαρό διπλό είτε στο DNB.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νάσβιλ – Σιατλ: 2 DNB (απόδοση 3.25) 03:30

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από τη Βραζιλία και την Αργεντινή μέχρι τα πρωταθλήματα της Ιρλανδίας και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ