BET CORNER

Προγνωστικά στοιχήματος: Βραδινή δυάδα στο 3.43 από την Αργεντινή

Οι παίκτες της Ταγέρες πανηγυρίζουν στο Copa Libertadores μετά από ματς κόντρα στη Σπόρτινγκ Κριστάλ στη Λίμα
Οι παίκτες της Ταγέρες πανηγυρίζουν στο Copa Libertadores © 2022 MARTIN MEJIA/ASSOCIATED PRESS

Συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον η δράση στην Αργεντινή. Παιχνίδι με δύο μεταμεσονύκτια bets με συνολική απόδοση 3.43.

(01:00) Ταγέρες - Πατρονάτο: Στο Μάριο Κέμπες η Ταγέρες καλείται να βρει τρόπο ώστε να αντιδράσει και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Έχει μπροστά της μια ομάδα που έχει μεγαλύτερη ανάγκη από βαθμούς, καθώς κυνηγάει την παραμονή στην ειδική βαθμολογία, έχοντας πάρει πάντως σημαντικές ανάσες το τελευταίο διάστημα, έχει όμως και πολύ δρόμο μπροστά της, αφού παραμένει εντός κόκκινης ζώνης μαζί με την Αλντοσίβι. Η Ταγέρες προσπαθεί να σηκώσει ανάστημα μετά από τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του Copa Libertadores από τη Βέλες. Ήταν αξιοπρεπής και στις δύο αναμετρήσεις αλλά λύγισε κόντρα σ’ έναν ανώτερο αντίπαλο.

Ο Καϊσίνια έχει τον τρόπο να κερδίσει τους παίκτες του και μπορεί να τους επαναφέρει στο σωστό δρόμο. Στο τελευταίο χρονικά ματς έχασε εκτός έδρας από την Εστουδιάντες με 1-0 σ’ ένα ματς που δέχτηκε γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα και στο α’ μέρος ήταν ιδιαίτερα θετική η παρουσία της. Η Ταγέρες είναι ομάδα που δεν χαρίζεται. Η Πατρονάτο τρέχει ρεκόρ 3-1-0 σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Δεν εντυπωσιάζει, αλλά έχει βρει τους κατάλληλους αντιπάλους για να πάρει τα αποτελέσματα. Δεν έλειψαν πάντως και οι στιγμές που έβγαλε άγχος. Στο 1.78 στη Stoiximan ο άσος, ο οποίος δέχεται έντονες πιέσεις.

(01:00) Ουνιόν Σάντα Φε - Χιμνάσια Λα Πλάτα: Η δεύτερη Χιμνάσια φιλοξενείται στο Σάντα Φε από την Ουνιόν. Στη δεύτερη θέση η Χιμνάσια, στο -4 από την πρώτη Ατλέτικο Τουκουμάν και με ματς λιγότερο. Είναι υπερβολικό να βρίσκεται τόσο ψηλά η φιλοξενούμενη και οι ίδιοι το γνωρίζουν, κάποια στιγμή θα έρθει η ισορροπία στη Liga Profesional. Καταφέρνει να παίρνει αποτελέσματα ακόμα και σε ματς που είναι μέτρια. Δεν παρουσιάζει κάτι εντυπωσιακό, είναι όμως μια καλοδουλεμένη ομάδα, σύνολο του προπονητή.

Η Ουνιόν ποντάρει πολλά στην έδρα της, ο κόσμος την σπρώχνει στην τελευταία πεντάδα αγώνων έχει χάσει εκεί μέσα μόνο μια φορά και αυτή η ήττα ήταν από τη Ρίβερ (5-1), ακολούθησαν τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Στον δρόμο είναι πιο υποτονική Χιμνάσια και ζορίζεται, μετρώντας μόλις μια νίκη στην τελευταία τετράδα και αυτή ήταν με 1-0 κόντρα στην Ουρακάν. Στο 1.93 το combo 1X & over 1,5 στη Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ