BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Βραδινή δυάδα με Σλοβένους και Πορτογάλους

Dinamo Zagreb's head coach Damir Krznar before the Europa League Group H soccer match between West Ham and Dinamo Zagreb at the London stadium, in London, Thursday, Dec. 9, 2021. (AP Photo/Ian Walton)
Dinamo Zagreb's head coach Damir Krznar before the Europa League Group H soccer match between West Ham and Dinamo Zagreb at the London stadium, in London, Thursday, Dec. 9, 2021. (AP Photo/Ian Walton) © 2023 IAN WALTON/ASSOCIATED PRESS

Η σημερινή στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr. Δύο bets στο 1.80 και στο 2.30.

Από τα Προκριματικά του Champions League, μεταφερόμαστε στα προκριματικά του Conferenece League και από εκεί στο EURO 2023 U19 των Εθνικών ομάδων.

Μάριμπορ - Μπιρκιρκάρα το ζευγάρι που μας απασχολεί. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης των δύο ομάδων, από όποια οπτική γωνία και να το μελετήσεις. Γι’ αυτό και ο άσος βρίσκεται σε επίπεδα του 1.15 με 1.20. Η Μάριμπορ είναι σαφώς πιο έμπειρη ομάδα, έχοντας πάρει μέρος ακόμα και σε ομίλους Champions League στο παρελθόν.

Από την άλλη πλευρά έχουμε μία άπειρη ομάδα από ένα ιδιαίτερα αδύναμο πρωτάθλημα, αυτό της Μάλτα, που δύσκολα θα σταθεί εμπόδιο στους Σλοβένους. Εχει ενδιαφέρον το Combo: 1 και No Goal σε απόδοση που φτάνει το 1.80. Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι πολύ πιο έτοιμη αγωνιστικά η γηπεδούχος, καθώς το πρωτάθλημα Σλοβενίας ξεκινά σε λίγες ημέρες (22/7) και αυτό της Μάλτας στις 16 Σεπτεμβρίου.

Η Πορτογαλία πέρασε πολύ εύκολα από τη φάση των ομίλων του EURO 2023 U19 και μάλιστα κατάφερε την τελευταία αγωνιστική να ξεκουράσει κάποιους βασικούς παίκτες. Συνολικά κατάφερε τρεις νίκες, όπου σε όλες κυριάρχησε στο παιχνίδι και σκόραρε από τουλάχιστον δύο τέρματα. Είναι η ομάδα με την καλύτερη εικόνα, στη μέχρι τώρα πορεία του EURO 2023 U19, καθώς διαθέτει μια πολύ δραστήρια και αποτελεσματική επίθεση, αλλά και μια σταθερή άμυνα.

Η Νορβηγία δεν ήταν καθόλου καλή κόντρα στους Ισπανούς, όμως κατάφερε να πάρει την ισοπαλία και μαζί την πρόκριση. Επιθετικά ήταν η πρώτη φορά που παρουσιάστηκε τόσο κακή και δεν κατάφερε ούτε ένα σουτ στην εστία, ενώ γενικότερα εμφάνισε μια αρκετά διαφορετική εικόνα. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι περιμένουμε να εμφανιστεί ξανά με παρόμοια συνταγή, να παίξει κλειστά και να θυσιάσει την επιθετικότητα της, με σκοπό το αποτέλεσμα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η αλήθεια είναι πως η Πορτογαλία είναι το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης, καθώς εκτός των άλλων η Νορβηγία δύσκολα θα αντέξει για πολύ να παίζει ένα παιχνίδι που δεν έχει συνηθίσει. Αναμένεται λοιπόν οι τυπικά γηπεδούχοι να έχουν τον έλεγχο και να κάνουν το παιχνίδι τους, με σκοπό να παρασύρουν τον αντίπαλο, ένα πλάνο που τους ταιριάζει γάντι. Όσον αφορά τα προγνωστικά στοιχήματος, η επιλογή που ξεχωρίζει είναι τo Πορτογαλία -1, που προσφέρεται σε απόδοση 2.30.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πορτογαλία U19 – Noρβηγία U19: 1 με -1 (απόδοση 2.30), 19:00
  • Μάριμπορ - Μπιρκιρκάρα: 1 & Νο Goal (απόδοση 1.80), 22:00

Kαι το καλοκαίρι παίξε στοίχημα σε όλα τα σπορ με έξυπνες αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος καθημερινά στο BetMarket.gr

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ