ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Στοιχήματος: Βελτιωμένοι οι Μπακς στην άμυνα με τον Ρίβερς

Milwaukee Bucks head coach Doc Rivers reacts during the second half of an NBA basketball game against the Denver Nuggets Monday, Feb. 12, 2024, in Milwaukee. (AP Photo/Morry Gash)
Milwaukee Bucks head coach Doc Rivers reacts during the second half of an NBA basketball game against the Denver Nuggets Monday, Feb. 12, 2024, in Milwaukee. (AP Photo/Morry Gash) © 2024 AP PHOTO/MORRY GASH

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς με τους Μαϊάμι Χιτ για τη regular season για το ΝΒΑ.

Το Μιλγουόκι φιλοξενεί τα ξημερώματα το Μαϊάμι, 24 ώρες μετά τη σπουδαία νίκη του επί του Ντένβερ με 112-95. Οι Μπακς ήταν εντυπωσιακοί τη Δευτέρα κόντρα στους πρωταθλητές, προηγήθηκαν ακόμη και με 28 πόντους διαφορά κι έφτασαν στο W με χαρακτηριστική άνεση.

Φυσικά, σημαιοφόρος σε αυτή την επικράτηση ήταν και πάλι ο Γιάννης, ο οποίος σημείωσε 36 πόντους και ισοφάρισε την καλύτερή του εφετινή επίδοση στα ριμπάουντ με 18.

Στον αντίποδα, το μομέντουμ δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Το Μαϊάμι έχει ρεκόρ 28-25 και βρίσκεται στην 8η θέση της Ανατολής, πέντε κάτω από το Μιλγουόκι (35-19), ωστόσο στα τελευταία 13 παιχνίδια έχει γνωρίσει εννιά ήττες.

Στην πιο πρόσφατη αναμέτρησή τους, οι Χιτ ηττήθηκαν την Κυριακή εντός έδρας από τη Βοστώνη με 110-106, παίζοντας βέβαια χωρίς τον Τζίμι Μπάτλερ. Το Μαϊάμι, παρότι βρέθηκε στο -15, προσπάθησε να κάνει το comeback και ο Έρικ Σποέλστρα έμεινε ικανοποιημένος από το μαχητικό πνεύμα της ομάδας του.

Σε ό,τι αφορά στο αποψινό ματς, στο Fiserv Forum, ο κόουτς των Χιτ, εκτός από τον Μπάτλερ, ο οποίος θα απουσιάσει ξανά για προσωπικούς λόγους (πέθανε συγγενικό του πρόσωπο), δεν θα έχει επίσης στη διάθεσή του τους Τζος Ρίτσαρντσον (9,9 πόντους) και Τέρι Ροζίερ (12,6 πόντους). Συν τοις άλλοις είναι αμφίβολη συμμετοχή του Ντάνκαν Ρόμπινσον.

Εν ολίγοις, το Μαϊάμι θα παραταχθεί χωρίς τον ηγέτη του, που έχει φέτος 21,4 πόντους με 50% εντός παιδιάς (44% από το τρίποντο) και με ακόμη δύο κομβικές απουσίες, που μπορεί να γίνουν και τρεις αν λείψει και ο Ρόμπινσον (13,0 πόντους).

Προγνωστικά Στοιχήματος

Για αυτό λοιπόν, το Μιλγουόκι δίνεται καθαρό φαβορί στους 8,5 πόντους, παρά το γεγονός ότι δίνει back to back παιχνίδι και θα έχει ξανά εκτός τον Κρις Μίντλετον. Άλλωστε, οι Μπακς μετρούν τέσσερις σερί νίκες κόντρα στους Χιτ σε επίπεδο regular season, εκ των οποίων οι δύο φέτος.

Το γεγονός πάντως ότι οι Μπακς παίζουν ξανά μέσα σε ένα 24ωρο πάντα κρύβει παγίδες, καθώς μπορεί να προκύψει απόφαση για να ξεκουραστούν ορισμένοι παίκτες. Προτιμότερο λοιπόν να πάμε στο Under 221,5 σε απόδοση διπλασιασμού.

Ο Ντοκ Ρίβερς από τότε που ανέλαβε το τιμόνι των "ελαφιών", μπορεί να έχει ρεκόρ 3-5, αλλά είναι φανερό πως έχει δώσει μεγάλη έμφαση στη βελτίωση της άμυνας. Είναι χαρακτηριστικό ότι το Μιλγουόκι στα τελευταία δύο ματς με Ντένβερ και Σάρλοτ δέχθηκε κάτω από 100 πόντους, κάτι που συνέβη για τελευταία φορά τον Νοέμβριο του 2021.

Από την άλλη, το Μαϊάμι έχει από τα πιο αργά pace (97,45) στη λίγκα και με τα προβλήματα απουσιών, που έχει να διαχειριστεί ο Σποέλστρα, είναι δεδομένο πως θα προσπαθήσει να κατεβάσει το σκορ για να διεκδικήσει το ματς. Ούτως ή άλλως, οι Χιτ μετρούν έξι διαδοχικά Under 221,5 με Σέλτικς, Σπερς, Μάτζικ, Κλίπερς, Γουίζαρντς και Κινγκς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μιλγουόκι – Μαϊάμι: Under 221,5 (απόδοση 2.00), 03:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ