ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Value το 2.80 του Μπέλιγχαμ, μονόδρομος η νίκη για τη Λιόν

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ με τη φανέλα της Ρεάλ
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ με τη φανέλα της Ρεάλ 2023 AP PHOTO/MICHAEL WYKE, FILE

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις της Ρεάλ και της Λιόν από τη La Liga και τη Ligue 1 αντίστοιχα.

Η Ρεάλ υποδέχεται απόψε στο Μπερναμπέου τη Σοσιεδάδ (22:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24) με στόχο ασφαλώς τη νίκη, που θα την επαναφέρει στην κορυφή της La Liga. Οι Μαδριλένοι έκαναν το απόλυτο πριν τη διακοπή με 4x4 νίκες. Η τελευταία πάντως επί της Χετάφε (2-1), ήρθε με την ψυχή στο στόμα και λυτρωτή τον Τζουντ Μπέλιγχαμ στο 95'.

Η Σοσιεδάδ ξεκίνησε το πρωτάθλημα με τρεις ισοπαλίες, πριν κερδίσει με 5-3 τη Γρανάδα. Οι Βάσκοι, που επιστρέφουν φέτος στους ομίλους του Champions League μετά από 10 χρόνια, είναι από τις καλές ομάδες της λίγκας και συχνά πυκνά βάζουν δύσκολα στη Ρεάλ, μέσα στη Μαδρίτη.

Πέρυσι είχαν πάρει ισοπαλία 0-0, το 2020/21 ισοπαλία 1-1, ενώ το 2018/19 είχαν κερδίσει με 2-0. Επίσης, το 2020 η Σοσιεδάδ είχε επικρατήσει της Ρεάλ μέσα στο Μπερναμπέου με 4-3 για το κύπελλο.

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν μπορεί να υπολογίζει απόψε στις υπηρεσίες των τραυματιών Βινίσιους, Μιλιτάο, Κουρτουά και Μεντί. Εξάλλου, μένει να φανεί σε τι κατάσταση επέστρεψαν από τις εθνικές τους ομάδες ο Βαλβέρδε και ο Ροντρίγκο, που έκαναν υπερατλαντικό ταξίδι για λογαριασμό της Ουρουγουάης και της Βραζιλίας αντίστοιχα.

Εν ολίγοις, το συγκεκριμένο παιχνίδι κρύβει παγίδες για τη Ρεάλ και κάπως έτσι δικαιολογείται ότι ο άσος ξεπερνάει το 1.60. Σε κάθε περίπτωση, δεν αποκλείεται τη λύση στο τέλος να τη δώσει ξανά ο Μπέλιγχαμ.

Ο νεαρός Άγγλος χαφ δεν χρειάστηκε κανένα διάστημα προσαρμογής μετακομίζοντας από την Ντόρτμουντ στο πιο επιτυχημένο κλαμπ της Ευρώπης. Με το καλημέρα έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε ηγετικό μέλος των μερένγκες, σκοράροντας πέντε φορές στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές!

Τη δαιμονιώδη φόρμα του επιβεβαίωσε και με την εθνική Αγγλίας, βρίσκοντας δίχτυα στο ιστορικό φιλικό με τη Σκωτία, όπου τα τρία λιοντάρια κέρδισαν με 3-1.

Φυσικά, με πέντε γκολ σε τέσσερα ματς, το anytime του κανονικά θα προσφέρονταν κάτω από το 1.80 σε εντός έδρας ματς της Ρεάλ, αν ήταν επιθετικός. Επειδή έχει την... ταμπέλα του χαφ ο αλγόριθμος των στοιχηματικών τον προσφέρει σε τιμές value, στο 2.80!

Αν αναλογιστούμε όμως ότι δεν υπάρχει πλέον ο Μπενζεμά (19 γκολ πέρυσι στη La Liga) στο ρόστερ της "βασίλισσας" και ότι ο Βινίσιους (10 γκολ πέρυσι) είναι τραυματίας, εκ των πραγμάτων ο πιο πιθανός σκόρερ της Ρεάλ είναι και απόψε ο πρώην άσος της Ντόρτμουντ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με υπηρεσιακό η Λιόν κόντρα στη Χάβρη

Στη Γάλλια, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τις τελευταίες ημέρες έχει βρεθεί η Λιόν, η οποία απέλυσε τον Λοράν Μπλαν, μετά το βαρύ εντός έδρας 4-1 από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Το κλαμπ αναζήτησε στα πρόσωπα των Ολιβερ Γκλάζνερ (πρώην Αϊντραχτ) και Γκράχαμ Πότερ (πρώην Τσέλσι) τον διάδοχο του έμπειρου Γάλλου τεχνικού, ωστόσο εισέπραξε αρνητικές απαντήσεις. Στη συνέχεια φάνηκε να καταλήγει στην περίπτωση του Τζενάρο Γκατούζο, όμως τελικά προτιμήθηκε ένας προπονητής με λιγότερο... εκρηκτικό προφίλ. Ο λόγος για τον Φάμπιο Γκρόσο, ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει και ως ποδοσφαιριστής (2007-09) τη φανέλα της Ολιμπίκ, κατακτώντας μάλιστα το νταμπλ το 2008.

Ο Ιταλός τεχνικός και πρώην Παγκόσμιος πρωταθλητής το 2006 θα αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του από τη Δευτέρα, επομένως η Λιόν θα υποδεχθεί απόψε τη νεοφώτιστη Χάβρη (21:45 Novasports 2HD, Live από το SPORT24) με υπηρεσιακή λύση στον πάγκο. Συγκεκριμένα την προετοιμασία της ομάδας ανέλαβε ο μέχρι πρότινος βοηθός, Βιλιέ, έχοντας βέβαια δίπλα του και τον άλλοτε σούπερ σταρ της ομάδας, Σόνι Αντερσον!

Η Λιόν έχει ξεκινήσει τραγικά τη σεζόν με τρεις ήττες και μία ισοπαλία και ψάχνει απεγνωσμένα μία επανεκκίνηση. Η απομάκρυνση του Μπλαν αναμένεται να... τσιτώσει την ομάδα εν όψει του must win αγώνα με τη Χάβρη.

Φυσικά, για τη Λιόν δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα απόψε πέρα από τη νίκη και προς αυτή την κατεύθυνση αναμένεται να βοηθήσει καταλυτικά και η επιστροφή του αρχηγού Λακαζέτ, ο οποίος εξέτισε τιμωρία δύο αγωνιστικών.

Ο άσος είναι στο 1.70 και μπορεί να παιχθεί και με Over 2,5 για να φτάσουμε στο 2.45. Η Χάβρη έχει φέτος 4/4 Over 2,5, σκοράροντας σε όλα τα παιχνίδια της τουλάχιστον δύο γκολ. Γενικά, το αγωνιστικό της στιλ είναι ανοιχτό και μπορεί να βοηθήσει ώστε να γίνει ένα γεμάτο ματς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λιόν – Χάβρη: 1 & Over 2,5 (απόδοση 2.45), 21:45
  • Ρεάλ – Σοσιεδάδ: Μπέλιγχαμ Anytime (απόδοση 2.80), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ