ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Ισπανία: Νέο ξεκίνημα στο 1.80 με Πατσέτα για τη Βιγιαρεάλ

Ο Ζεράρ Μορέμο της Βιγιαρεάλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ατλέτικο για τη La Liga 2022-2023 στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο", Μαδρίτη | Κυριακή 21 Αυγούστου 2022
Ο Ζεράρ Μορέμο της Βιγιαρεάλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ατλέτικο για τη La Liga 2022-2023 στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο", Μαδρίτη | Κυριακή 21 Αυγούστου 2022 © 2022 PABLO GARCIA/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της αντιπάλου του Παναθηναϊκού στο Europa League, Βιγιαρεάλ, η οποία αντιμετωπίζει την Αλμερία.

Με τέσσερα παιχνίδια συνεχίζεται απόψε το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στη La Liga. Η Βιγιαρεάλ, η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, υποδέχεται στο Θεράμικα την Αλμερία (17:15 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Πριν τη διακοπή για τις εθνικές, η Βιγιαρεάλ ηττήθηκε με 3-1 από την Κάδιθ, εκτός έδρας και συμπλήρωσε τρεις ήττες στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Το συγκεκριμένο ματς έμελλε να είναι το τελευταίο για τον Κίκε Σετιέν στον πάγκο του "κίτρινου υποβρυχίου".

Ο έμπειρος τεχνικός πλήρωσε το μάρμαρο για την άσχημη εκκίνηση της Βιγιαρεάλ, με τη διοίκηση της ομάδας να αποφασίζει πολύ γρήγορα μέσα στη σεζόν να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή. Πρώτη επιλογή για αντικαταστάτης του Σετιέν φαίνεται πως ήταν ο Ραούλ, ωστόσο ο εμβληματικός Ισπανός φορ επέλεξε να παραμείνει στη Ρεάλ Β'.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η Βιγιαρεάλ στράφηκε στη λύση του Χοσέ Ρόχο Μαρτίν, γνωστός ως Πατσέτα. Για τον 55χρονο τεχνικό, που έχει δουλέψει στο παρελθόν από την Πολωνία (Κορόνα Κιέλτσε) μέχρι την Ταϊλάνδη (Ρατσαμπούρι) η Βιγιαρεάλ είναι ασφαλώς η μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του.

Ο Πατσέτα άρχισε να φτιάχνει το όνομά του στην Ισπανία μετά το 2018, όταν ανέλαβε την Έλτσε, την οποία ανέβασε στη La liga το 2020, μέσω των πλέι-οφ. Τον Ιανουάριο του 2021 δούλεψε για πρώτη φορά σε ομάδα της πρώτης κατηγορίας, αναλαμβάνοντας μεσούσης της σεζόν την Ουέσκα με στόχο να τη σώσει. Δεν τα κατάφερε και το καλοκαίρι αποχώρησε.

Τον Ιούνιο του 2021 πήγε στη Βαγιαδολίδ και στην πρώτη του σεζόν έβγαλε την ομάδα δεύτερη στη Σεγούντα, κερδίζοντας αυτόματα την άνοδο για τα μεγάλα σαλόνια. Την επόμενη αγωνιστική περίοδο απολύθηκε τον Απρίλιο, μετά από μία βαριά ήττα (6-0) από τη Ρεάλ και ενώ η Βαγιαδολίδ ήταν έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Στοίχημα η επιλογή Πατσέτα

Όπως γίνεται αντιληπτό από το βιογραφικό του Πατσέτα, η επιλογή του είναι ένα μεγάλο στοίχημα για τη Βιγιαρεάλ, καθώς πρώτη φορά θα δουλέψει σε μία ομάδα με ευρωπαϊκές βλέψεις και υψηλούς στόχους όπως το "κίτρινο υποβρύχιο".

Ασφαλώς, για τον Πατσέτα είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσει τη θητεία του πάγκο της Βιγιαρεάλ με ένα δυνατό αποτέλεσμα κόντρα στην Αλμερία, προκειμένου να αλλάξει το κλίμα και η ψυχολογία της ομάδας. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι ακολουθούν δύο απαιτητικά εκτός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη, στο ΟΑΚΑ και την ερχόμενη Κυριακή στη Μαδρίτη με τη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Η Αλμερία είναι ένας βολικός αντίπαλος θεωρητικά. Πριν τη διακοπή μάζεψε μόλις έναν βαθμό σε τέσσερα ματς, γνωρίζοντας μάλιστα τρεις ήττες εντός έδρας από Βαγιεκάνο, Ρεάλ και Θέλτα. Επίσης, η Βιγιαρεάλ διατηρεί σούπερ παράδοση όταν υποδέχεται την Αλμερία με ρεκόρ 9-2-0 σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Σε κάθε περίπτωση, πάντα μία αλλαγή προπονητή λειτουργεί ως σοκ στο εσωτερικό της ομάδας και τουλάχιστον σε πρώτο στάδιο συνήθως αποδίδει καρπούς. Ο άσος είναι χαμηλά στο 1.45, αλλά μπορεί να φτάσει στο 1.80 με Over 2,5. Σημειώνεται ότι η Αλμερία δέχθηκε 9 γκολ στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές και έχει μέχρι στιγμής τη δεύτερη χειρότερη επίδοση στην κατηγορία στα xGoals κατά με 8,50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βιγιαρεάλ – Αλμερία: 1 & Over 2,5 (απόδοση 1.80), 17:15
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ