XGOALS BET

Προγνωστικά Στοιχήματος: Τυχερές οι δύο νίκες του Καζακστάν

Ο Βλάντιμιρ Βάις με τη φανέλα της Σλοβακίας
Ο Βλάντιμιρ Βάις με τη φανέλα της Σλοβακίας © 2022 DARKO BANTIC/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Αζερμπαϊτζάν - Σλοβακία και Λευκορωσία - Καζακστάν για τον τρίτο όμιλο της τρίτης κατηγορίας στο Nations League 2022/23.

Στον τρίτο όμιλο της League C το Καζακστάν έχει ανατρέψει μέχρι στιγμής τα προγνωστικά και προπορεύεται, έχοντας κάνει δύο νίκες στα πρώτα δύο ματς του Nations League.

Λευκορωσία - Καζακστάν: Προγνωστικά και Ανάλυση

Οι Καζάκοι κέρδισαν αρχικά με 2-0 το Αζερμπαϊτζάν στην Αστάνα και εν συνεχεία έβγαλαν ηρωικό διπλό στην Μπρατισλάβα με 1-0 στην Τρνάβα. Και στα δύο παιχνίδια, με βάση τα xGoals το Καζακστάν ήταν χειρότερο.

Κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν τα xGoals έγραψαν 0,93-1,76 και οι τελικές ήταν 6-15 υπέρ των Αζέρων. Απέναντι στη Σλοβακία τα xGoals ήταν 1,95-1,23 και οι τελικές 17-8 υπέρ των γηπεδούχων.

Απόψε, το Καζακστάν παίζει με τη Λευκορωσία, η οποία δίνει τα εντός έδρας παιχνίδια της στο Νόβι Σαντ της Σερβίας και χωρίς την παρουσία θεατών (21:45 Novasports Start, Live από το SPORT24). Η UEFA προσάρμοσε με τέτοιο τρόπο το καλεντάρι για να παίξουν οι Λευκορώσοι τρία σερί ματς στο Νόβι Σαντ, πριν πάρουν το αεροπλάνο για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις τους.

Την πρώτη αγωνιστική, η Λευκορωσία έχασε 1-0 από τη Σλοβακία, με ένα τυχερό γκολ, όπου ο σκόρερ Σουσλόβ πήγε για σέντρα, αλλά βρήκε δίχτυα. Τη δεύτερη αγωνιστική, η ομάδα του Γκεόργκι Κοντραντίεφ έφερε 0-0 με το Αζερμπαϊτζάν, σε ένα ματς, που ο αντίπαλος είχε περισσότερες ευκαιρίες, αλλά η Λευκορωσία τη μεγαλύτερη στο 45+1'.

Κρίνοντας από τα xGoals του Καζακστάν στις πρώτες δύο αγωνιστικές, αναμένεται διόρθωση στα αποτελέσματά του, στα επόμενα ματς. Η Λευκορωσία έχει θετική παράδοση (4-1-0) κόντρα στους Καζάκους και μάλλον ήρθε η ώρα να πετύχει το πρώτο της γκολ στον όμιλο. Σε καλοπληρωμένες τιμές η νίκη των Λευκορώσων, στο 2.40-2.45.

Αζερμπαϊτζάν - Σλοβακία: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο άλλο ματς του ομίλου, το Αζερμπαϊτζάν υποδέχεται τη Σλοβακία στο Μπακού (19:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Στη Σλοβακία σημειώθηκαν ραγδαίες εξελίξεις μετά την απρόσμενη ήττα από το Καζακστάν μέσα στην Τρνάβα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Στέφαν Τάρκοβιτς οδηγήθηκε σε παραίτηση και ως εκ τούτου την ευθύνη της ομάδας αναλαμβάνουν προσωρινά οι μέχρι πρότινος βοηθοί του, Σάμουελ Σλόβακ και Μάρεκ Μίνταλ. Η ομοσπονδία διευκρίνισε πως θα βρεθεί μόνιμος αντικαταστάτης μέσα στους επόμενους μήνες.

Στον αντίποδα, τα πράγματα είναι πιο ήρεμα στο Αζερμπαϊτζάν, του Τζιάνι Ντε Μπιάζι. Οι Αζέροι απέτυχαν να σκοράρουν στα πρώτα δύο παιχνίδια τους στο Nations League 2022/23, παρόλα αυτά πραγματοποίησαν ανταγωνιστικές εμφανίσεις.

Αυτό επιβεβαιώνουν και τα xGoals, τόσο στο 0-0 με τη Λευκορωσία (1,34-1,96), όσο και στο 2-0 (0,93-1,76) από το Καζακστάν. Τώρα, το Αζερμπαϊτζάν επιστρέφει στη βάση του για πρώτο εντός έδρας παιχνίδι και ποντάροντας στο συνθετικό τερέν της "Ντάλγκα Αρένα" θα προσπαθήσει να προβληματίσει τη Σλοβακία, που είναι το φαβορί της αναμέτρησης.

Διόλου τυχαίο ότι μαζεύτηκε αρκετά το σετ, με τον άσο από τιμές στο 5.40+ να υποχωρεί κατά μέσο όρο στο 4.40. Ακόμη και σε αυτά τα επίπεδα, μπορεί να σταθεί η διπλή ευκαιρία (1Χ) σε τιμές κοντά στο 2.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λευκορωσία – Καζακστάν: 1 (απόδοση 2.45), 19:00
  • Αζερμπαϊτζάν – Σλοβακία: 1Χ (απόδοση 1.98), 21:45
TAGS XGOALS BET ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ